Home Grile POSTURI Noutăți în martie la HBO și pe HBO GO

Noutăți în martie la HBO și pe HBO GO

0
0
Animated cast of OUR CARTOON PRESIDENT. Photo: Courtesy of SHOWTIME

UPDATE. Serialele Freakish I. and II, Guidance I. și III, T@gged I. and II nu vor mai intra în martie pe HBO GO, așa cum fuseseră anunțate inițial.

Numeroase titluri noi intră pe HBO și pe HBO Go din luna martie. PaginadeSeriale a obținut lista celor mai importante producții pe care platforma TV le aduce luna viitoare.

Cel de-al treilea sezon al seriei Billions (Miliarde) va fi pe HBO GO de luna viitoare. Tot la HBO GO se va vedea și al doilea sezon al seriei The Good Fight, simultan cu difuzarea din SUA.

Platforma va găzdui de luna viitoare și un serial animat ce parodiază viața de la Casa Albă, „Our Cartoon President”.

Alte titluri noi sunt Sirena, Freakish (Liceul Terorii), cu două sezoane, și T@gged, tot cu două sezoane.

Lista integrală a producțiilor HBO, pe PaginadeSeriale:

HBO

SILICON VALLEY V
Din 26 martie, în fiecare luni, de la ora 21:00 (disponibil și pe HBO GO, un episod pe săptămână)

Comedia creată de Mike Judge și Alec Berg se întoarce, iar băieții de la Pied Piper ies din haosul sezonului trecut mai aproape de faimă și de avere decât au fost vreodată, asta în timp ce se apropie de lansarea noului lor internet descentralizat, “PiperNet”.

BARRY
Din 26 martie, în fiecare luni, de la ora 21:30 (disponibil și pe HBO GO, un episod pe săptămână)

În acest nou serial de comedie neagră, un asasin plătit deprimat (Bill Hader) are o revelație în carieră – descoperă fascinanta lume a teatrului din Los Angeles – dar de o viață în afara legii nu se scapă atât de ușor.

TRUST/ÎNCREDERE
Din 30 martie, în fiecare vineri, de la ora 21:00 (disponibil și pe HBO GO, un episod pe săptămână)

Roma, 1973. John Paul Getty III, tânărul moștenitor al averii lui Getty, este răpit de mafie pentru a obține o răscumpărare. Destul de surprinzător, din cauza unor motive nedivulgate, familia lui nu pare deloc interesată să îl recupereze.

HBO3

DEXTER VIII
Din 13 martie, în fiecare marți, miercuri, joi și vineri, de la ora 20:05 (tot sezonul este disponibil pe HBO GO)

Dexter Morgan este un criminal pentru lucrează la laboratorul de criminalistică al poliției din Miami. El are propria sa noțiune asupra justiției: în timpul zilei rezolvă crime, iar noaptea le comite.

FARGO II
Din 6 martie, în fiecare marți, de la ora 21:00, câte două episoade (tot sezonul este disponibil pe HBO GO)

Serialul vine cu un nou caz și noi personaje în fiecare sezon și, deși subiectele sunt mai degrabă sumbre, umorul negru ce a transformat filmul original într-un clasic este întotdeauna prezent.

Cel de-al doilea sezon se întâmplă cu 30 de ani înaintea primului. Suntem în 1979. Tânăra cosmeticiană Peggy Blumquist (Kirsten Dunst) și soțul ei, măcelarul Ed Blumquist (Jesse Plemons), din Luverne, Minnesota, încearcă să ascundă faptul că Peggy l-a călcat cu mașina pe Rye Gerhardt, fiul lui Floyd Gerhardt (Jean Smart), șefa clanului mafiot Gerhardt din Fargo, Dakota de Nord.

Maratoane – în fiecare sâmbătă:

– 3 martie – Miliarde, de la ora 18:50
– 10 martie – Miliarde – II, de la ora 18:40
– 17 martie – Haita – II, de la ora 21:00
– 24 martie – Mozaic, de la ora 21:00
– 31 martie – Britannia, de la ora 21:00

CINEMAX 2

TWIN PEAKS
Din 22 martie, în fiecare joi, de la ora 21:30, câte două episoade (disponibil pe HBO GO)

HBO GO

SIREN/SIRENA
Primele două episoade vor fi disponibile pe HBO GO din 30 martie, apoi câte un episod pe săptămână

SIREN

Serialul dramă cu 10 episoade SIREN ne duce în Bristol Cove – un oraș de coastă cunoscut pentru legenda potrivit căreia aici au locuit, odinioară, sirene. Când sosirea unei fete misterioase dovedește că această legendă este cât se poate de adevărată, lupta dintre om și mare se dă pe viață și pe moarte, căci aceste ființe de pradă vor să își recupereze oceanul.

Serialul îl are drept protagonist pe Alex Roe în rolul lui Ben, un biolog marin care e atras de Ryn, noua fată misterioasă din oraș, o femeie ciudată, cu un secret întunecat, jucată de Eline Powell. Fola Evans-Akingbola este Maddie, un biolog marin care lucrează cu Ben și care este extrem de suspicioasă față de Ryn. Ian Verdun este Xander, un pescar decis să descopere adevărul; iar Rena Owen este Helen, excentrica orașului, care pare să știe mai multe despre sirene decât lasă să se înțeleagă.

EL NEGOCIO IV./ AFACEREA – IV
Un episod pe săptămână din 19 martie

Karin, Magali și Luna sunt trei femei atractive și inteligente care își unesc forțele pentru a-și revoluționa profesia aleasă. Acestea împărtășesc o viziune – de ce nu poate beneficia cea mai veche profesie din lume de metode moderne de marketing și de planificare?

BAD BANKS/BĂNCI NECRUȚĂTOARE
Disponibil pe HBO GO din 14 martie (6 episoade)

Jana, un tânăr bancher de investiții, este implicată într-o intrigă ce o forțează să facă rău băncii la care lucrează. Serialul reprezintă un profil psihologic al unei industrii și al protagoniștilor săi, un thriller ce are loc în lumea marilor finanțe.

După ce a fost concediată pe nedrept de la Crédit Internațional, o bancă de investiții prestigioasă din Luxemburg, Jana Liekam, un bancher talentat de investiții, primește o slujbă de vis la Frankfurt, sub supravegherea proeminentului Gabriel Fenger, șef al departamentului de investiții bancare la Deutsche Invest. Dintr-odată, Jana nu numai că trebuie să renunțe la slujba ei, ci și să-i lase pe iubitul ei și pe fiica de 5 ani în urmă. În timp ce Jana reușește repede să-i impresioneze cu pasiunea și ambiția ei pe Fenger și pe echipa acestuia, ea își dă seama că Christelle Leblanc, fostul său șef la Crédit International, a manipulat-o. În curând, Jana se găsește prinsă la mijloc între noile sale obligații și șantajul neînduplecat al lui Leblanc … vor supraviețui, oare, ea și cariera sa?

BILLIONS III./ MILIARDE – III
Un episod pe săptămână din 26 martie

O dramă complexă despre politica puterii în lumea financiară din New York. Genialul manager de fonduri speculative Bobby “Axe” Axelrod și nemilosul procuror Chuck Rhoades joacă un joc periculos ce nu poate avea decât un singur câștigător și în care miza o reprezintă miliarde de dolari.

THE GOOD FIGHT II./ LUPTA PERFECTĂ – II
Un episod pe săptămână din 5 martie

La un an de la evenimentele din ultimul episod din “The Good Wife”, o enormă înșelătorie financiară distruge reputația avocatei Maia și șterge economiile mentorului ei Diane, forțându-le să înceapă de la zero la o nouă firmă.

OUR CARTOON PRESIDENT/ ANIMAȚIE LA CASA ALBĂ
Un episod disponibil în fiecare luni

Animated cast of OUR CARTOON PRESIDENT. Photo: Courtesy of SHOWTIME

Acest serial-parodie urmărește aventurile relativ adevărate ale celui de-al 45-lea președinte al Statelor Unite, Donald Trump, și ale adunăturii stranii de sfătuitori și rude care-i stau în preajmă. Serialul deschide porțile Casei Albe pentru o privire de ansamblu și nu ratează nimic dintr-o zi tipică universului Trump.

FREAKISH/ LICEUL TERORII
Primul sezon (10 episoade) disponbil pe 8 martie

Serialul de groază FREAKISH se concentrează pe un grup de elevi de liceu prinși în interiorul școlii atunci când explodează o fabrică chimică din apropiere, transformându-i pe localnici și pe ceilalți elevi în mutanți.

FREAKISH II. / LICEUL TERORII – II
Sezonul 2 (10 episoade) disponbil din 15 martie

În cel de-al doilea sezon, elevii din liceul Kent sunt încă prinși în interior din pricina exploziei mortale și acum li se alătură un nou grup de supraviețuitori. Prieteniile se destramă, rivalitățile se creează și incursiunile în afara liceului sunt veritabile jocuri de-a viața și de-a moartea.

GUIDANCE/CONSILIERE
Primul sezon (6 episoade) disponbil pe 8 martie

Serialul dezvăluie adevărul din spatele unei serii de fotografii scandaloase ale celei mai populare fete din școală și care sunt distribuite prin toate formele de social media. Întreaga dramă iese la iveală în sesiuni săptămânale avute cu consilierul școlii, Anna. Încă traumatizată din cauza propriilor sale experiențe nefericite din liceu, Anna trebuie să-și ignore propriile sale nesiguranțe pentru a descoperi cine este cu adevărat în spatele fotografiilor. Este, oare, tipul sexy? Fata rea cu problemele de greutate? Tocilara? Sau frumoasa și enigmatica fată de la care a început totul?

Sezonul 2 (11 episoade) disponbil din 15 martie

Sezonul 2 al serialului dramă GUIDANCE are o distribuție cu totul nouă, din care fac parte și starurile YouTube Arden Rose și Erica Dasher. Cel de-al doilea sezon se axează pe Hilary (Rose), care descoperă că nu are scorul perfect la teste și care îl acuză pe cel mai iubit profesor al școlii de tratament preferențial. Noul consilier, Alana Maynor (Dasher), lansează o anchetă care dezvăluie ani de secrete școlare.

Sezonul 3 (10 episoade) disponbil din 22 martie

În sezonul 3 al serialului GUIDANCE, Katina Howard (Monique Coleman), consilier la Shawnee High, încearcă să organizeze un priveghi la școală după ce o elevă din ultimul an, Grace, este victima unui accident de mașină cu autor necunoscut. Tristețea se transformă repede în ostilitate deoarece ancheta asupra a ceea ce s-a întâmplat în noaptea accidentului împarte școala în tabere și scoate la iveală animozitățile ascunse și relațiile secrete care au dus la moartea lui Grace.

T@GGED
Primul sezon (8 episoade) disponbil pe 8 martie

Hailey, Rowan și Elisia, trei fete de liceu ale căror trecuturi sunt în mod inexplicabil legate, sunt ținta unei serii de videoclipuri violente de la un utilizator necunoscut pe nume Monkeyman. Serialul explorează riscurile terifiante ale rețelelor de socializare într-o lume a anonimatului.

T@GGED II.
Sezonul 2 (12 episoade) disponbil din 15 martie

Încă devastate de teroarea la care le-a supus Monkeyman, Rowan, Hailey și Elisia încearcă să-și readucă viețile pe făgașul normal. Dar când fetele sunt vizate de mai mulți hărțuitori cunoscuți ca The Zoo, ele își dau seama că Monkeyman nu a lucrat singur.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…