Home Seriale TV Seriale în iunie la HBO și HBO GO. Young Sheldon și sezon nou Familia Heck, printre noutățile lunii

Seriale în iunie la HBO și HBO GO. Young Sheldon și sezon nou Familia Heck, printre noutățile lunii

0
0

După ce a fost lansat pe platforma HBO GO, serialul Krypton, despre bunicul lui Superman, ajunge și pe TV, din 19 iunie.

Platforma video HBO Go aduce luna viitoare, pe 18 iunie, al șaselea sezon al serialului The Affaire / Aventura, serialul Young Sheldon, primul sezon și toate sezoanele Familia Heck.

Totodată, HBO 3 va difuza din 3 iunie sezonul nouă al serialului de comedie Familia Heck.

PaginadeSeriale.ro prezintă în continuare noutățile

HBO

SUCCESSION/ SUCCESIUNEA
Din 4 iunie, un episod în fiecare luni, de la ora 21:00 (disponibil și pe HBO GO, un episod pe săptămână)

Logan Roy și cei patru copii ai săi controlează unul dintre cele mai mari trusturi media și de divertisment din lume. Serialul urmărește familia Roy în timp ce își contemplă viitorul odată ce tatăl lor îmbătrânit începe să își pregătească retragerea din companie.

STRIKE BACK V./ RIPOSTA – V (10 episoade)
Din 8 iunie, un episod în fiecare vineri, de la ora 21:00 (sezonul e disponibil pe HBO GO)

Au trecut mai bine de doi ani de când Secțiunea 20 și-a doborât ultimul dușman, dar cum un terorist notoriu a fugit, e momentul ca unul dintre cele mai eficiente programe militare sub acoperire să fie readus la viață.

KRYPTON
Din 19 iunie, un episod în fiecare marți, de la ora 20:00 (sezonul e disponibil pe HBO GO)

Cu două generații înainte de distrugerea planetei omului de oțel, bunicul lui Superman luptă pentru onoarea familiei lui și ca să-și salveze lumea.

HBO3

THE MIDDLE IX./ FAMILIA HECK – IX
Din 3 iunie, 4 episoade în fiecare duminică, de la ora 11:50 (disponibil și pe HBO GO)

Patricia Heaton este Frankie Heck în acest serial de comedie cald și isteț despre cum se crește o familie renunțând la unele aspirații. De vârstă mijlocie, din clasa mijlocie și trăind în mijlocul țării, Frankie este o soție plină de treabă și mamă lucrătoare a trei copii și își folosește inteligența și simțul umorului pentru a încerca să-și protejeze familia de dificultăți.

I’M DYING UP HERE II. / MOR AICI, PE SCENĂ! – II
Din 14 iunie, un episod în fiecare joi, de la ora 22:00 (disponibil și pe HBO GO)

Serialul, a cărui acțiune se petrece pe faimoasa și infama scenă a comediei din L.A. din anii ’70, prezintă mințile inspirate și cu probleme care lucrează în domeniul amuzant, dar complex, în care publicul trebuie făcut să râdă.

Maratoane – în fiecare sâmbătă:

– 2 iunie – Experiențele unei escorte – II, de la ora 21:00
– 9 iunie – Aici, acum, de la ora 20:45
– 16 iunie – Aventura, de la ora 20:50
– 23 iunie – Aventura – II, de la ora 18:30
– 30 iunie – Aventura – III, de la ora 20:40

CINEMAX

C.B. STRIKE/ C.B. STRIKE (7 episoade)
Din 2 iunie, în fiecare sâmbătă, de la ora 21:50 (tot sezonul disponibil pe HBO GO din 1 iunie)

Un nou serial dramă bazat pe romanele polițiste ale lui J.K Rowling (scrise sub pseudonimul Robert Galbraith), care prezintă povestea veteranului-devenit-detectiv Cormoran Strike și a asistentei lui inventive, Robin Ellacott.

“C.B. Strike”, o dramă zguduitoare bazată pe romanele polițiste ale lui J. K Rowling (scrise sub pseudonimul Robert Galbraith), creatoarea lui Harry Potter. Povestea îl are în centru pe Cormoran Strike (Tom Burke), care și-a pierdut o parte din piciorul drept în timp ce lupta în Afganistan, și după ce s-a întors din război, și-a deschis o firmă de detectivi particulari cu sediul într-un birou mic de pe strada Denmark, din Londra. Deși este rănit atât psihic, cât și fizic, instinctele lui Strike și experiența avută ca soldat-detectiv se dovedesc a fi cruciale în rezolvarea a trei cazuri complexe care au șocat poliția. Strike este ajutat de Robin Ellacott (Holliday Grainger), care începe să lucreze la el ca asistentă temporară, însă devine captivată de investigațiile lui și de detaliile trecutului său.

HBO GO

THE AFFAIR IV./ AVENTURA – IV
Din 18 iunie, un episod pe săptămână

THE AFFAIR explorează efectele emoționale ale unei relații extramaritale. Noah este un romancier aspirant, căsătorit de douăzeci de ani și cu patru copii. Alison este o chelneriță tânără, care încearcă să-și reia viața în urma unei tragedii.

THE DURRELLS III./ FAMILIA DURRELL – III (8 episoade)
Din 1 iunie (tot sezonul)

Bazându-se pe celebra trilogie de romane din insula Corfu a lui Gerald Durrell, THE DURRELLS este un serial britanic cald, amuzant și simplu, despre aventurile unei familii pe o insulă grecească superbă după ce și-au părăsit casa din Anglia în speranța unei vieți mai bune.

YOUNG SHELDON/ TÂNĂRUL SHELDON (22 episoade)
Din 1 iunie (tot sezonul)

Acest serial este un prequel al producției “The Big Bang Theory” și-l urmărește pe Sheldon Cooper la vârsta de 9 ani, când merge la liceu și încearcă să își găsească locul în lumea din jurul lui, în timp ce familia și prietenii încearcă să facă față intelectului său cu totul unic.

CLAWS/ PRINTRE DEGETE (10 episoade)
Primul sezon este disponibil pe 4 iunie.
Sezonul 2 începe pe 18 iunie, un episod pe săptămână

“Claws” este o meditație amuzantă asupra durității femeilor, care prezintă ascensiunea a cinci manichiuriste diferite care lucrează la un salon de unghii din Florida, unde au loc mai multe decât manichiuri și tratamente pentru păr.

THE MIDDLE/ FAMILIA HECK
– primele 8 sezoane disponibile din 3 iunie
– sezonul 9 – 1-8 din 3 iunie, 9-16 din 10 iunie, 17-24 din 17 iunieJobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…