Home Seriale TV Serialul Doom Patrol din universul DC intră pe HBO GO

Serialul Doom Patrol din universul DC intră pe HBO GO

0
0
Doom Patrol – S1 – Gallery

Platforma HBO GO va lansa, din 5 iunie, serialul Doom Patrol, o producție din universuL DC, ce spune povestea unor supereroi disfuncționali.

Serialul care are 15 episoade va fi disponibil integral pe platforma HBO GO.  

Despre serial. „Doom Patrol” reimaginează unul dintre cele mai îndrăgite grupuri de supereroi DC: Robotman, Negative Man, Elasti-Woman și Crazy Jane, echipă condusă de omul de știință Caulder, cunoscut ca Șeful.

Toți membrii grupului au suferit câte un accident groaznic, care le-a dat abilități supraomenești, dar i-a lăsat și cu cicatrici și desfigurați.

Traumatizată și asuprită, echipa își găsește scopul prin Șef și membrii ei se unesc ca să investigheze cele mai ciudate fenomene.

În urma dispariției misterioase a Șefului, acești eroi ezitanți se vor trezi într-o postură la care nu se așteptau, fiind chemați la acțiune de nimeni altul decât Cyborg, care le oferă o misiune greu de refuzat. Parțial grup de sprijin, parțial echipă de super eroi, Doom Patrol este o bandă de ciudați cu puteri supraomenești care luptă pentru o lume care nu vrea să aibă nimic de-a face cu ei.

Trailerul Doom Patrol

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…