Home Seriale TV Sezonul doi din Killing Eve vine la HBO GO

Sezonul doi din Killing Eve vine la HBO GO

0
0

Sezonul doi al serialului Killing Eve, cu Sandra Oh și Jodie Comer, va avea premiera pe HBO GO pe 6 aprilie.

Primul episod va avea premiera sâmbătă, 6 aprilie, pe HBO GO, urmând ca un nou episod din cele opt ale noului sezon să fie disponibil în fiecare săptămână.

Serialul este bazat pe seria de romane „Codename Villanelle” de Luke Jennings

Eve este un agent MI6 și Villanelle este o asasină pe care Eve trebuie să o găsească. Acțiunea celui de-al doilea sezon începe la 30 de secunde după finalul ultimului episod din primul sezon. Eve nu are nici cea mai vagă idee dacă femeia pe care a înjunghiat-o este vie sau moartă. Ea trebuie să o găsească pe Villanelle înaintea altcuiva, însă nu este singura persoană care o caută.

Personajele principale din Killing Eve

Eve (interpretată de Sandra Oh) este pe jumătate britanică, însă a fost născută în Connecticut. Fascinată de femeile din lumea crimei, Eve este expertă în psihologia criminalilor. Eve a visat mereu să fie spion, dar a ajuns să lucreze la birou.

Până a întânit-o pe Villanelle. Personificarea viselor ei, Villanelle, o asasină cu fler și carismă. În timp ce Eve investighează crimele din Europa, obsesia ei pentru Villanelle crește, transformându-se în ceva personal.

Villanelle (interpretată de Jodie Comer), deși pare inocentă, este de o brutalitate extraordinară. Cu un apetit uriaș pentru crime, Villanelle este o psihopată cu o viață cât se poate de normală. Mulțumită să trăiască fără un cod moral, Villanelle ucide cu viziune, fără să îi pese și fără pic de remușcări.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Riverdale are dată de lansare. Când revin Archie, Jughead, Betty și Veronica?

The CW, postul care produce serialul Riverdale a anunțat data pentru premiera noului sezon…