Home Seriale TV Serialul Peaky Blinders se oprește la sezonul șase

Serialul Peaky Blinders se oprește la sezonul șase

0
0

Serialul de succes Peaky Blinders se va încheia după cel de-al șaselea sezon, la care abia s-au reluat filmările.

Cu toate acestea, creatorul și scenaristul serialului, Steven Knight, promite că povestea Peaky va continua „într-o altă formă”, scrie Variety.

Producția marca BBC, devenită celebră în întreaga lume, spune povestea lui Tommy Shelby (jucat de Cillian Murphy) și a familiei sale, în perioada de după Primul Război Mondial.

BBC a făcut anunțul încheierii serialului după ce a reluat filmările celui de-al șaselea sezon, puse în stand by din cauza restricțiilor legate de COVID.

Citește și: Seriale pentru fanii Peaky Blinders

Este surprinzător anunțul BBC, potrivit Variety, având în vedere că scenaristul serialului Steven Knight declarase în 2019, în Entertainment Weekly, că serialul va merge cel puțin până la sezonul șapte.

Până la momentul publicării acestei știri nu s-a anunțat încă premiera sezonului șase Peaky Blinders. Variety estimează că serialul ar putea să fie difuzat spre finalul lui 2021 sau chiar începutul lui 2022.

Povestea Peaky va continua „într-o altă formă”

Knight a vorbit despre noul sezon într-o declarație transmisă presei:

„Peaky se întoarce în forță. După ce producția a fost întârziată din cauza pandemiei de COVID, găsim familia în pericol, iar mizele sunt mai mari ca niciodată.

Credem că acesta va fi cel mai bun sezon dintre toate și suntem siguri că failor le va plăcea. În timp ce serialul ajunge la final, povestea va continua într-o altă formă.”

Nu este clar ce va însemna noua etapă a serialului Peaky Blinders, dar cel mai probabil echipa de creație analizează posibilitatea unui film sau a unui spin-off.

Serialul Peaky Blinders a fost lansat pe BBC Two în 2013 și este unul dintre cele mai de succes seriale ale televiziunii publice din Marea Britanie.

Cu excepția Marii Britanii, serialul este disponibil în întreaga lume, inclusive în România, pe platforma Netflix.

Primele imagini de la reluarea filmărilor Peaky Blinders – via Instagram:Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Emily in Paris se întoarce vara aceasta. Cum arată primele imagini

Netflix aduce un serial mult-așteptat. După un an și jumătate de pauză, Emily in Paris vin…