Home seriale romanesti Primul episod al seriei Valea Mută, de la HBO, online, gratuit

Primul episod al seriei Valea Mută, de la HBO, online, gratuit

0
0

Valea Muta _theodor-soptelea-1Seria Valea Mută, lansată în această seară de HBO, este și online, gratuit. Producția filmată în România, după un format norvegian, este disponibil gratuit pe platforma de video streaming a HBO, HBO GO (link AICI).

Despre seria Valea Mută:

Seria Valea Mută prezintă relația dintre doi adolescenți care oscilează între prietenie și atracție, în timp ce sunt prinși într-o serie de evenimente care îi pun în pericol. Ei devin martorii unor crime comise într-o pădure de lângă Brașov.

Valea Mută e locul în care se declanșează evenimentele miniseriei axate pe relația dintre doi adolescenți, Filip Zamfir și Horia Diaconu, în contextul unui caz de crimă.

Cei doi sunt martori ai unei crime multiple, însă ascund acest lucru pentru a-și proteja secretul: o aventură clandestină pe care nu vor să o dezvăluie, date fiind prejudecățile lumii în care trăiesc, dar și cele ale propriilor părinți.

Elena Zamfir, mătușa și mama adoptivă a lui Filip, procuror criminalist, preia cazul crimei din Valea Mută. Se lovește curând de lipsa de cooperare dintre instituțiile implicate în rezolvarea cazului, în condițiile în care una dintre victime era un informator al DIICOT infiltrat în clanul Jartea.

DIICOT, odată cu venirea lui Robert Dima la conducere, își urmează agenda proprie utilizând metode violent-intruzive, în timp ce Elena încearcă să pătrundă în lumea ermetică a comunității rrome de lângă Brașov, folosindu-se de o abordare lipsită de prejudecăți și discriminare.

În același timp, Filip trece printr-o criză pe planuri multiple: dilema alegerii între a mărturisi sau nu ce au văzut în noaptea crimei; relația dificilă cu Horia, care îl respinge, temându-se de consecințele relației lor; teama de întoarcerea criminalului; raportul tensionat cu părinții săi adoptivi, cărora le impută opacitatea în fața problemelor sale reale.

Lucrurile scapă de sub control atunci când criminalul începe să se apropie de cei doi, iar fiecare personaj va fi pus în fața unor alegeri dificile.Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale romanesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…