Home Stiri Se pregătește un serial despre Brigitte Macron, prima-doamnă a Franței

Se pregătește un serial despre Brigitte Macron, prima-doamnă a Franței

Comments Off on Se pregătește un serial despre Brigitte Macron, prima-doamnă a Franței
0

foto: magicfm

Casa de producţie Gaumont a anunţat marţi că a început să scrie un serial dramatic despre Brigitte Macron, care să refacă “traiectoria romantică a primei doamne a Franţei”, deşi nu a ales încă distribuţia, scrie presa franceză, informează news.ro.

“Gaumont dezvoltă un serial intitulat ‘Brigitte, une femme libre’ (Brigitte, o femeie liberă) în şase episoade de 45 de minute”, potrivit unui comunicat de presă al casei de producţie.

Scenariştii Bénédicte Charles şi Olivier Pouponneau, deja co-scenarişti de seriale, au fost aleşi pentru a spune povestea ascensiunii lui Brigitte Macron de la profesoară de liceu în Amiens, în nordul Franţei, la întâlnirea cu alesul ei Emmanuel, până la Palatul Elysée.

Deşi serialul este încă în fază incipientă, fără un termen precis, Gaumont caută un radiodifuzor.

Nu a existat niciun comentariu din partea Palatului Elysée. “Nu suntem asociaţi cu acest proiect, despre care am aflat astăzi prin intermediul presei”, a declarat anturajul Primei Doamne.

Lui Bernadette Chirac, soţia fostului preşedinte Jacques Chirac, i-a fost dedicat un film în 2023, “Bernadette”, cu Catherine Deneuve în rolul principal.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri
Comments are closed.

Vezi si

VIDEO. „Tătuţu’” se întoarce. Pro TV pregăteşte un nou serial cu George Mihăiţă, cel care l-a interpretat pe tătuţu’ în Clanul

VIDEO. Serial nou cu “Tătuţu'”. După ce în urmă cu aproximativ două săptămâni,…