Home Seriale TV Perry Mason va avea și sezonul al doilea

Perry Mason va avea și sezonul al doilea

0
0
Perry Mason

Perry Mason a dat lovitura. Nici nu a început bine serialul, că HBO a anunțat deja că va produce un nou sezon, al doilea, al producției polițiste. Anunțul despre noul sezon a fost făcut de Francesc Orsi, vice președinte exectiv la HBO, anunță Variety.

Reprezentanții HBO nu au anunțat încă o dată pentru lansarea noului sezon, la momentul publicării acestei știri.

Matthew Rhys este Perry Mason, un detectiv particular care trăiește de la un caz la altul și care este bântuit de amintirile din război, dar suferă și din cauza căsniciei sale eșuate.

Din distribuție mai fac parte John Lithgow este Elias Birchard “E.B.” Jonathan, un avocat cu probleme și prietenul lui Mason, Juliet Rylance este Della Street, secretara lui E.B., Tatiana Maslany este sora Alice McKeegan, lidera unei congregații, Chris Chalk este Paul Drake, un polițist ambițios, și Shea Whigham este Pete Strickland, care este angajat de Mason sa-l ajute în diferitele sale anchete.

Serialul este creat de Rolin Jones și Ron Fitzgerald și este bazat pe personajele create de Erle Stanley Gardner. Producători executivi sunt Amanda Burrell, Robert Downey Jr., Susan Downey, Ron Fitzgerald, Joe Horacek, Rolin Jones și Timothy Van Patten, care este și regizorul serialului; co-producători executivi sunt Aida Rodgers; producător: Matthew Rhys.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

De ce apar copiii în natură în reclamele TV

Copiii petrec din ce în ce mai mult timp în fața ecranelor, iar legătura lor cu natura și …