Home Stiri FOTO. Primele imagini din noul sezon „Fear the Walking Dead”

FOTO. Primele imagini din noul sezon „Fear the Walking Dead”

0
0

Un nou sezon din serialul “Fear the Walking Dead” va debuta începând de luni, 16 

Photo Credit: Richard Foreman

aprilie, la ora 05:00. Serialul va avea premiera în România simultan cu lansarea din Statele Unite. Primul episod va fi difuzat în noaptea de 15 spre 16 aprilie, la ora 05:00. Iar celelalte 15 episoade vor fi difuzate lunea, la 22.00.

În cele 8 imagini făcute publice de postul AMC apar personajele din noua distribuție a poveștii cu zombie. Printre protagoniști fanii îi pot vedea pe Lennie James (care face crossover-ul din universal serialului original, “The Walking Dead”), Maggie Grace (cunoscută din serialul “Lost” sau din francizele “Taken” şi “Saga Amurg”), Jenna Elfman (din serialul “Dharma & Greg”) şi Garret Dillahunt (din serialul “Lege și dreptate”).

În al patrulea sezon din “Fear the Walking Dead”, lumea protagonistei Madison Clark (Kim Dickens) și a familiei acesteia este văzută cu alți ochi, cei ai lui Morgan Jones (Lennie James), care se alătură poveștii, direct din universal serialului original, “The Walking Dead”. Pe măsură ce personajele din poveste cu zombie se confruntă cu un present incert, acestea fac alianțe, se luptă între ele și dau piept cu o legiune a morților-vii. Scopul final este o viață normal, în mijlocul presiunii care îi înconjoară.

Serialul “Fear the Walking Dead” este produs de AMC StudiosJobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…