Home Seriale TV Serialul The OA, anulat de Netflix

Serialul The OA, anulat de Netflix

0
0

Povestea The OA a luat sfârșit. Serialul marca Netflix a fost anulat și nu va mai avea nici măcar sezonul al treilea, anunță Variety.

Producția este thriller SF ce spune povestea unei tinere fără vedere (rol jucat de Brit Marling), care dispare fără nicio explicație. Șapte ani mai târziu, aceasta reapare, cu vederea recăpătată. Ea își spune The OA, sau Original Angel, și ajunge să recruteze o mică echipă alături de care ajută alți oameni care au dispărut.

Producția a fost gândită, inițial, de creatorii Brit Marling și Zal Batmanglij să aibă cinci părți. Încheierea intempestivă a serialului după sezonul al doilea înseamnă că vom avea o mulțime de întrebări fără răspuns.

„Suntem foarte mândri pentru cele 16 capitole captivante ale The OA și le suntem recunoscători lui Brit și Zal pentru că și-au împărțit viziunea îndrăzneață și pentru ceea ce au realizat”, a spus Cindy Holland, vice președinte pe zona de conținut la Netflix.

Netflix evită să prezinte date despre audiență, în mod normal, reprezentanții companiei spunând în nenumărate rânduri că atunci când iau decizia reînnoirii unui serial țin cont de audiență versus costuri.

Primul sezon al The OA a avut premiera în decembrie 2016, în timp ce al doilea sezon s-a lăsat destul de mult așteptat: a fost lansat abia în martie 2019.

Ambele sezoane au primit recenzii favorabile de la critici.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…