Home Seriale TV Povestea Slujitoarei continuă cu sezonul patru

Povestea Slujitoarei continuă cu sezonul patru

0
1

Povestea continuă: Serialul Povestea Slujitoarei („Handmaid`s Tale”), pornit de la romanul de succes semnat de Margaret Atwood, va avea și sezonul patru, anunță Variety.

Potrivit sursei citate, producția marca Hulu este cel mai urmărit serial de pe platforma de streaming așa că nu e de mirare că povestea Gilead nu se termină la sezonul al treilea.

Cum sezonul trei al serialului, difuza în România pe HBO GO, nu s-a încheiat încă, nu avem încă date despre când se va lansa sezonul patru al serialului.

Primul sezon a fost lansat în 2017, al doilea în 2018, sezonul trei este încă în desfășurare, prin urmare, dacă nu vor exista probleme de programare, putem presupune că în 2020 vom avea al patrulea sezon al seriei.

Cele trei sezaone ale serialului Povestea Slujitoarei sunt disponibile în România pe platforma HBO GO.

DESPRE SERIAL. Bazat pe romanul clasic al lui Margaret Atwood, serialul Povestea slujitoarei este povestea vieții în Gilead, o societate totalitară distopică ce a fost cunoscută în trecut ca Statele Unite.

Confruntându-se cu dezastre naturale și o rată a natalității în scădere, Gilead este condus de un regim fundamentalist care tratează femeile ca pe o proprietate a statului.

Offred (Elisabeth Moss) este una dintre ultimele femei fertile rămase și este slujitoare în casa Comandantului. Ea face parte din casta femeilor folosite într-o ultimă încercare disperată de a repopula lumea. În această societate terifiantă, Offred trebuie să navigheze între Comandanți, soțiile lor groaznice, Marthele domestice și colegele slujitoare – dintre care oricare ar putea fi spion pentru Gilead – iar scopul ei este unul singur: să supraviețuiască și să-și găsească fiica ce i-a fost luată.

Adaptarea pentru televiziune a romanului lansat în 1985 a fost creată și scrisă de Bruce Miller (The 100), iar producători executivi sunt Bruce Miller, Warren Littlefield (Fargo), Daniel Wilson, Fran Sears și Ilene Chaiken. Serialul The Handmaid’s Tale/Povestea slujitoarei este produs de MGM Television și este distribuit internațional de MGM

 

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…