Home Seriale TV Sezonul doi al serialului Good Behavior se vede din acest weekend

Sezonul doi al serialului Good Behavior se vede din acest weekend

0
0

Serialul Good Behavior continuă cu cel de al doilea sezon la postul FilmBox Premium.

Primele două episoade ale producției se văd sămbătă, 5 ianuarie, de la ora 21:00, spun reprezentanții televiziunii.

Sfârșitul primului sezon o găsește Letty Raines, personajul principal interpretat de actrița Michelle Dockery, în Georgia, unde trăiește cu Javier și fiul său Jacob, alături de care încearcă să se adapteze unei vieți normale.

Pentru Letty, încercarea de a fi o mamă modernă o face să-și dorească tot mai mult să revină la partea ei întunecată. Așa ajunge în suburbii.

În sezonul al doilea, Letty o va întâlni pe Carin, interpretată de Laura Bell Bundy. Carin este o mamă tipică, de clasă mijlocie, care încearcă să fie perfectă.

Letty se împrietenește cu Carin doar pentru a putea să-l înscrie pe Jacob la o școală mai bună, dar până la urmă între cele două femei se creează o legătură neașteptată, în ciuda diferențelor foarte mari dintre ele.

Acest sezon este o oglindă a felului în care societatea judecă femeile, în special mamele. Dar Letty nu este o femeie ca oricare alta. Nu doar că trăiește o viață ieșită din tipare, ci luptă cu alcoolismul și dependența de droguri

Cele două personaje feminine sunt destul de singuratice și nu au prieteni. Letty a ajuns în acest mediu nou, are o casă nouă, îi are pe Javier și Jacob, dar nu are prieteni și nicio femeie cu care să vorbească. De aceea Carin îi devine confidentă, spune Michelle Dockery.

Juan Diego Botto îi dă viață și în sezonul doi lui Javier, un personaj plin de controverse după cum îl descrie chiar actorul:

”Cea mai mare provocare cu acest personaj este aceea că este un tâlhar, omoară oamenii pentru bani, asta face, dar în rest el este un tip foarte drăguț. Ceea ce este imposibil de înțeles, a fost greu și pentru mine. Dar ăsta este adevărul. Are un cod moral, ține cont de reguli, este grijuliu, este empatic, dar are defectul ăsta că omoară oamenii. Asta îl face pe Javier atât de diferit”, spune Juan Diego Botto.

Sezonul al doilea al serialului are 10 episoade.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…