Home seriale americane Serial polițist la AXN, cu Juliette Lewis în rol principal în Secrete și minciuni, sezonul doi

Serial polițist la AXN, cu Juliette Lewis în rol principal în Secrete și minciuni, sezonul doi

0
0

AXN va difuza de luni, 24 octombrie, cel de-al doilea sezon al serialului Secrete și minciuni, cu Juliette Lewis în rol principal.

 

 

Juliette Lewis în Secrete și miniciuni

Toată viața detectivului Cornell (Juliette Lewis) din Secrete și minciuni se învârte în jurul muncii. De fiecare dată când apare pe ecran nu vedem neapărat un detectiv, ci un simbol al coloanei drepte. Suntem mereu asigurați că pedeapsa inevitabilă pentru crimele comise va veni.

Andrea Cornell umple fiecare scenă, este îmbrăcată impecabil, aranjată minimal, cu un pistol și o cămașă albă, pe sub un sacou întotdeauna negru. Pune totul sub semnul întrebării și accentul cade mereu pe faptul că “întotdeauna” adevărul iese la iveală.

Sezonul al doilea, care rulează pe AXN din 24 octombrie..

Andrea Cornell conduce o investigație în lumea instituțiilor financiare din Carolina de Nord. Trupul neînsuflețit al lui Kate Warner (Jordana Brewster, faimoasă din Furious 7) este găsit la o petrecere. Kate era soția tânără și frumoasă a norocosului moștenitor al unei mari averi, Eric Warner (Michael Ealy, Seven Pounds, Underworld).

Detectivul Cornell începe să detalieze relațiile private dintre membrii familiei Warner. În lupta pentru reputație și menținerea afacerii familiei, Eric descoperă că soția și prietenii lui serveau interese ascunse.

Fiecare episod va continua misterele vieții familiei Warner, iar cercul suspecților de crimă se extinde: tatăl lui Eric, John (Terry O’Quinn, cunoscut din serialul de televiziune Lost), un om de afaceri de succes; sora lui Kate, avocata Amanda (Meki Cox, cunoscută din filmul Crazy, Stupid, Love,), soția unui chirurg renumit.

 Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale americane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…