Home seriale americane Sezonul doi al seriei Scorpion, producție inspirată dintr-o poveste reală, din această seară la AXN.

Sezonul doi al seriei Scorpion, producție inspirată dintr-o poveste reală, din această seară la AXN.

0
0

scorpion axnPostul AXN lansează în această seară, în premieră, sezonul al doilea al serialului Scorpion, de la 21:00.

În această seară, AXN a programt două episoade, urmând apoi să fie difuzat, în fiecare marți câte unul. Inspirat dintr-o istorie adevărată, serialul spune povestea excentricului geniu Walter O’Brien şi a echipei sale, principala apărare a SUA împotriva ameninţărilor noii ere.

Producția este inspirată din viața adevăratului Walter O`Brian, care deține compania Scorpion Computer Services, expertă în securitate cibernetică.

Membrii echipei sunt: Toby Curtis, un expert în comportament care poate citi pe oricine, Happy Quinn, foarte pricepută în domeniul mecanicii şi Sylvester Dodd, un guru al statisticilor.

Agentul federal Cabe Gallo, pe care-l leagă o poveste dramatică de O’Brien, se foloseşte de cunoştinţele acestor genii pentru a lupta împotriva terorismului cibernetic și atacurilor infracționale. Deşi nu se adaptează prea bine în societate, aceştia se simt bine unii cu alţii. Pentru a-i ajuta să se înţeleagă totuşi cu lumea din afară, ei o au pe Paige Dineen, mama unui băiețel înzestrat cu o minte sclipitoare.

În cel de-al doilea sezon, echipa se reunește atunci când un satelit rusesc este scos de pe orbită și trebuie să fie eliminat înainte de a ateriza în California.

Despre actorii principali:

Elyses Gabel (care joacă rolul lui Walter O’Brien)

4Elyes Gabel și-a început cariera actoricească în Marea Britanie, în mediul teatral. Este talentat la imitarea de accente americane și dialecte regionale diverse. Gabel a apărut în Interstellar, World War Z, Welcome to the Punch, iar cel mai recent film în care joacă este Spooks, bazat pe serialul TV omonim.

În seriale, l-ați mai urmărit în Body of Proof, Game of Thrones, The Borgias.

Un muzician pasionat, Gabel este născut în Londra și a locuit în Canada, Bristol și Manchester. În momentul de față, locuiește în Londra și Los Angeles. Este născut pe 8 mai.

Robert Patrick (Cabe Gallo)

6Robert Patrick este actor de peste 20 de ani. Rolul cu care s-a făcut cunoscut este legendarul T-1000 din Terminator 2 și, de atunci, a apărut în multe filme de top și producții de televiziune, precum Die Hard 2, Wayne’s World, Last Action Hero, Fire in the Sky, Cop Land, The Faculty, Walk the Line, Bridge to Terabithia, Spy Kids, Flags of Our Fathers și în super producțiile TV The Sopranos, The Outer Limits, Elvis, The Unit, The X-Files și Sons of Anarchy. Pe micul ecran a mai apărut recurent în sezonul al șaselea din True Blood.

Locuiește în Los Angeles cu soția Barbara și cei doi copii.

 

Katharine McPhee (Paige Dineen)

Katharine McPhee stars as Paige Dineen in SCORPION, premiering Monday, Sept. 22 (9:00-10:00 PM, ET/PT) on the CBS Television Network. Photo: Sonja Flemming/CBS ©2014 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved

Actrița și cântăreața Katharine McPhee este cunoscută din producția Smash de pe NBC. McPhee s-a remarcat în Shark Night 3D sau în House Bunny, cu Adam Sandler.

Ați mai urmărit-o în CSI: NY, Community sau ați mai auzit-o în Family Guy. A apărut, de asemenea, în emisiunile speciale Foster and Friends și Chris Botti in Boston, alături de Sting, Andrea Bocelli și  John Mayer.

McPhee a apărut pe scenă în 2005, în cel de-al cincilea sezon American Idol. Albumul său de debut a urcat pe locul 2 în Billboard 200, 2007. În 2010 a făcut turul SUA, pentru a-și promova albumul Unbroken. Cel mai recent album datează din septembrie 2015. De-a lungul carierei muzicale a colaborat cu Ryan Tedder, Sia, Isabella Summers – Florence + the Machine sau Jon Bellion.

McPhee este un filantrop entuziast și ambasador internațional pentru buildOn.

Jadyn Wong (Happy Quinn)

1Jadyn Wong și-a făcut debutul în mini-seria câștigătoare de Emmy și nominalizată la Golden Globe – Broken Tail. A fost selectată de însuși Robert Duvall pentru rol, din sute de actrițe care au fost la audiții. Era prima ei audiție.

În ultima vreme, Wong a apărut în filmul Client Seduction, în serialul Canadian Spun Out și în Lost Girl.

Wong este născută și crescută în Alberta, Canada. Acum locuiește în Toronto și Los Angeles.

Ari Stidham (Sylvester Dodd)

3Ari Stidham și-a descoperit dragostea pentru artă la o vârstă fragedă, infuențat în mod natural de pasiunea părinților pentru muzică. Deși ei l-au încurajat pe Stidham să prindă drag de sport și alte activități fizice, el a preferat mereu muzica și teatrul. Stidham a început să cânte la pian la 4 ani, ceea ce l-a condus către muzică și interpretarea de roluri în producții școlare din gimnaziu, iar mai târziu în producții interpretate în timpul liceului: Hamlet, Macbeth și A Midsummer Nigh’s Dream. S-a făcut remarcat atunci când creatorul serialului Huge l-a descoperit în timp ce făcea improvizație și l-a distribuit în producție. Acest rol l-a dus către serialului The Whole Truth. Stidham continuă să cânte la pian, la chitară și la trompetă. Este născut în Westlake Village, California și locuiește în Los Angeles.

Eddie Kaye Thomas (Toby Curtis)

5Talentul lui Eddie Kaye Thomas a fost vizibil în rolurile de pe Broadway sau în filmele de succes ori în serialele pentru televiziune în care a apărut. Este cunoscut pentru interpretarea personajului Finch din American Pie. Cea mai recentă producție a lui Thomas a fost American Reunion. L-ați mai urmărit în Black and White, Project Greenlight’s Stolen Summer, Freddy Got Fingered, Harold & Kumar Go to White Castle, Harold & Kumar, Escape from Guantanamo Bay, A Very Harold & Kumar 3D Christmas, Kettle of Fish, Farewell Bender, Venus and Vegas, Fifty Pills, Nick and Nora’s Infinite Playlist și Petunia.

Din 2005, poate fi auzit în American Dad – vocea lui Barry. Dintre serialele TV a fost distribuit în: CSI: CRIME SCENE INVESTIGATION, Til’ Death, Off Centre și Law & Order.

Și-a început cariera de actor la 7 ani, pe scena din New York. Este născut în New York și locuiește în Los Angeles.Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale americane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Seducătorul serial Bridgerton s-a întors cu sezonul trei. Pregătește-te de un rollercoaster al dramelor

Am așteptat suficient un nou sezon (al treilea) al faimoasei serii Bridgerton (de la Shond…