Home Seriale TV Serialul Perry Mason, cu Matthew Rhys, de azi pe HBO

Serialul Perry Mason, cu Matthew Rhys, de azi pe HBO

0
0

Serialul original HBO Perry Mason, cu Matthew Rhys, în rolul principal, are premiera azi la HBO și pe HBO GO.

Producția este un remake al serialului clasic cu același nume, difuzat în anii 60 în SUA. Cu toate acestea, criticii de peste Ocean spun că varianta HBO s-ar apropia de True Detective.

Când va fi duzat Perry Mason: Câte un episod din cele 8 va fi disponibil în fiecare luni, începând din 22 iunie, pe HBO GO și va fi difuzat la HBO de la 04:00 și la 20:00.

Despre serialul Perry Mason:

1931, Los Angeles. În timp ce restul țării se chinuie să supraviețuiască marii crize financiare, LA înflorește.

Când cazul deceniului ajunge la ușa lui Perry Mason, goana pentru a afla adevărul devine neîntreruptă și principalul său scop.

Matthew Rhys este Perry Mason, un detectiv particular care trăiește de la un caz la altul și care este bântuit de amintirile din război, John Lithgow este Elias Birchard “E.B.” Jonathan, un avocat cu probleme și prietenul lui Mason, Juliet Rylance este Della Street, secretara lui E.B., Tatiana Maslany este sora Alice McKeegan, lidera unei congregații, Chris Chalk este Paul Drake, un polițist ambițios, și Shea Whigham este Pete Strickland, care este angajat de Mason sa-l ajute în diferitele sale anchete.

Din distribuție mai fac parte Stephen Root, Gayle Rankin, Nate Corddry, Veronica Falcón, Jefferson Mays, Lili Taylor, Andrew Howard, Eric Lange și Robert Patrick.

Serialul este creat de Rolin Jones și Ron Fitzgerald și este bazat pe personajele create de Erle Stanley Gardner. Producători executivi sunt Amanda Burrell, Robert Downey Jr., Susan Downey, Ron Fitzgerald, Joe Horacek, Rolin Jones și Timothy Van Patten, care este și regizorul serialului; co-producători executivi sunt Aida Rodgers; producător: Matthew Rhys.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Comoara ascunsa a vedetelor: secretele din spatele zambetelor de pe covorul rosu

In lumea fascinanta a reflectoarelor si a aparitiilor pe covorul rosu, zambetele stralucit…