Home Seriale Documentare Prime Video va difuza un documentar despre boala cântăreței Celine Dion

Prime Video va difuza un documentar despre boala cântăreței Celine Dion

Comments Off on Prime Video va difuza un documentar despre boala cântăreței Celine Dion
0

foto: profm

Documentar despre boala solistei Celine Dion. Producția în care cântăreața vorbește despre boala care o ține departe de scenă va fi disponibilă în această vară pe platforma Prime Video, notează news.ro.

Când este programat documentarul?

“I Am: Céline Dion” va apărea în data de 25 iunie (marți).

Potrivit unui comunicat postat marţi pe reţelele de socializare ale lui Dion, filmul “ne oferă o privire crudă şi onestă în culisele luptei superstarului cu o boală care i-a schimbat viaţa”.

“Fiind ca o scrisoare de dragoste către fanii săi, acest documentar evidenţiază muzica care i-a ghidat viaţa, arătând în acelaşi timp rezistenţa spiritului uman”, se mai arată în text.

Regizoarea Irene Taylor lucrează la acest proiect din 2021. “Cu sensibilitatea şi creativitatea ei grijulie, ea va putea să le arate tuturor o parte din mine pe care nu au mai văzut-o până acum…”, a declarat Céline Dion la începutul acestui an.

Cântăreaţa, care a dezvăluit anul trecut că suferă de o “tulburare neurologică rară”, a fost nevoită să îşi anuleze toate concertele până în aprilie 2024.

De atunci, Céline Dion nu a mai apărut decât foarte sporadic. Ea a avut o apariţie publică rară la Premiile Grammy din februarie, când i-a înmânat lui Taylor Swift premiul pentru cel mai bun album al anului.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale Documentare
Comments are closed.

Vezi si

Animația muzicală Trolls revine cu Trolls Band Together pe SkyShowtime

Animația muzicală de succes Trolls Band Together, cu o distribuție care cuprinde numeroși …