Home Seriale TV Primul sezon al serialului HBO Euphoria a ajuns la final. Ce se întâmplă cu serialul

Primul sezon al serialului HBO Euphoria a ajuns la final. Ce se întâmplă cu serialul

0
0

Serialul Euphoria, produs de HBO, a ajuns la final. Povestea însă nu se încheie aici. Euphoria va continua și cu sezonul al doilea, după cum au confirmat recent producătorii serialului.

În acest moment, nu se știe când va intra Euphoria în producție. Și e greu de prezis când vor începe filmările, mai ales că două dintre starurile serialului, Zendaya șu Jacob Elordi, mai au și alte proiecte în derulare.

Cu toate acestea, președintele HBO, Casey Bloys, a declarat pentru presa din Statele Unite că serialul nu va avea prea multe sezoane.

 

Despre primul sezon Euphoria: 

Imagini șocante cu puternic impact emoțional, cam așa a fost prezentat în presa internațională noul serial Euforia („Euphoria”) ce se concentrează pe viața zbuciumată a adolescenților într-o eră a social media, a drogurilor, sexului și traumelor.

Serialul, care are opt episoade, urmărește un grup de elevi de liceu în procesul lor de maturizare, într-o lume a drogurilor, sexului, traumelor și puternic influențată de social media. Protagonista serialului e actrița și cântăreața Zendaya.

Serialul dramă Euphoria/Euforia aduce o interpretare nouă a temei maturizării, explorând cu empatie și sinceritate peisajul petrecerilor îmbibate în substanțe ilegale și al vieții de zi cu zi.

Protagonista producției este Rue Bennett (Zendaya), o fată de 17 ani care a scăpat de dependența de droguri și care se străduiește să înțeleagă în ce direcție trebuie să meargă. Viața ei se schimbă dramatic atunci când o întâlnește pe Jules Vaughn (Hunter Schafer), o fată care s-a mutat recent în oraș după divorțul părinților ei și care, la fel ca Rue, încearcă să își găsească locul.

În viața lui Rue mai sunt colegii de clasă Nate Jacobs (Jacob Elordi), un sportiv a cărui furie ascunde multe frustrări; Maddy Perez (Alexa Demie), prietena lui Nate; Chris McKay (Algee Smith), un atlet care are probleme cu adaptarea la viața la colegiu; Cassie Howard (Sydney Sweeney), a cărei istorie sexuală continuă să-i facă probleme; Lexi Howard (Maude Apatow), sora mai mică a lui Cassie și prietena din copilărie a lui Rue; și Kat Hernandez (Barbie Ferreira), o adolescentă nemulțumită de corpul său și care își explorează sexualitatea.

Serialul este disponibil integral pe HBO GO


Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…