Home Grile POSTURI Parada filmelor Netflix. 82 de titluri vor avea premiera în 2022

Parada filmelor Netflix. 82 de titluri vor avea premiera în 2022

0
0

Netflix are un an aglomerat la capitolul filme. Platforma anunță zeci de titluri noi care vor avea premiera în 2022.

Vorbim de povești de dragoste, de filme de acțiune, fantasy, istorice sau producții de animație.

Așteptăm producții cu Jamie Foxx, Ryan Reynolds, Jenifer Lopez, Millie Bobby Brown, Charlize Theron sau Ryan Gosling

Ce ne-a atras atenția:

 • The Adam Project, care spune povestea unui bărbat (Ryan Reynolds), care călătorește în trecut pentru a salva viitorul alături de versiunea sa din copilărie.
 • The Gray Man, în care Ryan Gosling joacă rolul unui mercenar CIA, care descoperă niște secrete întunecate ale organizației.
 • Knives Out 2, a doua parte din filmul cu mistere, cu Daniel Craig, are anul acesta premiera. După distribuția de top din prima parte, și în partea a doua se anunță nume interesante: Ethan Hawke, Kate Hudson, Leslie Odom Jr, Edward Norton
 • Persuasion. Netlfix face o adaptare a romanului cu același nume semnat de James Austen, cu Dakota Johnson (din seria Fifty Shades).
 • They Cloned Tyron, o comedie SF cu Jamie Foxx
 • Pinocchio, o variantă „întunecată” a faimosei povești pentru copii, sub bagheta regizorului de Oscar Guillermo del Toro. Se anunță o distribuție cu actori precum:  Ewan McGregor, Cate Blanchett, Tilda Swinton, Christoph Waltz. Actorul Gregory Mann va fi vocea lui Pinocchio.
 • Luckiest Girl Alive o prezintă pe Mila Kunis, în rolul unei tinere de 28 de ani ce duce o viață aparent perfectă. Totul se duce de râpă când regizorul unui documentar despre crime o invită să povestească experiența unui incident șocant care a avut loc când era adolescentă și învăța la prestigioasa școală Brentley.
 • Enola Holmes, sora faimosului detectiv, se întoarce anul acesta.
 • Texas Chainsaw Massacre, un clasic al filmelor de groază are parte de o nouă adaptare.
 • Day Shift, un film de groază cu vampiri în care îl vedem din nou pe Jamie Foxx.
 • The Wonder, o producție plasată în anii 1800, despre povestea unei tinere care nu mai mănâncă, dar rămâne în mod miraculos în viață și sănătoasă
 • Jennifer Lopez este The Mother, o asasină mortală care iese din ascunzătoare pentru a o proteja pe fiica la care a renunțat cu ani în urmă, în timp ce fugea de niște bărbați periculoși.
 • The School for Good and Evil, cu Charlize Theron și Kerry Washington, este despre o școală fermecată în care tineri eroi și răufăcători sunt antrenați să protejeze echilibrul dintre bine și rău.
 • Wendell & Wild, un film de animație în care faimosul duo de comedianți Jordan Peele și Keegan Michael Key dau voce unor demoni aduși în lumea celor vii de un copil de 13 ani.

Prezentăm în continuare lista tuturor filmelor originale Netflix care vor avea premiera în 2022:

13: THE MUSICAL

După ce se mută din New York City în Indiana provincială, Evan Goldman, care are 12 ani, se confruntă cu divorțul părinților, se pregătește de bar mitzvah și trebuie să facă față cercurilor sociale complicate de la noua lui școală.

A JAZZMAN’S BLUES

Scris, regizat și produs de Tyler Perry, A Jazzman’s Blues dezvăluie patruzeci de ani de secrete și constă într-o poveste de dragoste și o dramă de familie interzise, acompaniate de juke-joint blues din sud.

THE ADAM PROJECTPe Netflix din 11 martie

Un pilot care călătorește în timp face echipă cu el însuși din tinerețe și cu răposatul lui tată pentru a-și accepta trecutul și a salva viitorul.

AGAINST THE ICEPe Netflix din 2 martie

Against the Ice este o poveste adevărată despre prietenie, dragoste, supraviețuire și puterea spiritului uman, în timp ce doi bărbați (Nikolaj Coster-Waldau, Joe Cole) parcurg zone necunoscute ale Groenlandei într-o expediție chinuitoare care a schimbat istoria.

BAZAT PE CARTEA: Two Against the Ice de Ejnar Mikkelsen

ALONG FOR THE RIDEPe Netflix din 22 aprilie

Cu o vară înainte de facultate, Auden îl întâlnește pe misteriosul Eli, un coleg insomniac. În timp ce Colby, orașul de la malul mării, doarme, cei doi pornesc într-o căutare nocturnă pentru a o ajuta pe Auden să experimenteze o viață de adolescentă distractivă și lipsită de griji, o viață pe care nu și-a dat seama că și-o dorește.

BAZAT PE CARTEA: Along for the Ride de Sarah Dessen

APOLLO 10 ½: A SPACE AGE CHILDHOOD

Apollo 10 ½: A Space Age Adventure spune povestea primei aselenizări din vara anului 1969, din două perspective întrepătrunse. Filmul surprinde atât perspectiva astronautului și a centrului de comandă asupra acestui succes extraordinar, cât și perspectiva unui copil entuziasmat, care locuiește în Huston, Texas, dar urmărește momentul la televizor, la fel ca alte sute de milioane de alți oameni. Inspirându-se din viața regizorului Richard Linklater, nominalizat la Oscar, Apollo 10 ½: A Space Age Childhood este o reconstituire fidelă a acestui moment special în istorie, cât și fantezia unui copil de a ieși din viața cotidiană de suburbie pentru a se antrena pentru o misiune secretă pe Lună.

BEAUTY

O talentată tânără de culoare se luptă să-și păstreze vocea și identitatea după ce i se oferă un contract profitabil cu o casă de discuri.

BLONDE

Bazat pe un roman bestseller scris de Joyce Carol Oates, de cinci ori finalistă la Premiul Pulitzer, Blonde este povestea privată, reimaginată cu îndrăzneală a celui mai faimos sex-simbol din lume, Marilyn Monroe. Filmul este un portret fictiv al modelului, actriței și cântăreței din anii 50 și 60, spus prin prisma modernă a culturii celebrităților.

BAZAT PE CARTEA: Blonde de Joyce Carol Oates

BOO! *Titlul se poate schimba.

Când o adolescentă dezlănțuie accidental de Halloween un spirit străvechi și răutăcios, acesta făcând decorațiunile să prindă viață și să facă ravagii, ea trebuie să facă echipă cu ultima persoană pe care și-ar dori-o pentru a salva orașul – tatăl ei sceptic (Marlon Wayans).

BRAZENDisponibil acum pe Netflix

Renumită autoare de romane polițiste și expertă în analizarea crimelor, Grace (Alyssa Milano) se grăbește să se întoarcă la casa părintească din Washington, D.C., fiind chemată de sora ei de care se îndepărtase. Atunci când sora ei este ucisă, iese la iveală viața ei secretă și faptul că oferea servicii erotice prin intermediul camerei web. Grace ignoră avertismentele imperturbabilului detectiv pe nume Ed (Sam Page) și se implică în rezolvarea cazului. 

BAZAT PE CARTEA: Brazen Virtue de Nora Roberts

THE BUBBLE

Aceasta este o comedie despre un grup de actori și actrițe blocați într-un hotel din cauza pandemiei, care încearcă să finalizeze o continuare a unui film de acțiune despre dinozauri zburători.

CHOOSE OR DIEPe Netflix din 15 aprilie

După ce a lansat un joc de supraviețuire horror pierdut din anii 80, o tânără programatoare dezlănțuie un blestem ascuns care sfâșie realitatea, forțând-o să ia decizii terifiante și să se confrunte cu urmări mortale.

DAY SHIFT

Jamie Foxx joacă rolul unui tată muncitor care își dorește doar să îi ofere o viață bună fiicei sale, dar slujba lui banală de curățare de piscine din San Fernando Valley este o acoperire pentru adevărata sa sursă de venit, el vânând și ucigând vampiri ca parte a unei Uniuni internaţionale a vânătorilor de vampiri.

END OF THE ROAD

După ce și-a pierdut locul de muncă, Brenda, recent văduvă, își duce familia prin țară pentru a începe o nouă viață. În deșertul New Mexico, lipsiți de ajutor, ei trebuie să învețe să riposteze atunci când devin ținta unui criminal misterios.

ENOLA HOLMES 2

Acum detectivă angajată la fel ca infamul ei frate, Enola Holmes preia primul său caz oficial pentru a găsi o fată dispărută, în timp ce scânteile unei conspirații periculoase aprind un mister care necesită ajutorul prietenilor – și al lui Sherlock însuși – pentru a fi rezolvat.

BAZAT PE SERIA DE CĂRȚI DE: Nancy Springer

FALLING FOR CHRISTMAS

O moștenitoare de hotel răsfățată și proaspăt logodită trece printr-un accident la schi, suferă de amnezie totală și se trezește în grija unui proprietar de cabană arătos și a fiicei sale precoce, în zilele de dinaintea Crăciunului.

THE GOOD NURSE

Suspectându-și colegul ca fiind responsabil pentru o serie de decese misterioase ale pacienților, o asistentă își riscă viața pentru a descoperi adevărul în acest thriller captivant bazat pe evenimente adevărate.

THE GRAY MAN

Când cel mai priceput mercenar al CIA – a cărui identitate adevărată nu este cunoscută de nimeni – descoperă accidental secrete întunecate ale agenției, un fost coleg psihopat îi pune o recompensă pe cap, declanșând o vânătoare de oameni la nivel mondial de către asasini internaționali.

CU: Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, Jessica Henwick, Wagner Moura, Dhanush, Billy Bob Thornton, Alfre Woodard, Regé-Jean Page, Julia Butters, Eme Ikwuakor, Scott Haze

BAZAT PE SERIA DE CĂRȚI: The Gray Man de Mark Greaney

GUILLERMO DEL TORO’S PINOCCHIO

Cineastul distins cu premiul Oscar®, Guillermo del Toro, reinventează povestea clasică semnată de Carlo Collodi, despre o marionetă de lemn care prinde viață în mod magic pentru a alina suferința unui tâmplar pe nume Geppetto. Acest musical fantastic de tip stop-cadru, regizat de Guillermo del Toro și Mark Gustafson urmărește peripețiile neascultătorului Pinocchio, care se află în căutarea locului său pe lume.

HUSTLE

După ce a descoperit un jucător deosebit, cu un trecut tumultos în străinătate, un căutător de talente de baschet (Adam Sandler) își asumă riscul de-a aduce fenomenul în Statele Unite fără aprobarea echipei sale. Împotriva așteptărilor celorlalți, au o șansă finală pentru a demonstra că au ceea ce este necesar pentru a ajunge în NBA.

HOME TEAMDisponibil acum pe Netflix

La doi ani după ce echipa sa iese câștigătoare la Super Bowl, antrenorul principal din NFL, Sean Payton, este suspendat și se întoarce în orașul natal. Aici reia legătura cu fiul său în vârstă de 12 ani, devenind antrenorul echipei de fotbal din cadrul ligii Pop Warner, în care acesta este jucător.

THE INHERITANCE

În ajunul împlinirii vârstei de 75 de ani, miliardarul Charles Abernathy își invită cei patru copii înstrăinați înapoi acasă de teamă că în seara aceea cineva – sau ceva – va veni să-l omoare. Pentru a se asigura că familia lui îl va proteja de orice se va întâmpla, Abernathy își pune în joc fiecare moștenire – cei patru nu vor primi nimic dacă este găsit mort în zori.

INTERCEPTOR

Când șaisprezece rachete nucleare sunt lansate în SUA și un atac coordonat violent amenință simultan stația de interceptoare de rachete la distanță, un locotenent al armatei trebuie să-și folosească anii de pregătire tactică și expertiză militară pentru a salva umanitatea așa cum o știm.

IVY & BEAN

Ivy și Bean nu s-au așteptat niciodată să fie prietene. Ivy este tăcută, grijulie și observatoare. Bean este jucăușă, exuberantă și neînfricată. Cu toate acestea, uneori, o aventură dezvăluie cum și cei mai diferiți pot deveni cei mai buni prieteni.

BAZAT PE SERIA DE CĂRȚI: Ivy & Bean de Annie Barrows

KNIVES OUT 2

În continuarea filmului lui Rian Johnson, Knives Out, detectivul Benoit Blanc călătorește în Grecia pentru a desluși un mister care implică o nouă listă de suspecți.

LADY CHATTERLEY’S LOVER

Bazat pe clasicul roman al lui D.H. Lawrence, o poveste scrisă cu mult înaintea timpului său, urmărim viața lui Lady Chatterley, o femeie născută într-o familie bogată și privilegiată, care se trezește căsătorită cu un bărbat pe care în cele din urmă își dă seama că nu îl iubește.

Lady Chatterley se angajează într-o aventură toridă cu un păzitor al unui teren de vânătoare de pe moșia lor, descoperind mai multă dorință și intimitate decât credea că este posibil. Când își dă seama că s-a îndrăgostit, ea încalcă toate tradițiile vremii și caută fericirea alături de bărbatul pe care îl iubește.

BAZAT PE CARTEA: Lady Chatterley’s Lover de D.H. Lawrence 

LOVE IN THE VILLA

O tânără face o călătorie la romantica Verona, Italia, după o despărțire, doar pentru a descoperi că vila pe care a închiriat-o a fost rezervată la dublu și va trebui să-și împartă vacanța cu un britanic cinic (și foarte arătos). 

LUCKIEST GIRL ALIVE

Luckiest Girl Alive o are în prim-plan pe Ani FaNelli (Mila Junis), o newyorkeză cu limba ascuțită care pare să aibă totul: un job foarte dorit la o revistă glossy, o garderobă ucigătoare și o nuntă de vis la orizont, la Nantucket. Dar când regizorul unui documentar despre crime o invită să povestească experiența unui incident șocant care a avut loc când era adolescentă și învăța la prestigioasa școală Brentley, Ani este forțată să se confrunte cu un adevăr întunecat care amenință să-i dezvăluie viața meticuloasă.

BAZAT PE CARTEA: Luckiest Girl Alive de Jessica Knoll

MATILDA

O adaptare a musicalului premiat la Tony și Olivier. Matilda prezintă povestea unei fete extraordinare care, înarmată cu o minte ascuțită și o imaginație debordantă, găsește curajul de a încerca să-și schimbe viața, iar rezultatele sunt miraculoase. 

Data de lansare: Netflix va lansa filmul peste tot în lume [excluzând Marea Britanie] în decembrie 2022.

ME TIME

Când un tată care stă acasă se trezește cu ceva timp pentru sine pentru prima dată în ultimii ani, în timp ce soția și copiii lui sunt plecați, acesta reia legătura cu fostul său cel mai bun prieten pentru un weekend sălbatic care aproape îi dă peste cap viața.

METAL LORDS

Doi copii încep o trupă de metal într-un liceu unde sunt exact doi copii cărora le pasă de muzica metal. Nu găsesc un basist, dar există o fată care cântă la violoncel. Trebuie să lucreze împreună dacă vor să câștige Bătălia Trupelor.

MONKEY MAN

Un erou improbabil iese din închisoare pentru a lupta cu o lume cuprinsă de lăcomia corporativă și erodarea valorilor spirituale, căutând răzbunare de la cei care i-au luat totul în urmă cu mulți ani.

THE MOTHER

O asasină mortală iese din ascunzătoare pentru a o proteja pe fiica la care a renunțat cu ani în urmă, în timp ce fugea de niște bărbați periculoși.

THE MOTHERSHIP

O aventură SF care o are în centrul său pe Sara Morse (Halle Berry) la un an de când soțul ei (Omari Hardwick) a dispărut în mod misterios de la ferma lor de la țară. Când descoperă un obiect extraterestru ciudat sub casa lor, Sara și copiii ei (Jaiden J. Smith, Quinn McPherson) se lansează într-o cursă pentru a-și găsi soțul, tatăl și, cel mai important, adevărul.

MR. HARRIGAN’S PHONE

Mr. Harrigan’s Phone este din cea mai recentă colecție de romane If It Bleeds de la Stephen King, despre un băiat care trăiește într-un oraș mic și care se împrietenește cu un miliardar mai în vârstă și izolat. Cei doi formează o legătură pe baza unor cărți și a unui iPhone, dar când bărbatul se stinge din viață, băiatul descoperă că nu tot ce este mort a dispărut și se vede capabil să comunice cu prietenul său din mormânt prin iPhone-ul care a fost îngropat cu el.

MUNICH – THE EDGE OF WAR Disponibil acum pe Netflix

Bazat pe bestsellerul internațional al lui Robert Harris. Este toamna lui 1938 și Europa e în prag de război. Adolf Hitler se pregătește să invadeze Cehoslovacia, iar guvernul lui Neville Chamberlain încearcă disperat să găsească o soluție pașnică. Presiunile cresc, iar Hugh Legat, un funcționar britanic, și Paul von Hartmann, un diplomat german, se întâlnesc la München, la Conferința de urgență. Odată negocierile începute, cei doi prieteni se trezesc în mijlocul unui cerc vicios de subterfugii politice și pericole cât se poate de reale.

BAZAT PE CARTEA: Munich de Robert Harris

MY FATHER’S DRAGON 

De la studioul de animație Cartoon Saloon (The Secret of Kells, Song of the Sea, Wolfwalkers), nominalizat de cinci ori la Oscar, și de la regizoarea Nora Twomey (The Breadwinner), nominalizată la Premiul Oscar, vine un film inspirat din romanele pentru copii ale lui Ruth Stiles Gannett, distinse cu medalia Newbery. Luptându-se să facă față după o mutare în oraș cu mama sa, Elmer fuge în căutarea Insulei Sălbatice și a unui tânăr dragon care așteaptă să fie salvat. Aventurile lui Elmer îi fac cunoștință cu creaturi feroce, o insulă misterioasă și prietenia vieții sale.

BAZAT PE CARTEA: My Father’s Dragonde Ruth Stiles Gannett 

THE NOEL DIARY

Când autorul de bestseller-uri Jacob Turner (Justin Hartley) se întoarce acasă de Crăciun pentru a avea grijă de moșia mamei sale înstrăinate, el descoperă un jurnal care ar putea păstra secrete despre propriul său trecut și despre cel al lui Rachel (Barrett Doss) – o tânără frumoasă aflată într-o călătorie misterioasă. Împreună se lansează într-o aventură pentru a-și confrunta trecutul și a descoperi un viitor total neașteptat.

BAZAT PE CARTEA: The Noel Diary de Richard Paul Evans

THE PALE BLUE EYE

The Pale Blue Eye este un proiect pe care Scott Cooper și-a dorit să-l deruleze de mai bine de un deceniu. Filmul este un thriller gotic care se învârte în jurul unei serii de crime fictive care au avut loc în 1830 la Academia Militară a Statelor Unite, West Point, și prezintă un tânăr cadet pe care lumea ar ajunge să-l cunoască drept Edgar Allan Poe, interpretat de Harry Melling. Christian Bale îl interpretează pe detectivul pensionar Augustus Landor, însărcinat cu investigarea crimelor. The Pale Blue Eye se bazează pe cel mai bine vândut roman cu același nume al lui Louis Bayard. Bale produce împreună cu regizorul & scenaristul Scott Cooper, dar și cu John Lesher și Tyler Thompson de la Cross Creek Pictures.

BAZAT PE CARTEA: The Pale Blue Eye de Louis Bayard

A PERFECT PAIRING

Pentru a câștiga un client important, un șef al unei companii de vin din LA călătorește la o stație de oi din Australia, unde ajunge să lucreze la o fermă și să se aprindă pe un localnic accidentat.

PERSUASION

Trăind cu familia ei snobată în pragul falimentului, Anne Elliot (Dakota Johnson) este o femeie nonconformistă, cu sensibilități moderne. Când Frederick Wentworth – pe care l-a lăsat să scape – ajunge din nou în viața ei, Anne trebuie să aleagă între a lăsa trecutul în urmă sau a-și asculta inima atunci când vine vorba de a doua șansă. Adaptare după romanul lui Jane Austen.

BAZAT PE CARTEA: Persuasion de Jane Austen

PURPLE HEARTS

Purple Hearts este povestea compozitoarei aspirante Cassie (Sofia Carson) și a marinarului Luke (Nicholas Galitzine), care, în ciuda numeroaselor diferențe și împotriva oricărui pronostic, se îndrăgostesc fără speranță.

BAZAT PE CARTEA: Purple Hearts de Tess Wakefield

RESCUED BY RUBYPe Netflix din 17 martie

Polițistul de stat Dan (Grant Gustin) visează să se alăture echipei K-9 Search & Rescue, dar nimeni nu îi va da șansa. Câinele de adăpost Ruby visează să aibă o casă, dar rămâne fără speranță. Când soarta îi aduce pe Dan și Ruby împreună, legătura lor de neclintit îi ajută să facă față celei mai grele provocări de până acum. Bazat pe o poveste adevărată.

BAZAT PE POVESTIRILE: Ruby: A Dogwink Story și Dogwink Ruby de SQuire Rushnell & Louise DuArt

THE ROYAL TREATMENTDisponibil acum pe Netflix

Izzy este o coafeză din New York, care are șansa de a lucra la nunta unui prinț fermecător, dar, când între cei doi apar scântei, oare va învinge dragostea sau datoria?

RUSTIN

Rustin spune povestea carismaticului activist gay pentru drepturile civile Bayard Rustin, care a depășit un aval de obstacole și a schimbat cursul istoriei americane prin organizarea Marșului din 1963 la Washington.

THE SCHOOL FOR GOOD AND EVIL

Cele mai bune prietene, Sophie și Agatha, se găsesc de cealaltă parte a unui basm modern atunci când sunt duse într-o școală fermecată în care tineri eroi și răufăcători sunt antrenați să protejeze echilibrul dintre bine și rău.

BAZAT PE SERIA BESTSELLER DE: Soman Chainani

THE SEA BEAST

Într-o epocă în care creaturi terifiante cutreieră mările, vânători de monștri sunt eroi celebrați – dar niciunul nu este mai iubit decât marele Jacob Holland. Dar când tânăra Maisie Brumble se ascunde pe legendara lui navă, se trezește cu un aliat neașteptat. Împreună pornesc într-o călătorie epică pe ape neexplorate și fac istorie. De la regizorul câștigător al premiului Oscar, Chris Williams (Moana, Big Hero Six, Bolt), The Sea Beast ne duce acolo unde se termină harta și unde începe adevărata aventură.

SENIOR YEARPe Netflix din 13 mai

După ce o majoretă cade dintr-o piramidă și intră într-o comă care durează 20 de ani, ea se trezește ca o femeie de 37 de ani, gata să se întoarcă la liceu, să-și recapete statutul și să revendice coroana de regină a balului care i-a scăpat.

SHIRLEY

Shirley este portretul intim al iconicului liderului politic Shirley Chisholm, prima femeie congresman de culoare și prima femeie de culoare care a candidat la funcția de președinte al SUA, punând accent și pe costul acestor realizări pentru Shirley însăși. Acest film va spune povestea campaniei prezidențiale istorice a lui Chisholm, bazată pe conversații exclusive și extinse cu familia, prietenii și cei care au cunoscut-o cel mai bine.

SLUMBERLAND

O tânără descoperă o hartă secretă a lumii viselor din Slumberland și, cu ajutorul unui haiduc excentric, străbate visele și fuge de coșmaruri, cu speranța că își va putea revedea tatăl care a murit. CU: Jason Momoa, Marlow Barkley, Chris O’Dowd, Kyle Chandler, Weruche Opia, India de Beaufort, Humberly Gonzalez 

SPACEMAN

În timp ce un astronaut trimis la marginea galaxiei pentru a colecta un praf străvechi misterios și, odată întors, își găsește viața pământească sfărâmată în bucăți, el apelează la singura voce care îl poate ajuta să încerce să își revină. Se întâmplă să aparțină unei creaturi de la începutul timpului care pândește în umbra navei sale.

BAZAT PE CARTEA: Spaceman of Bohemia de Jaroslav Kalfar

SPIDERHEAD

În viitorul apropiat, doi tineri condamnați se luptă cu trecutul lor într-o unitate condusă de un vizionar genial, care experimentează pe deținuți cu droguri care modifică emoțiile. Bazat pe articolul The New Yorker, Escape From Spiderhead de George Saunders.

THE SWIMMERS

The Swimmers spune povestea adevărată a surorilor înotătoare Yusra și Sarah Mardini, ca refugiate din Siria distrusă de război, și până la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016.

TALL GIRL 2Pe Netflix din 11 februarie

După discursul ei impresionant de la bal, Jodi (Ava Michelle) nu mai este doar „fata înaltă”. Acum este populară, încrezătoare, are un prieten și tocmai a obținut rolul principal în musicalul școlii. Dar, odată cu presiunea exercitată de popularitatea proaspăt dobândită, crește și nesiguranța ei, totul în timp ce se formează noi relații, iar cele vechi sunt puse la încercare. Atunci când universul ei este pe punctul de a se nărui, Jodi realizează că acceptarea și asumarea propriilor particularități nu a fost decât începutul.

TEXAS CHAINSAW MASSACREPe Netflix din 18 februarie

După ce s-a ascuns vreme de 50 de ani, Leatherface revine și terorizează un grup de tineri idealiști care îi tulbură din greșeală universul bine protejat dintr-un oraș izolat din Texas.

THEY CLONED TYRONE

O serie de evenimente ciudate împinge un trio improbabil (Boyega, Foxx și Parris) pe urmele unei conspirații guvernamentale nefaste în această producție plină de mister. CU: John Boyega, Jamie Foxx, Teyonah Parris

TYLER PERRY’S A MADEA HOMECOMINGPe Netflix din 25 februarie

Madea se pregătește să-și primească familia sosită în oraș pentru a-l sărbători pe nepotul ei care tocmai a absolvit facultatea, când ies la iveală diverse secrete care amenință să distrugă fericita reuniune.

COMEDIE ROMANTICĂ DE SĂRBĂTORI UNTITLED 

Simțindu-se epuizată din cauza carierei, vedeta pop Angelina evadează pentru a îndeplini dorința unui tânăr fan în micul oraș New York, unde nu numai că găsește inspirația pentru a-și revitaliza cariera, ci și o șansă la dragostea adevărată.

WE HAVE A GHOST

Găsirea unei fantome pe nume Ernest care bântuie noua lor casă transformă familia lui Kevin într-o senzație pe rețelele sociale. Dar când Kevin și Ernest se străduiesc să investigheze misterul trecutului lui Ernest, ei devin o țintă a CIA.

BAZAT PE POVESTIREA: Ernest de Geoff Manaugh 

THE WEEKEND AWAYPe Netflix din 3 martie

O escapadă de weekend în Croația se complică atunci când o femeie este acuzată că și-a ucis cel mai bun prieten și prin eforturile ei de a ajunge la adevăr descoperă un secret dureros.

BAZAT PE CARTEA: The Weekend Away de Sarah Alderson

WENDELL & WILD

Din creativitatea încântătoare a lui Henry Selick și Jordan Peele, vine Wendell & Wild, o poveste animată despre frații demoni Wendell (Keegan-Michael Key) și Wild (Peele) – care solicită ajutorul lui Kat Elliot, o fată de 13 ani – o adolescentă dură, care se confruntă cu sentimentul de vinovăție – să-i cheme în Țara celor Vii. Dar ceea ce Kat cere în schimb duce la o aventură bizară și comică, o fantezie animată care sfidează legea vieții și a morții, totul spus prin arta manuală a stop-cadru.

WHITE NOISE

În același timp hilar și înfiorător, liric și absurd, obișnuit și apocaliptic, White Noise dramatizează încercările unei familii americane contemporane de a face față conflictelor banale ale vieții de zi cu zi, în timp ce se confruntă cu misterele universale ale iubirii, morții și posibilitatea fericirii într-o lume incertă.

BAZAT PE CARTEA: White Noise de Don DeLillo

WINDFALLPe Netflix din 18 martie

Un thriller hitchcockian care urmărește un cuplu bogat care ajunge la casa lor de vacanță și descoperă că este jefuită.

THE WONDER

Irish Midlands, 1862 – o fată tânără nu mai mănâncă, dar rămâne în mod miraculos în viață și sănătoasă. Asistenta engleză Lib Wright este adusă într-un sat mic pentru a o observa pe Anna O’Donnell, în vârstă de unsprezece ani. Turiştii şi pelerinii vin pentru a vedea fata despre care se spune că a supravieţuit luni de zile fără mâncare. Satul adăpostește un sfânt „supraviețuind cu mana din cer” sau există motive diabolice? Un thriller psihologic inspirat din fenomenul din secolul al XIX-lea al „fetelor care postesc” și adaptat după romanul apreciat de Emma Donoghue (Room).

YOU PEOPLE

Un nou cuplu și familiile lor analizează dragostea modernă și dinamica familiei în mijlocul culturilor conflictuale, așteptărilor societății și diferențelor generaționale în această comedie de Kenya Barris.

FILME – ÎN ALTĂ LIMBĂ DECÂT ENGLEZĂ (A-Z)

20TH CENTURY GIRL

În 1999 – ultimul an al secolului al XX-lea – Bo-ra, în vârstă de 17 ani, își întâlnește prima dragoste: o relație dulce, pură, dar sfâșietoare. Ani mai târziu, în secolul 21, vești despre prima ei dragoste reînvie iubirea ei de adolescență pe care credea că a uitat-o. 20th Century Girl povestește viețile tinerilor de 20 de ani, pline de momente vii de dragoste și prietenie. În rolurile principale sunt Kim You-jung, Byeon Woo-seok, Park Jung-woo și Roh Yoon-Seo, acest film fiind regizat de Bang Woo-ri, care a câștigat premiul pentru cel mai bun scurtmetraj pentru Mrs. Young la Blue Dragon Awards.

ATHENA

La câteva ore după moartea tragică a fratelui lor cel mai mic în circumstanțe inexplicabile, trei frați își văd viețile date peste cap.

ALL QUIET ON THE WESTERN FRONT (Im Westen nichts Neues)

Experiențele terifiante și suferința unui tânăr soldat german pe frontul de vest în timpul Primului Război Mondial. Bazat pe bestsellerul lui Erich Maria Remarque.

BAZAT PE CARTEA: All Quiet on the Western Front de Erich Maria Remarque

BIGBUGPe Netflix din 11 februarie

Un grup de locuitori din suburbii care nu se înțeleg se trezesc blocați împreună atunci când o revoltă a androizilor îi face pe roboții lor de uz casnic să-i încuie pentru propria lor siguranță.

BLACK CRABPe Netflix din 18 martie

Black Crab este un thriller de acțiune scandinav, plasat într-un univers postapocaliptic sfâșiat de război. În timpul unei ierni lungi și grele, șase soldați pornesc într-o misiune periculoasă peste un arhipelag înghețat, riscându-și viețile pentru a transporta un pachet misterios, care ar putea pune capăt războiului. Pășind pe teritoriu inamic ostil, nu au nici cea mai vagă idee ce pericole îi așteaptă sau în cine pot avea încredere.

BAZAT PE CARTEA: Black Crab de Jerker Virdborg

BUBBLE (ANIME)Pe Netflix din 28 aprilie

Povestea este plasată în Tokyo, după ce bulele care au încălcat legile gravitației au căzut asupra lumii. Despărțit de lumea exterioară, Tokyo a devenit un loc de joacă pentru un grup de tineri care și-au pierdut familiile, orașul fiind ca un câmp de luptă pentru bătăliile echipelor de parkour care trec din clădire în clădire. Hibiki, un tânăr cunoscut pentru stilul său periculos de joc, face o mișcare nesăbuită într-o zi și se prăbușește în marea care curbează gravitația. Viața lui este salvată de Uta, o fată cu puteri misterioase care apare brusc. Cei doi aud apoi un sunet unic, perceput doar de ei. De ce a apărut Uta înaintea lui Hibiki? Întâlnirea lor duce la o revelație care va schimba lumea.

CARTER

Agentul Carter, care suferă de pierderi de memorie, este aruncat într-o misiune explozivă plină de mistere inexplicabile. Realizat de renumitul regizor de acțiune Jung Byung-gil și cu Joo Won în rolul principal, Carter prezintă o experiență plină de acțiune.

DON’T BLAME KARMA! 

(¿Qué culpa tiene el karma?)

Sara este o creatoare de modă frustrată care dă vina pe karma pentru ghinionul ei. Soarta o va pune față în față cu sora ei, Lucy, care se bucura de un noroc foarte diferit, dar și într-o serie de evenimente și reuniuni care o vor determina să ia o decizie radicală.

DRIFTING HOME (Anime)

Kosuke și Natsume sunt prieteni încă din copilărie, dar, pe măsură ce trece timpul, relația dintre cei doi elevi de clasa a șasea devine tensionată, iar cei doi se evită. Într-o zi din vacanța de vară, ei merg la un complex de locuințe care urmează să fie demolat. Pentru că au copilărit acolo, locul păstrează multe amintiri. În timp ce se joacă, ei sunt prinși dintr-o dată într-un fenomen misterios și, când își recapătă cunoștința, văd un întreg ocean în fața lor, în timp ce complexul de locuințe s-a mutat într-o mare misterioasă împreună cu Kosuke și Natsume. Se vor putea întoarce în lumea lor anterioară? Începe o călătorie prin care își vor lua rămas bun de la vară.

JUNG_E

JUNG_E  înfățișează un Pământ pustiu în secolul 22, care nu mai este locuibil din cauza schimbărilor climatice. În mijlocul haosului, un război intern izbucnește în adăpostul construit pentru supraviețuirea umană. Victoria – adică sfârșitul războiului – depinde acum de găsirea unei modalități de a clona legendarul mercenar JUNG_E într-un robot scalabil. Realizat de regizorul Yeon Sang-ho din Train to Busan, Peninsula și Hellbound și cu o distribuție unică – Kang Soo-youn, Kim Hyun-joo, Ryu Kyung-soo, JUNG_E prezintă o temă unică combinată cu distopie, clonare și tehnologie.

KHUFIYA

Khufiya este o poveste despre Krishna Mehra, o agentă R&AW care este desemnată să urmărească cârtița care vinde secretele apărării Indiei. În același timp, aceasta se luptă cu identitatea ei duală ca spioană și amantă.

LOVE AND LEASHESPe Netflix din 11 februarie

Love and Leashes este un film despre un alt tip de dragoste între un bărbat cu gusturi unice și o femeie care îi descoperă secretul. Seo Hyun, care a jucat recent o farsoare în Private Lives, va avea rolul principal în primul ei film, Love and Leashes. Jung Ji-woo, interpretată de Seo Hyun în film, este o femeie care are parte de o poveste de dragoste plină de viață, angajându-se într-o relație „specială” cu colegul ei de muncă, după ce a aflat accidental despre interesele sale secrete. Cu interpretări remarcabile într-o gamă largă de genuri, cum ar fi în muzicalul Swag Age: Shout, Joseon!, drama Please Don’t Date Him și Imitation, starul în ascensiune Lee Jun-young va juca rolul lui Jung Ji-hoo, un bărbat cu gusturi neobișnuite.

MONICA, O MY DARLING

Comedia neagră și criminalitatea la nivel înalt se ciocnesc în Monica, O My Darling, în care un tânăr încearcă cu disperare să se afirme alături de niște aliați puțin probabili și un plan diabolic pentru a realiza crima perfectă. Mergeți pe un roller coaster de întorsături întunecate și diabolice în această dramă criminală în care supraviețuirea este cheia.

QALA

Qala este o poveste despre o fiică care tânjește după dragostea mamei sale.

THE SEVEN DEADLY SINS: GRUDGE OF EDINBURGH PART 1 (Anime)

Cu peste 37 de milioane de exemplare vândute și câștigătoare la categoria pentru copii a celei de-a 39-a ediție a premiilor Kodansha Manga, mega-hitul The Seven Deadly Sins (lucrare originală: Nakaba Suzuki) primește un film anime spin-off. Acest film va prezenta o poveste originală a lui Suzuki. Împărțită în două părți, povestea îl va urmări pe Tristan, fiul protagoniștilor celor șapte păcate capitale, Meliodas și Elizabeth. Tristan moștenește puterea Clanului Zeiței și poate vindeca rănile oamenilor, dar adesea ajunge să-i rănească pe alții din cauza incapacității sale de a-și controla puterea Clanului Demonilor. Pentru a-și proteja familia, Tristan se îndreaptă către Edinburgh și întâlnește o mulțime de prieteni noi pe drum.

BAZAT PE: The Seven Deadly Sins (publicat de Kodansha în Weekly Shonen Magazine) de Nakaba Suzuki

SEOUL VIBE

Blockbuster-ul de acțiune Seoul Vibe spune povestea unui echipaj talentat de șoferi – cunoscut sub numele de echipa Sangedong Supreme. Cu ochii lumii îndreptați către Jocurile Olimpice de la Seul din 1988, tranzacțiile ilegale de capital (fonduri) reprezintă o problemă semnificativă. O operațiune specială condusă de echipa Sangedong Supreme începe să dezlege corupția din spatele fondurilor slush. Din distribuție fac parte Yoo Ah-in, Ko Kyung-pyo, Lee kyoo-hyung, Park Ju-hyun, Ong Seong-wu, care dau culoare acestei urmăriri incredibile în orașul Seul, plin de scene de acțiune uluitoare.

THE TAKEDOWN 

(Loin du périph)

Ousmane Diakité (Omar Sy) și François Monge (Laurent Lafitte) sunt doi polițiști cu stiluri, medii și cariere foarte diferite. Cu mulți ani în urmă au lucrat împreună, dar viața i-a separat. Improbabila pereche este reunită din nou pentru o nouă anchetă care îi duce până în Alpii francezi. Ceea ce părea a fi o simplă afacere cu droguri se dovedește a fi un dosar penal de mare amploare, învăluit în pericol și comedie neașteptată.

THROUGH MY WINDOW – Pe Netflix din 4 februarie

(A través de mi ventana) 

Raquel e îndrăgostită nebunește și fără leac de Ares, vecinul ei arătos și misterios. Până acum l-a urmărit de la distanță pentru că, spre marea ei dezamăgire, nu au intrat în vorbă niciodată. Raquel are, însă, o misiune clară: să îl facă pe Ares să se îndrăgostească de ea. Dar ea nu este vreo inocentă neajutorată și nu e pregătită să piardă totul pentru a-și atinge țelul și, cel mai important, nu e pregătită să se piardă pe sine…

BAZAT PE CARTEA: Through My Window de Ariana Godoy

TROLL

În adâncul muntelui Dovre, ceva gigantic se trezește după ce a fost prins în capcană timp de o mie de ani. Distrugând totul în cale, creatura se apropie cu pași repezi de capitala Norvegiei. Dar cum să oprești ceva despre care credeai că există doar în folclorul norvegian?

YAKSHA: RUTHLESS OPERATIONS

Film de acțiune și de spionaj, Yaksha: Ruthless Operations, acesta se desfășoară în timp ce un om fără milă cunoscut sub numele de Yaksha se intersectează cu un procuror într-o misiune specială de inspecție în Shenyang, un oraș din China renumit pentru spionaj. Acest film reprezintă revenirea regizorului Na Hyun după ce a mai creat The Prison, care a zguduit publicul cu scene de acțiune uimitoare și un complot strâns, dar a și adaptat Inseparable Bros într-o poveste delicată și plină de căldură. Sul Kyung-gu joacă rolul șefului insensibil al unei echipe de spionaj de peste mări, cunoscut și sub numele de Yaksha, mâncătorul de oameni, îndeplinindu-și obiectivele orice ar presupune acestea. Park Hae-soo, o vedetă globală din Squid Game, joacă rolul lui Ji-hoon, un procuror relocat la Shenyang pentru că a jucat după reguli.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…