Home Stiri PRIMELE IMAGINI ale serialului Lost in Space. Episodul-pilot, văzut în premieră în spațiu de astronauții de pe Stația Spațială

PRIMELE IMAGINI ale serialului Lost in Space. Episodul-pilot, văzut în premieră în spațiu de astronauții de pe Stația Spațială

0
0
LOST IN SPACE

Premiera seriei Lost in Space este în luna aprilie (pe 13 aprilie), iar până atunci Netflix a lansat primele imagini cu producția SF.

Episodul pilot a fost deja difuzat… în spațiu. Astronauții de la NASA au avut posibilitatea de a-l vedea în urmă cu 12 zile, pe Stația Spațială Internațională, în timpul lor liber.

Despre serial. Lost in Space este o reinterpretare modernă a seriei SF din 1960. Cu 30 de ani în viitor, colonizarea în spațiu devine realitate, iar membrii familiei Robinson se numără printre cei testați și aleși să înceapă o viață nouă într-o lume mai bună. Atunci când coloniștii sunt întorși din drumul spre noua lor casă, aceștia se găsesc nevoiți să creeze alianțe noi și să lucreze împreună pentru a putea supraviețui într-un mediu străin, care este periculos și aflat la ani lumină de la destinația lor inițială.

În călătorie li se mai alătură doi străini, reuniți de împrejurări și de abilitatea lor comună de a înșela. Este vorba despre carismaticul manipulator Dr. Smith (Parker Posey) și despre Don West (Ignacio Serricchio), un muncitor iscusit care nu ar fi intenționat să se alăture coloniei sau să se prăbușească pe o planetă pierdută.

Iată primele imagini Lost in Space

LOST IN SPACE
LOST IN SPACE
LOST IN SPACE
LOST IN SPACE
LOST IN SPACEJobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Seducătorul serial Bridgerton s-a întors cu sezonul trei. Pregătește-te de un rollercoaster al dramelor

Am așteptat suficient un nou sezon (al treilea) al faimoasei serii Bridgerton (de la Shond…