Home Seriale TV Un serial cu Isabella Rossellini în distribuție, la finalul lunii iulie pe AXN

Un serial cu Isabella Rossellini în distribuție, la finalul lunii iulie pe AXN

0
0
Foto: IMDB

Postul AXN va difuza la finalul lunii iulie un serial cu celebra actriță Isabella Rossellini în distribuție.

Producția se numește „Șarlatanul” și debutează din 27 iulie, în fiecare marți seara, de la ora 21.00.

Marțea se vor difuza câte trei episoade. Cele două sezoane ale producției vor fi transmise consecutiv.

Rossellini joacă rolul Ritei, o femeie seducătoare și sadica matriarhă a clanului Marks, responsabilă de afacerile cu mentaliști și clarvăzători.

Povestea îl are în prim plan pe Charlie Haverford (Jeffrey Donovan – Fargo, Burn Notice), un șarlatan care se ocupă în numele șefului său violent și dominant de mai multe săli unde se ghicește în globuri de cristal, în cărți de joc sau se interpretează vise.

Totul până când iubitul furios al unui client îl lovește în cap în timpul unei ședințe de hipnoză și lucrurile iau o turnură dubioasă: brusc, Charlie, un bărbat a cărui întreagă viață s-a bazat pe fraudă, începe să vadă și să simtă niște adevăruri foarte reale și fundamentale, își schimbă modul de a gândi și pune la îndoială tot ceea ce a crezut vreodată.

Astfel, Charlie nu mai vrea să trăiască din activități ilegale și, mai mult, își dorește să îi ofere soției sale, Linda, casa pe care i-a promis-o. Linda (KaDee Strickland – Private Practice) este o femeie sexy și independentă, sătulă până peste cap de viața lor mediocră.

Ea își dorește să se desprindă de sub influența lui Fonso (Angus Sampson – Mad Max: Fury Road, Fargo), tatăl singur care controlează imperiul de mentaliști din jurul familiei Marks și, totodată, să ia viitorul familiei sale în propriile mâini, pentru a putea construi propriile înșelătorii și a se îmbogăți.

Cu toate acestea, Charlie încă este îndatorat familiei Marks, care continuă să-l atragă în activități mafiote. Pentru a reuși să își câștige independența, mai mult ca oricând, Charlie și Linda trebuie să aibă încredere unul în celălalt, dar acest lucru nu a fost niciodată ușor pentru cei doi escroc

David Zayas (Dexter, Bloodline), Susan Misner (Billions, The Americans) și Emmanuelle Chiriqui (Entourage) completează distribuția serialului.

VIDEO. Trailer-ul serialului „Șarlatanul”Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Pentru nostalgici. Documentar Netflix despre cele mai populare filme de la Hollywood

Foto: Netflix Pentru nostalgici. Netflix oferă un al doilea sezon al documentarului „The m…