Home Grile POSTURI Noutăți HBO și HBO GO în: Billions și Ecaterina -The Great

Noutăți HBO și HBO GO în: Billions și Ecaterina -The Great

0
0
(L-R): David Costabile as Mike “Wags” Wagner, Damian Lewis as Bobby “Axe” Axelrod and Maggie Siff as Wendy Rhoades in BILLIONS ÒThe New DecasÓ. Photo Credit: Jeff Neumann/SHOWTIME

Sezonul cinci din Billions și noul serial The Great, ce spune povestea romanțată a Ecaterinei cea Mare, sunt serialele vedetă din luna mai, pe HBO și pe platforma HBO GO.

O altă noutate a lunii mai este seria Stargirl, un nou serial din universul DC, ce va avea premiera în 19 mai, pe platforma HBO GO.

Povestea serialului dramatic Billions continuă cu sezonul al cincilea, ce vine din 5 mai la HBO GO.

La capitolul filme, HBO și HBO GO vor aduce titluri precum Angry Birds – Filmul 2, The Hustle, cu Anne Hathaway, Light of my life, cu Cassey Affleck.

Lista integrală, în articol.

HBO

MRS. AMERICA

Din 1 mai, în fiecare vineri, de la ora 21:00 (disponibil deja pe HBO GO)

MRS. AMERICA — Pictured: Cate Blanchett as Phyllis Schlafly. CR: Sabrina Lantos/FX

Serialul spune povestea adevărată a mișcării de ratificare a amendamentului drepturilor egale și a reacției neașteptate a lui Phyllis Schlafly (interpretată de Cate Blanchett), o regină a frumuseții devenită conservatoare.

I KNOW THIS MUCH IS TRUE/ O PARTE DE ADEVĂR

Din 11 mai, în fiecare luni, de la ora 04:00 și 20:00 (disponibil și pe HBO GO)

Serialul este o saga de familie care prezintă viețile paralele a doi gemeni identici, interpretați de Mark Ruffalo, într-o poveste epică despre trădare, sacrificiu și iertare, a cărei acțiune se petrece în America secolului XX.

NOUGHTS & CROSSES/ X ȘI ZERO

Din 12 mai, în fiecare marți, de la ora 21:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Serialul urmărește povestea a doi tineri care sunt despărțiți de culoarea pielii, dar uniți de o iubire interzisă. Sephy e o „Cruce”, membră a clasei care conduce societatea. Callum e un „Zero”, un membru al clasei de foști sclavi.

JETT

Din 22 mai, în fiecare vineri, de la ora 20:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Carla Gugino e Daisy ”Jett” Kowalski, o hoață cunoscută la nivel mondial. Proaspăt ieșită din închisoare, este forțată să revină la ce se pricepe mai bine de către infractori periculoși hotărâți să-i exploateze abilitățile în avantajul lor

HBO 3

DAVE

Din 15 mai, în fiecare vineri, de la ora 22:00 (disponibil deja pe HBO GO)

O comedie bazată pe viața rapperului și comediantului Dave Burd, cunoscut cel mai bine după numele său de scenă Lil Dicky. Serialul spune povestea unui bărbat nevrotic care se apropie de 30 de ani și care locuiește în suburbii și s-a convins pe el însuși că este destinat să fie unul dintre cei mai buni rapperi din toate timpurile. Acum trebuie să-și convingă cei mai apropiați prieteni, iar cu ajutorul lor ar putea convinge și restul lumii.

BETTY

Din 22 mai, în fiecare vineri, de la ora 21:30 (disponibil deja pe HBO GO din 2 mai)

Bazat pe filmul lui Crystal Moselle, “Skate kitchen”, serialul HBO “Betty” prezintă un grup de tinere care trăiesc în lumea predominant masculină a skateboarding-ului din New York.

SIREN/ SIRENA – III

Din 31 mai, în fiecare duminică, de la ora 21:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Serialul ne duce în Bristol Cove, un oraș de coastă, cunoscut pentru legenda potrivit căreia aici au locuit sirene. Când sosirea unei fete misterioase demonstrează că legenda e adevărată, lupta dintre om și mare ia o întorsătură violentă.

Maratoane – în fiecare sâmbătă la HBO 3:

 • 2 mai – Babylon Berlin – II (ep. 7-12), de la ora 20:00
 • 9 mai  – Creatura din mlaștină, de la ora 20:00
 • 16 mai – Sirena – II (ep. 1-8) de la ora 20:00
 • 23 mai – Sirena – II (ep. 9-16) de la ora 20:00
 • 30 mai – Complotul împotriva Americii, de la ora 20:00

HBO GO

THE GREAT/ ECATERINA

Din 16 mai (tot sezonul)

THE GREAT

Tony McNamara, scenaristul nominalizat la Oscar al filmului ”Favorita”, oferă o călătorie atipică, anti-istorică, prin Rusia secolului al XVIII-lea. ”Ecaterina” este o dramă satirică, de comedie despre ascensiunea Ecaterinei cea Mare (Elle Fanning), din intrusă la conducătoarea cu cea mai lungă domnie din istoria Rusiei.

Primul sezon este povestea fictivă, distractivă și anacronică a unei tinere idealiste, romantice, care ajunge în Rusia pentru o căsătorie aranjată cu mercurialul împărat Petru. Deși visează la iubire și soare, ea se lovește de o lume periculoasă, depravată, întoarsă pe dos, pe care vrea să o schimbe. Nu trebuie decât să-și omoare soțul, să învingă biserica, armata și să câștige curtea de partea ei. O poveste foarte modernă despre trecut, care acoperă numeroasele roluri pe care le-a jucat de-a lungul vieții ei, ca iubită, profesoară, conducătoare, prietenă și luptătoare.

STARGIRL

Din 19 mai

Realizat de Geoff Johns, creatorul original Stargirl și scriitor de benzi desenate, noul serial al universului DC, ”Stargirl”, o prezintă pe liceana Courtney Whitmore (Brec Bassinger) care se mută în Blue Valley, Nebraska, după ce mama ei se recăsătorește cu Pat Dugan (Luke Wilson) și inspiră un grup neașteptat de tineri eroi să îi oprească pe răufăcătorii trecutului. Drama cu supereroi recreează benzile desenate Stargirl din 1999 și prima echipă de supereroi, Justice Society of America, într-un serial imprevizibil inspirat de sora defunctă a lui Johns, care a murit într-un accident aviatic.

BILLIONS/MILIARDE – V

Din 4 mai

Photo Credit: Jeff Neumann/SHOWTIME

O dramă complexă, despre politicile puterii din lumea finanțelor din New York. Genialul titan al fondurilor de investiții Bobby Axelrod și îndrăznețul avocat Chuck Rhoades joacă un joc periculos, în care câștigătorul ia totul.

Lista filmelor disponibile pe HBO și pe HBO GO în luna MAI

BAD EDUCATION – SCANDAL ÎN EDUCAȚIE

Regia: Cory Finley

Cu: Hugh Jackman, Allison Janney, Ray Romano, Geraldine Viswanathan, Alex Wolff

Comedie, S.U.A. 2019

Difuzări: 10, 11, 13, 14, 16, 28, 29

Un film plin de umor negru cu Hugh Jackman și Allison Janney în rolurile principale ca administratori în districtul școlar Roslyn din Long Island. Ei au pus la cale cea mai mare fraudă din școlile publice din întreaga istorie a Americii.

DOLOR Y GLORIA (AKA. PAIN AND GLORY) -DURERE ȘI GLORIE

Regia: Pedro Almodóvar

Cu: Antonio Banderas, Penélope Cruz, Asier Etxeandia, Leonardo Sbaraglia, Nora Navas

Dramă, Spania 2019

Difuzări: 17, 18, 20, 21, 23

Pe măsură ce începe să se simtă din ce în ce mai rău, regizorul Salvador Mallo își analizează relațiile și experiențele care i-au modelat viața și caută vechi legături din trecutul său.

SHAZAM!

Regia: David F. Sandberg

Cu: Zachary Levi, Mark Strong, Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Adam Brody

Acțiunea, S.U.A. 2019

Difuzări: 24, 25, 27, 28, 30

Billy, un puști de 14 ani, întâlnește un vrăjitor care îi oferă abilitatea de a se transforma în supereroul Shazam. În scurt timp, Billy află că are un dușman în persoana doctorului Thaddeus Sivana care a fost respins în trecut de vrăjitor.

THE ANGRY BIRDS MOVIE 2 – ANGRY BIRDS: FILMUL 2

Regia: Thurop Van Orman

Animație, Finlanda 2019

Difuzări:

 • Varianta dublată: 3, 7 ,9, 22
 • Varianta subtitrată: 3, 6, 9, 21

Când o nouă amenințare apare, celebrele păsări care nu zboară fac echipă cu porcușorii verzi ca să-și salveze casele.

THE HUSTLE (2019) – TICĂLOASELE

Regia: Chris Addison

Cu: Anne Hathaway, Rebel Wilson, Alex Sharp, Dean Norris, Ingrid Oliver

Comedie, S.U.A. 2019

Difuzări: 31

Anna Hathaway și Rebel Wilson interpretează două escroace care fac echipă ca să-i distrugă pe ticăloșii care le-au înșelat.

FIGHTING WITH MY FAMILY – LUPTÂND ALĂTURI DE FAMILIE

Regia: Stephen Merchant

Cu: Florence Pugh, Lena Headey, Nick Frost, Jack Lowden, Dwayne ‘The Rock’ Johnson

Dramă-comedie, Marea Britanie 2019

Difuzări: 30, 31

Un fost wrestler și soția lui luptă în ring alături de copiii lor, Saraya și Zak, ca să câștige bani. Când fratele și sora au șansa să dea o probă pentru WWE, ei află că pentru a deveni superstaruri WWE trebuie să facă mai multe decât și-au imaginat vreodată.

LIGHT OF MY LIFE – LUMINA VIEȚII MELE

Regia: Casey Affleck

Cu: Casey Affleck, Anna Pniowsky, Tom Bower, Elisabeth Moss, Hrothgar Mathews

Dramă, S.U.A. 2019

Difuzări: 2, 8, 9, 24

O fată și tatăl ei călătoresc prin cartierele mărginașe ale societății la o decadă după ce o pandemie a omorât aproape toată populația feminină. În timp ce tatăl se zbate să-și apere copilul, legătura lor le este testată.

TERRA WILLY (AKA. ASTRO KID) – TERRA WILLY: RĂTĂCIT PRIN GALAXIE

Regia: Eric Tosti

Animație, Franța 2019

Difuzări:

 • Varianta dublată: 31
 • Varianta subtitrată: 30

După distrugerea navei sale, tânărul Willy este despărțit de părinții lui. Capsula de salvare ajunge pe o planetă sălbatică. Cu ajutorul robotului Buck, va trebui să supraviețuiască până când va fi salvat.

THE PRODIGY (2019) – ANOMALIE

Regia: Nicholas McCarthy

Cu: Taylor Schilling, Jackson Robert Scott, Peter Mooney, Colm Feore, Paul Fauteux

Horror, S.U.A. 2019

Difuzări: 15, 28, 29

Sarah și John sunt încântați când fiul lor Miles începe să arate semnele unei inteligențe superioare. Dar fericirea familiei lor se transformă rapid într-un coșmar când comportamentul lui Miles devine violent.

THE CROSSWORD MYSTERIES 3 – MISTERELE REBUSULUI 3: UN ACT DE MAGIE MORTAL

Regia: Jonathan Wright

Cu: Lacey Chabert, Brennan Elliott, Barbara Niven, John Kapelos, Romaine Waite

Dramă, S.U.A. 2020

Difuzări: 14, 15, 23

Când un magician moare în timpul unui truc pe scenă și se dovedește că a fost ucis, Tess Harper și detectivul Logan O’Connor fac echipă ca să-l găsească pe criminal.

ANTHROPOID – ANTROPOID

Regia: Sean Ellis

Cu: Cillian Murphy, Jamie Dornan, Charlotte Le Bon, Harry Lloyd, Toby Jones

Thriller, Republica Cehă 2016

Difuzări: 9, 20, 27

Filmul este bazat pe povestea adevărată a operațiunii Antropoid, misiunea de asasinare a unui general SS, principalul arhitect din spatele soluției finale, din cel de-al Doilea Război Mondial.

CASE 39 – CAZUL 39

Regia: Christian Alvart

Cu: Renée Zellweger, Jodelle Ferland, Ian McShane, Bradley Cooper, Callum Keith Rennie

Horror, S.U.A. 2009

Difuzări: 8, 21, 22

O poveste despre teroarea psihologică trăită de o asistentă socială ce descoperă o forță a răului de neimaginat atunci când încearcă să salveze o copilă care refuză să mai vorbească.

ELIZABETHTOWN

Regia: Cameron Crowe

Cu: Orlando Bloom, Kirsten Dunst, Susan Sarandon, Alec Baldwin, Bruce McGill

Dramă-comedie, S.U.A. 2005

Difuzări: 10, 22, 28, 29

Drew este un designer a cărui viața este complet dată peste cap când își pierde tatăl și slujba în aceeași zi. În timpul zborului spre înmormântare, el o cunoaște pe Claire, o femeie optimistă, care îi schimbă cursul vieții.

FASTER (2010) – IUTE CA GLONȚUL

Regia: George Tillman Jr.

Cu: Dwayne Johnson, Billy Bob Thornton, Oliver Jackson-Cohen, Carla Gugino, Maggie Grace

Acțiune, S.U.A. 2010

Difuzări: 1, 16, 26

Un fost pușcăriaș caută să răzbune moartea fratelui său după ce, cu ani în urmă, au fost trădați în timpul unui jaf. El e urmărit de un polițist veteran și de un ucigaș plătit egocentrist.

MALEFICENT

Regia: Robert Stromberg

Cu: Angelina Jolie, Elle Fanning, Sam Riley, Sharlto Copley, Imelda Staunton

Fantezie, S.U.A. 2014

Difuzări: 16, 17, 22, 27

După ce pădurea îi este amenințată de un regat vecin, Maleficent aruncă un blestem asupra fiicei regelui. Dar, pe măsură ce fata crește, Maleficent începe să se atașeze de mica prințesă.

THE ADVENTURES OF TINTIN – AVENTURILE LUI TINTIN: SECRETUL LICORNULUI

Regia: Steven Spielberg

Animație, S.U.A. 2011

Difuzări:

 • Varianta dublată: 24
 • Varianta subtitrată: 23, 29

Grăbindu-se să descopere secretele unei nave scufundate care ar putea ascunde o comoară importantă – dar și un blestem vechi – Tintin și Snowy, câinele lui loial, pleacă într-o călătorie aventuroasă de-a lungul și de-a latul lumii.

THE MEXICAN – MEXICANUL

Regia: Gore Verbinski

Cu: Brad Pitt, Julia Roberts, James Gandolfini, J.K. Simmons, Bob Balaban

Comedie, S.U.A. 2001

Difuzări: 22

Jerry Welbach primește două ultimatumuri. Șeful lui mafiot vrea ca el să plece în Mexic ca să găsească un pistol antic. Celălalt ultimatum vine de la iubita lui care vrea ca el să nu mai lucreze cu mafia.

THE SCHEME – FENTAREA LEGII

Regia: Pat Kondelis

Documentar, S.U.A. 2020

Difuzări: 14

Filmul prezintă o investigație complexă a agenților FBI aflați sub acoperire care au cercetat corupția din baschet. Totul s-a terminat pe 26 septembrie 2017 când directori de la Adidas și antrenori de la cele mai importante facultăți au fost arestați.

WIATR. THRILLER DOKUMENTALNY – VÂNTUL

Regia: Michał Bielawski

Documentar, Polonia 2019

Difuzări: 7, 11

Vântul Halny suflă de câteva ori pe an în regiunea Podhale din Polonia. Nimeni nu știe dacă și când se va transforma într-o furtună care va distruge totul în calea ei.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Comoara ascunsa a vedetelor: secretele din spatele zambetelor de pe covorul rosu

In lumea fascinanta a reflectoarelor si a aparitiilor pe covorul rosu, zambetele stralucit…