Home Seriale TV Seriale pe HBO și HBO GO în septembrie. Bâlciul deșertăciunilor, The Deuce, sezonul doi, și noul serial al lui Jim Carrey

Seriale pe HBO și HBO GO în septembrie. Bâlciul deșertăciunilor, The Deuce, sezonul doi, și noul serial al lui Jim Carrey

0
0
Photo: Erica Parise/SHOWTIME –

Toamna vine la HBO cu noi seriale. The Deuce, sezonul al doilea, și Bâlciul deșertăciunilor (Vanity Fair) se numără printre noutățile difuzate luna viitoare de HBO.

Totodată, pe platforma HBO GO va fi disponibil, cu câte un episod pe săptămână, serialul „Kidding”, cu Jim Carrey, supranumit Mr Pickles, în rol principal. HBO GO aduce tot în septembrie și al doilea sezon al serialul de comedie Young Sheldon și Cartea pierdută a vrăjitoarelor.

Paginademedia.ro prezintă în continuare principalele noutăți ale canalelor HBO, în materie de seriale, în una septembrie:

HBO

THE DEUCE – II

Din 10 septembrie, în fiecare luni, de la ora 04:00 și 20:00 (disponibil pe HBO GO)

The Deuce Season 2 2018

Acest serial dramă explorează lumea dură a New York-ului anilor ’70, aflat într-un moment de cotitură ce avea să se transforme într-o afacere de miliarde – industria americană a sexului.

VANITY FAIR/ BÂLCIUL DEȘERTĂCIUNILOR

Din 4 septembrie, în fiecare marți, de la ora 20:00 (disponibil pe HBO GO)

O nouă adaptare a romanului clasic scris de William M. Thackeray, VANITY FAIR se întâmplă în timpul războaielor napoleoniene și o are în centrul atenției pe Becky Sharp (Olivia Cooke), care vrea să scape de sărăcie și să ajungă pe cele mai înalte culmi ale societății britanice. Povestea ei „negativă, ilegală, amuzantă, amoroasă, ilară, luptătoare și dansantă” o duce până la curtea regelui George al IV-lea, trecând prin bătălia de la Waterloo, multe inimi frânte și averi irosite.

HEATHERS/ EU SUNT HEATHERS

Din 4 septembrie, în fiecare marți, de la ora 20:50 (toate episoadele sunt disponibile pe HBO GO)

O reinventare antologică și modernă a filmului original cult din anii ’80, Heathers. Viața la liceu pare puțin mai întunecată decât îți aduci aminte căci Veronica, JD și personajele Heather aduc tipul lor de dreptate la Westerburg High.

HBO3

FAMOUS IN LOVE/ FAIMOASĂ ȘI ÎNDRĂGOSTITĂ – II

Din 19 septembrie, în fiecare miercuri, de la ora 21:00 (ambele sezoane sunt disponibile pe HBO GO)

Bazat pe romanul scris de Rebecca Serle, “Famous in love” prezintă viața lui Paige (Bella Thorne), o studentă obișnuită care dă marea lovitură după ce merge la un casting pentru rolul principal dintr-un blockbuster hollywoodian. Paige trebuie acum să navigheze prin noua ei viață plină de vedete și să facă față chimiei evidente pe care o are cu ceilalți doi actori principali. În tot acest timp, ea descoperă avantajele și dezavantajele celebrității

WHO IS AMERICA?

Din 7 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 22:00 (toate episoadele sunt disponibile pe HBO GO)

Photo Credit: SHOWTIME

Serialul de șapte episoade, creat de Sacha Baron Cohen, „Who Is America?”, va explora o serie de tipologii, de la celebrități la persoane necunoscute, acoperind un spectru politic și cultural larg.

CASUAL IV. / FĂRĂ OBLIGAȚII – IV

Din 8 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 11:50, câte două episoade (tot sezonul este disponibil pe HBO GO)

O comedie despre recent divorțata Valerie și fiica ei de 16 ani, Laura, care se mută cu fratele lui Valerie, Alex, un burlac declarat, maestru al relațiilor pasagere. Împreună, ei se antrenează reciproc pentru dementa lume a întâlnirilor romantice.

JUST ANOTHER IMMIGRANT/ UN ALT IMIGRANT

Din 2 septembrie, în fiecare duminică, de la ora 12:00, câte două episoade (toate episoadele sunt disponibile pe HBO GO

În acest serial documentar de comedie, Romesh Ranganathan, unul dintre cei mai populari comici stand-up din Marea Britanie, își mută întreaga familie în Los Angeles, unde încearcă să găsească succes și fericire, luând viața de la zero.

Romesh Ranganathan, unul dintre cei mai populari comici stand-up din Marea Britanie, își mută întreaga familie – soția, trei copii, mama din Sri Lanka și unchiul – la Los Angeles. Pe lângă eforturile sale de a lua viața de la zero, Ranganathan pune la cale un spectacol ambițios – la Teatrul Grec, cu o capacitate de 6000 de locuri – și are doar trei luni la dispoziție pentru a-l umple. Urmăriți aventurile reale ale acestei familii imigrante moderne și obstacolele din calea împlinirii viselor în America de astăzi.

Maratoane – în fiecare sâmbătă, la HBO3:

  • 1 septembrie – Obsesia Evei, de la ora 20:00
  • 8 septembrie – The Deuce, de la ora 20:00
  • 15 septembrie – Povestea slujitoarei, de la ora 20:00
  • 22 septembrie – Povestea slujitoarei – II, de la ora 18:00
  • 29 septembrie – Obiecte ascuțite, de la ora 20:00

HBO GO

THE BIG BANG THEORY

Sezoanele 5 și 6 vor fi disponibile din 1 septembrie

Leonard și Sheldon sunt doi fizicieni geniali care excelează în laborator, dar, în afara lui, nu stau prea bine la capitolul socializare. Intră în scenă frumoasa lor vecină Penny, care are de gând să-i învețe câteva lucruri despre viață.

 

 

 

A DISCOVERY OF WITCHES/ CARTEA PIERDUTĂ A VRĂJITOARELOR

Din 15 septembrie, un episod în fiecare săptămână

Diana Bishop, istoric și vrăjitoare, accesează un manuscris vrăjit, Ashmole 782, și decide să îi rezolve misterele. Enigmaticul Matthew Clairmont se oferă să o ajute, dar acesta e vampir și vrăjitoarele nu ar trebui să aibă niciodată încredere în vampiri.

YOUNG SHELDON/ TÂNĂRUL SHELDON – II

Din 25 septembrie, un episod pe săptămână

Sheldon Cooper, în vârstă de 9 ani, merge la liceu și încearcă să se adapteze, în timp ce familia și prietenii încearcă să facă față intelectului său cu totul unic.

Acest serial este un prequel al producției “The Big Bang Theory” și-l urmărește pe Sheldon Cooper la vârsta de 9 ani, când merge la liceu și încearcă să își găsească locul în lumea din jurul lui, în timp ce familia și prietenii încearcă să facă față intelectului său cu totul unic.

KIDDING/GLUMEAM

Episodul 1 este disponbil din 31 august, iar episodul 2 va fi pe 9 septembrie (apoi un episod pe săptămână)

Photo: Erica Parise/SHOWTIME –

În acest serial de comedie, Jim Carrey este Jeff, supranumit și Mr. Pickles, o celebritate a emisiunilor TV pentru copii, un munte de bunătate și înțelepciune pentru cele mai tinere și mai impresionabile minți ale Americii și pentru părinții care au crescut cu el, și șeful unui imperiu de branding de milioane de dolari. Dar când membrii familiei lui – soția, cei doi fii, sora și tatăl – încep să aibă probleme, Jeff nu găsește niciun basm, nicio fabulă sau marionetă care să îl ghideze prin criza care avansează mai repede decât poate el să-i facă față. Rezultatul: un om bun într-o lume crudă se confruntă cu o pierdere lentă a sănătății psihice, proces deopotrivă ilar și sfâșietor.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…