Home Stiri Kate del Castillo este protagonista seriei Gustul înfrângerii. Unde se vede producția?

Kate del Castillo este protagonista seriei Gustul înfrângerii. Unde se vede producția?

Comments Off on Kate del Castillo este protagonista seriei Gustul înfrângerii. Unde se vede producția?
0

foto: Harper’s Bazar

Unul dintre cele mai recente proiecte din filmografia actriței mexicane, „Gustul înfrângerii” are doar șase episoade și a fost realizat pentru platforma de streaming a celor de la Televisa.

Mini-seria prezintă povestea Annei Montes de Oca (Kate del Castillo), o scufundătoare de origine mexicană, câștigătoare a medaliei de aur și o adevărată legendă a Mexicului, scrie acasatv.protv.ro.

Unde se difuzează?

Mini-seria „Gustul înfrângerii”/„Volver a caer” este difuzată la Acasă TV în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 21:30.

Care este povestea?

Anna este căsătorită cu un coleg care s-a implicat în politică, însă, lucrurile iau o întorsătură neașteptată când ea se îndrăgostește la prima vedere de Vico (Maxi Iglesias), un tânăr muzician. 

Anna și Vico trăiesc o pasiune periculoasă, căci, din cauza normelor sociale și a diferențelor mari dintre cele doua categorii sociale din care fac parte – Anna este o mega celebritate, în timp ce Vico un muzician necunoscut – ei trebuie să își ascundă relația de ochii presei și a lumii în care trăiesc, care este plină de prejudecăți.

Cei oi vor avea parte de multe încercări, în încercarea lor de a-și trăi povestea de dragoste și de-a evolua. Cumva, din cauza tuturor obstacolelor, Anna și Vico pornesc într-o călătorie de autodescoperire.

acă pe Kate del Castillo deja publicul larg a îndrăgit-o din telenovele ca „Minciuna” sau „Regina sudului”, pe spanilul Maxi Iglesias s-ar putea să-l recunoașteți din serialele „Velvet”, „Bucătăreasa din Castamar”, „Ingobernable” sau „Toy Boy”.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri
Comments are closed.

Vezi si

VIDEO. „Tătuţu’” se întoarce. Pro TV pregăteşte un nou serial cu George Mihăiţă, cel care l-a interpretat pe tătuţu’ în Clanul

VIDEO. Serial nou cu “Tătuţu'”. După ce în urmă cu aproximativ două săptămâni,…