Home Grile POSTURI AXN anunță noutățile lunii septembrie: Cei bravi, Grimm și Sherlock Holmes si Dr. Watson, cu sezoane noi

AXN anunță noutățile lunii septembrie: Cei bravi, Grimm și Sherlock Holmes si Dr. Watson, cu sezoane noi

0
0

AXN a anunțat noutățile lunii septembrie. Printre producțiile care intră pe post se numără Cei bravi, Grimm și Sherlock Holmes si Dr. Watson, cu sezoane noi.

AXN Spin va difuza de luni 10 septembrie producția Ce e nou în eSports, un show de tip magazine cu invitați speciali și subiecte în trend pentru pasionații de gaming și eSports.

Noutățiile lunii, în continuare:

AXN

  • Cei bravi, din 18 septembrie, două episoade, marțea, de la ora 21:00 – cu Anne Heche și Mike Vogel

Lumea complexă a elitei militare americane se dezvăluie în “Cei bravi”, o nouă producție încărcată de emoții, suspans, adrenalină și momente tensionante care imping limitele la extrem. În fața unor provocări care deseori par de neoprit, căpitanul Adam Dalton (Mike Vogel) și echipa sa de eroi formată din agenți speciali reușesc să ducă fiecare misiune la bun sfârșit.

În fiecare episod, echipa din “Cei bravi” va călători în unele dintre cele mai periculoase locuri de pe planetă, în încercarea de a salva viețile unor oameni nevinovați luați ostatici, bazându-se pe încrederea reciprocă, dar și pe suportul echipei de analiști conduse de directorul Patricia Campbell (Anne Heche).

  • Grimm, sezonul 5, începe vineri, 7 septembrie,  de la 21:05 – cu David Giuntoli, Russell Hornsby

Nick Burkhardt, detectivul din Portland, printre ultimii descendenți ai familiei Grimm, revine cu noi aventuri și cazuri supranaturale în sezonul cinci.

Odată cu moartea mamei sale, dar și a lui Julliette, Nick pornește în căutarea unor răspunsuri, care îl îndepărtează de cei dragi. Mai mult, pe lângă lupta pentru a dezlega noi mistere, Nick va trebui să se adapteze noului rol – cel de tată.

  • Sherlock Holmes şi Dr. Watsonsezonul 6, începe pe 17 septembrie, de la 22:00 – cu Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn, Jon Michael Hill

Atacul suferit de Holmes are repercursiuni grave pe care le ascunde. În momentul în care halucinațiile și pierderile de memorie încep să îi afecteze munca și, mai ales, relația cu Watson, acesta caută ajutor specializat.

Pentru a putea accepta problemele de sănătate cu care se confruntă, Holmes se concentrează pe sobrietatea ta, găsind în Michael, un fost alcoolic, un aliat.

În timp ce luptă cu proprile vulnerabilități, lucru care se dovedește a fi dificil, Holmes încearcă să își salveze atât cariera, cât și prietenia cu Watson, pe care o prețuiește mai presus de orice.

AXN Spin

  • Ce e nou în eSports începe luni, 10 septembrie, de la 16:55; Va fi difuzat de luni până vineri. 

Un show de tip magazin care abordează subiecte legate de lumea eSports și jocuri video. Cele mai recente competiții de eSports, cei mai tari jucători, dar și alte noutăți din lumea gamingului vor fi printre subiectele zilnice la “Ce e nou în eSports”.

Telespectatorii vor putea urmări interviuri cu dezvoltatori de jocuri, dar și cu unii dintre cei mai populari creatori de conținut pe YouTube sau Twitch.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…