Home Seriale TV 9 seriale Netflix care au premiera în ianuarie

9 seriale Netflix care au premiera în ianuarie

0
0

Ce noutăți aduce Netflix în ianuarie 2021. Din cele câteva zeci de titluri care vor fi disponibile luna aceasta, am ales 9 seriale Netflix pe care ar trebui să fiți cu ochii.

Ne-a atras atenția History of swear words, o serie narată de actorul Nicholas Cage, care povestește originea difertelor cuvinte vulgare din limba engleză.

Ca să vă dăm un preview, legenda spune că termenul de Fuck ar veni de la: „Fornication Under the Consent of the King”.

Serialul franțuzesc Lupin este unul dintre vedetele lunii ianuarie pe Netflix. Este vorba de un serial inspirat de romanele „Arsène Lupin, hoțul gentilom”, personaj literar celebru de la începutul anilor 1900.

Riverdale revine cu sezonul al cincilea, după o întârziere cauzată de pandemia de COVID.

Și, dacă tot vorbim despre acest serial, Netflix aduce o nouă producție care ar putea fi pe placul fanilor Riverdale.

Este vorba despre Saga Winx, un serial de la creatorii Jurnalele Vampirilor, o producție a cărei acțiune se petrece într-o școală de zâne.

Pe lângă producțiile originale Netflix, pe care le prezentăm în continuare, platforma a mai licențiat și sezonul 8 din Homeland, care este deja online din 1 ianuarie.

Urmează a doua parte a sezonului 6 din Vikingii, din 4 ianuarie, sezonul 6 din Brooklyn Nine Nine, din 10 ianuarie, și Suits, sezonul 8 (episoadele 11 – 18).

Netflix a licențiat și un serial iubit al anilor 2000, Dawsons Creek

Lista integrală a noutăților Netflix din luna ianuarie 2021, AICI

PaginadeSeriale prezintă în continuare 9 seriale Netflix de urmărit, în ianuarie 2021:

1. History of Swear Words – 5 ianuarie

Un nou serial obscen și gălăgios, care analizează originile, utilizarea în cultura pop, aspectele științifice și impactul înjurăturilor asupra societății.

Ca să vă dăm un preview, legenda spune că termenul de Fuck ar veni de la: „Fornication Under the Consent of the King”

2. Lupin – Serial, Partea 1 – 8 ianuarie

Viața adolescentului Assane Diop a fost dată peste cap când tatăl lui a murit după ce a fost acuzat de o infracțiune pe care nu a comis-o.

După 25 de ani, Assane își va găsi inspirația în seria de romane „Arsène Lupin, hoțul gentilom” pentru a-și răzbuna tatăl.

Serialul Lupin are șapte episoade și va fi Netflix din 8 ianuarie. Este vorba doar de prima parte, formată din cinci episoade.

3. Disenchantment: Partea 3 – 15 ianuarie

Printre conspirații, mistere obscure, instabilitatea regelui Zøg și temerile legate de viitorul domnitor peste Dreamland, Bean trebuie să arate că e o prințesă autentică.

4. Spycraft – Secretele spionajului: Sezonul 1  – 20 ianuarie

Acest serial prezintă gadgeturile utilizate de-a lungul istoriei în marile cazuri de spionaj, oamenii care le-au conceput și agenții care le-au folosit.

5. Riverdale: Sezonul 5 – din 21 ianuarie

Archie și gașca sa revin pentru un nou sezon al acestei drame cu adolescenți.

Serialul revine din 21 ianuarie, câte un episod pe săptămână.

6. Saga Winx: Sezonul 1 – 22 ianuarie 

Soarta: Saga Winx prezintă povestea maturizării a cinci zâne care urmează cursurile școlii Alfea, un internat magic din Lumea Cealaltă.

Școala Alfea este locul unde trebuie să învețe să-și controleze puterile și unde se îndrăgostesc, au de-a face cu rivalități și înfruntă monștri care le amenință existența.

Creat de Brian Young (Jurnalele vampirilor), serialul Soarta: Saga Winx este o readaptare live-action a desenului animat italian Clubul zânelor, realizat de Iginio Straffi.

Saga Wix are premiera pe Netflix pe 22 ianuarie și are 6 episoade.

7. Snowpiercer – Expresul zăpezii, sezonul 2 – 26 ianuarie

Acesta este un nou sezon al dramei post-apocaliptice în care Pământul a înghețat și ultimii oameni supraviețuitori trăiesc într-un tren uriaș care înconjoară globul.

Expresul zăpezii are premiera pe 26 ianuarie, iar cel de-al doilea sezon vine cu 10 episoade.

8. The Uncanny Counter – Vânătorii de demoni – 31 ianuarie

După ce ziua trudesc într-un restaurant local, noaptea vânătorii de demoni își folosesc abilitățile speciale pentru a urmări spiritele malefice care atacă oameni.

9. 50M2 – 27 ianuarie

Noul serial original Netflix intitulat 50 m² este produs de BKM și de renumitul Burak Aksak, care semnează și regia alături de Selçuk Aydemir. Rolul principal este interpretat de Engin Öztürk.

Este ușor să primești o a doua șansa, dar să o folosești este mai greu decât pare. Gölge se ocupă de treburile murdare ale celui care l-a crescut, pe nume Servet Nadir.

Nu își amintește nimic despre copilăria sa, dar pornește pe calea deschisă de o fotografie care îl leagă de trecut.

După ce fuge cu secretele lui Servet Nadir, Gölge se refugiază într-o croitorie de 50 de metri pătrați din cartierul Güzelce, iar locuitorii din zonă cred că este Adem, fiul lui Adil, croitorul care a murit recent.

Indiferent câte provocări îi va scoate în cale acest loc, Gölge va schimba acest cartier, iar cartierul va ajunge să-l schimbe pe Gölge.

Citește și: LISTA INTEGRALĂ a noutăților Netflix în ianuarie 2021Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Noutăți Netflix în februarie

You. Penn Badgley as Joe Goldberg in episode 402 of You. Cr. Courtesy of Netflix © 2022 Se…