Home Seriale TV VIDEO. Sezonul doi al serialului „Submarinul” debutează la postul Epic Drama. Nume noi se alătură distribuției

VIDEO. Sezonul doi al serialului „Submarinul” debutează la postul Epic Drama. Nume noi se alătură distribuției

0
0

Drama de război „Submarinul” (Das Boot) revine cu sezonul doi, la postul Epic Drama.

Noul sezon al producției începe duminică, 17 mai, de la ora 22:00, cu noi nume noi în distribuție.

Aduce actori ca: Clemens Schick (Casino Royale), Thomas Kretschmann (Avengers: Age of Ultron), Rochelle Neil (Terminator: Dark Fate), Ulrich Matthes (The Downfall), Paul Bartel (Les Petits Princes), Michael McElhatton (Game of Thrones), și Sebastian Hülk (The White Ribbon). 

Povestea sezonului doi, pe scurt. Este luna decembrie a anului 1942, când foarte experimentatul Johannes von Reinhartz (interpretat de Clemens Schick), un as în ale submarinelor, este trimis într-o misiune secretă către Coasta de est a Americii, la bordul unui U-822.

Scopul său este acela de a debarca trei sabotori. Însă loialitatea sa față de Germania este pusă la îndoială, și un alt submarin, U-612, având ca ofițer comandant pe Wrangel (jucat de Stefan Konarske) este trimis în urma sa.

Între timp, Hoffman (Rick Okon), un fost ofițer comandant al U-612, scapă ca prin minune de la moarte undeva în Oceanul Atlantic. La New York, caută și găsește adăpost la Sam Greenwood (Vincent Kartheiser), care îi datorează lui Hoffmann viața.

Tot acolo, îl întâlnește pe Berger, un avocat corupt, de origine germană (Thomas Kretschmann). 

Producția este o adaptare după bestseller-ul internațional al lui Lothar-Günther Buchheim, corespondent german în timpul celui de-al Doilea Război Mondial pe teme de detectoare de mine, distrugătoare și submarine, roman a cărui primă ecranizare a fost capodopera din 1981 a regizorului Wolfgang Petersen, nominalizată la Oscar și Golden Globe.

Sezonul doi a fost filmat de-a lungul a 104 zile, în cinci locații diferite – La Rochelle (acolo unde s-au desfășurat evenimentele istorice), Manchester, Liverpool, Praga și Malta.

A fost regizat de către Matthias Glasner (Blochin, Der Freie Wille), de asemenea și scenarist, precum și de Rick Ostermann

VIDEO. Trailer | Submarinul (Das Boot) – Sezon 2Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…