Home Seriale TV Peacemaker, serial abia lansat în 2022, va avea și sezonul doi la HBO Max

Peacemaker, serial abia lansat în 2022, va avea și sezonul doi la HBO Max

0
0
Peacemaker. Sursa foto: Facebook/Peacemaker
Sursa foto: Facebook/Peacemaker

HBO Max vrea continuarea producției Peacemaker, un serial care abia a fost lansat de o lună în SUA, mai precis pe 13 ianuarie. 

Vestea a fost dată miercuri de John Cena, actorul care joacă rolul principal, și James Gunn, creatorul serialului, pe rețelele de socializare.

Astfel, platforma de streaming a semnat continuarea producției semnate de DC Extended Universe a lui James Gunn, notează The Hollywood Reporter. 

Prima serie conține opt episoade, ultimul fiind difuzat miercuri, 16 februarie, ziua anunțului celui de-al doilea sezon.

„Crearea Peacemaker a fost unul dintre momentele vieții mele, atât pe plan profesional și nu numai, cu John Cena și echipa de creație incredibilă din jurul meu, precum și datorită partenerilor noștri de la HBO Max”, a spus James Gunn într-un comunicat, potrivit  The Hollywood Reporter. 

Serialul este un spin-off al filmului cu supereroi Suicide Squad (2021),  în care același John Cena joacă rolul lui Christopher Smith / Peacemaker, un asasin guvernamental aflat într-o misiune de a salva lumea de o invazie extraterestră.

„Sunt incredibil de onorat de reacțiile la Peacemaker și de experiența de a juca acest personaj”. (John Cena)Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Sezonul patru din Hudson și Rex începe la Diva

Hudson și Rex, sezonul 4, revine la Diva Hudson și Rex revine la Diva de săptămâna viitoar…