Home Seriale TV Medicul Legist vine la Diva. Din acest weekend

Medicul Legist vine la Diva. Din acest weekend

0
0

Postul Diva aduce, din acest weekend, un nou serial. Medicul legist (Coroner), bazat pe seria de cărți a scriitorului britanic M.R. Hall, difuzat în premieră la Diva începând de duminică, 14 aprilie, de la 21:00.

Medicul legist este un serial de investigații criminalistice cu un personaj feminin în rolul principal care o urmărește pe Jenny Cooper – interpretată de Serinda Swan (Inhumans, Ballers) – un nou anchetator care investighează decese suspecte în Toronto.

După moartea soțului său, fostul medic de la camera de gardă încearcă să înceapă o nouă viață alături de fiul său și să treacă peste durerea și anxietatea datorate unui secret ce o macină.

Elucidarea morților suspecte și a cazurilor dificile nu este deloc o sarcină ușoară, dar ea este hotărâtă să descopere adevărul indiferent de consecințe, chiar dacă asta presupune dezvăluirea unui secret întunecat din trecut.

„Este o femeie uimitoare, complicată și plină de viață. Este o femeie a timpurilor noastre. O urmărim în rolul de mamă, de medic legist și de femeie actuală, îi urmărim viața amoroasă și lupta cu anxietatea. Exact această luptă minunată și eroică m-a determinat să îndrăgesc acest personaj” a declarat Adrienne Mitchell regizor al serialului.

În serialul Medicul legist joacă și Roger Cross (Dark Matter, The X-Files) în rolul lui Donovan “Mac” McAvoy, un detectiv al poliției, care o are ca partener pe Jenny;

Eric Bruneau (Blue Moon) în rolul lui Liam, noul vecin al lui Jenny și Ehren Kassam (DeGrassi: Next Class) în rolul lui Ross, fiul lui Jenny în vârstă de 17 ani.

Se alătură distribuției Tamara Podemski (Rabbit Fall) în rolul lui Alison Trent, colega excentrică a lui Jenny;

Alli Chung (Dark Matter, The Expanse) în rolul lui Taylor Kim – un detectiv criminalist foarte inteligent, aflat la începutul carierei;

Lovell Adams-Gray (Second Jen) în rolul doctorului Dwayne Allen, un patolog tânăr și idealist și Saad Siddiqui (Incorporated, Taken) în rolul lui Dr. Neil Sharma, un medic psihiatru foarte intuitiv.

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…