Home Stiri Seriale americane Serialul The Originals. Ce știm despre sezonul cinci

Serialul The Originals. Ce știm despre sezonul cinci

2
0

Sezonul cinci și ultimul al sezonului The Originals se apropie de premieră. După o lungă pauză de la sezonul cu numărul patru.

În Statele Unite serialul va avea premiera pe 20 aprilie. Rămâne de văzut dacă va fi adus și la noi de Netflix, platforma care are deja primele patru sezoane disponibile, cu traducere.

 

PaginadeSeriale a adunat pentru fanii producției toate informațiile pe care le avem până acum pentru sezonul cinci din The Originals.

Iată-le: 

 • Relația dintre Klaus (Joseph Morgan) și Hope (Danielle Rose Russell) s-a răcit. Klaus a tăiat toate contactele cu fiica cu câțiva ani înainte de acțiunea din sezonul 5. Este o problemă pe care încearcă cu tărie să o remedieze, iar Hope este un Mikaelson pe care chiar nu vrei să-l subestimezi :).
 • Hayley (Phoebe Tonkin) a primit o chemare nouă și un nou iubit. Povestea de dragoste dintre Hayley și Elijah (Daniel Gillies) s-a încheiat în sezonul 4, iar când o vom revedea pe Hayley în noul sezon, ea va fi cu ochii pe un nou personaj: Declan (Torrance Coombs). Nu e exclusă însă o împăcare cu Elijah, până la final. În afara vieții amoroase, Hayley va avea și alte probleme, având în vedere cât de implicată va fi în menținerea „păcii” în comunitatea din New Orleans.
 • Caroline Forbes (Candice Kinge) va trece de partea celaltă. Deși povestea lui Caroline s-a încheiat în serialul The Vampire Diaries, ea va avea totuși parte de un „epilog” în acest sezon. Va apărea în cel puțin trei episoade, inclusiv primul din sezonul cinci, episod în care Caroline îl va întâlni pe Klaus în Europa. Ea îl va învăța pe acesta cum să fie un tată mai bun.
 • Kol (Nate Buzolic) și Davina (Danielle Campbell) sunt căsătoriți. În ultima lui scenă din sezonul 4, Kol cumpara un inel de logodna cu diamante pentru Davina. Este doar o chestiune de timp, însă, până când dramele din familia Mikaelson îi vor strica toate apele.
 • Marcel (Charles Michael Davis) nu și-a încheiat treaba în New Orleans. Poate că s-a dus după Rebekah (Claire Holt) în New York pentru a da o șansă relației lor, dar gândul lui Marcel este la New Orleans. Din păcate, Rebekah nu este e de altă părere.
 • Amnezicul Elijah va fi personaj central în cel de-al cincilea sezon al serialului The Originals, centrându-se pe perioada amneziei sale.
 • Vom vedea și câteva fețe cunoscute, în acest ultim sezon. Atât Leah Pipes, cât și Sebastian Roche, care au jucat rolurile lui Cami, respectiv Mikael, au fost văzuți pe platourile de filmare al celui de-al cincilea sezon. Având în vedere că ambii sunt morți, fie vom primi niște vizitatori fantomă în finală, fie un fel de halucinație / viziune.


Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale americane

2 Comentarii

 1. irina

  June 11, 2018 at 4:40 pm

  “până când dramele din familia Mikaelson îi va strica toate apele.” drame ii vor*

  Reply

  • Iulia Bunea

   June 11, 2018 at 4:41 pm

   Irina, ai dreptate. Iti multumesc.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NASA: Culisele inovațiilor, un nou documentar debutează la National Geographic

Televiziunea National Geographic lansează astăzi seria „NASA: Culisele Inovațiilor”. Premi…