Home Seriale TV Două noi sezoane ale serialului „The Mentalist” vor fi la Diva, din luna mai

Două noi sezoane ale serialului „The Mentalist” vor fi la Diva, din luna mai

0
0

Din nou „În mintea criminalului”. Serialul „The Mentalist” (tradus În mintea criminalului) vine cu sezoanele 5 și 6 la postul Diva, din luna mai.

Noile episoade, cu Patrick Jane (interpretat de Simon Baker), debutează pe 4 mai, de la ora 19:00.

Vor fi programate câte două pe zi, de luni până vineri, de la aceeași oră.

Pelicula spune povestea lui Patrick Jane, un consultant independent pentru Biroul de Investigații California, care deține un record în rezolvarea cazurilor dificile folosind remarcabilul lui simț de observație.

El își foloșește folosește abilitățile de investigator pentru a ajuta martorii sau acuzații să ofere detalii adevărate despre circumstanțe doar de ei cunoscute.

Sinopsisuri

Sezonul 5 debutează cu o investigație CBI alături de FBI presărată cu conflicte. Patrick Jane se află în continuare în căutarea lui Red John, iar Elizabeth primește o ofertă din mediu privat. Jane folosește substanțe halucinogene pentru a o revedea pe fata lui.

În cadrul sezonului 5 este și episodul cu numarul 100 al seriei, Cherry Picked.

În sezonul 6 Elizabeth Lisbon ajunge la o listă finală de șapte suspecți: Bret Stiles, Gale Bertram, Ray Haffner, Reede Smith, Robert Kirkland, Sheriff Thomas McCallister și Brett Partridge, iar Jane încearcă să afle care dintre cei 7 suspecți este Red John.

În cadrul investigațiilor află deasemenea că Red John se teme de înălțime, fluieră foarte bine și are un tatuaj pe umărul stâng. Sezonul 6 marchează și plecarea actorilor Amanda Righetti (Grace Van Pelt) și Owain Yeoman (Wayne Rigsby).Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…