Home Seriale TV 6 animații de pe Netflix pentru copii mari, de văzut pe 1 iunie

6 animații de pe Netflix pentru copii mari, de văzut pe 1 iunie

0
0

Desene animate pentru copii mai mari de văzut pe 1 iunie pe Netflix.

Lista, în continuare: 

BoJack Horseman

BoJack Horseman este o fostă vedetă dintr-un sitcom din anii 90, care și-a pierdut faima, nu are o viață amoroasă, dar locuiește cu un tânăr care nu mai pare să plece. Apoi primește o ofertă să își publice povestea vieții — și o scriitoare drăguță.

Big Mouth

Big Mouth este o comedie animată pentru adulti, despre coșmarul glorios care este pubertatea. Serialul de 10 episoade este produs de doi prieteni: Nick Kroll (Kroll Show, The League) și Andrew Goldberg (Family Guy)

Castlevania

Un vânător de vampiri luptă să salveze un oraș asediat de o armată de monștri din altă lume, controlați de Dracula. Am spus că accesiunea are loc în Valahia medievală și orașul se numește Târgoviște?

F is for Family

Vezi povestea familiei Murphy din anii 70 din SUA, când copiii alergau liberi, berea era la dispoziția oricui și nimic nu intervenea între un bărbat și televizorul lui.

Archer

Archer, spionul suav și sofisticat, poate avea cele mai cool dispozitive, dar are în continuare probleme cu șeful lui, care îi este și mamă.

Rick and Morty

Rick, omul de știință genial și cam amețit de la alcool, își hăituiește nepotul adolescent, Morty, pentru escapade sălbatice în alte lumi și dimensiuni alternative.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Seducătorul serial Bridgerton s-a întors cu sezonul trei. Pregătește-te de un rollercoaster al dramelor

Am așteptat suficient un nou sezon (al treilea) al faimoasei serii Bridgerton (de la Shond…