Home Seriale TV Paris Police 1900, un nou serial francez pe Focus Sat TV. De când?

Paris Police 1900, un nou serial francez pe Focus Sat TV. De când?

0
0
Valérie Dashwood (Madame Lépine)

Un nou serial francez produs de Canal+ vine pe Focus Sat TV. Se numește „Paris Police 1900” și va începe peste câteva zile.

Concret, serialul va fi difuzat din 7 octombrie, de la ora 22:00. Pe Focus Sat TV se vor transmite câte două episoade, în serile de luni și joi.

„Paris Police 1900” este un serial creat de de celebrul autor de benzi desenate Fabien Nury („Tyler Cross: Black Rock“,„I Am Legion”, „Il était une fois en France”).

Serialul thriller are opt peisoade și dezvăluie o versiune noir, plină de rafinament, sângeroasă și palpitantă a perioadei anilor 1900, total diferită de accepțiunea generală despre La Belle Époque.

Sinopsis

Serialul începe cu momentul morții președintelui francez Felix Faure în brațele amantei sale. Prinsă între grupările de extremă dreaptă și anti-semite, în pragul anarhiei, aflată sub “dictatura” patriarhatului, Franța nu s-a dovedit a fi niciodată atât de slăbită și cu o societate atât de refractară la schimbare.

Pentru că situația tinde să escaladeze după tragica descoperire a trunchiului unei femei tinere într-o valiză care plutea pe Sena, șeful poliției ieșit la pensie, Louis Lépine (Marc Barbé), este repus în funcție urgent pentru a restaura ordinea în Paris.

Tânărul și ambițiosul detectiv Antoine Jouin (Jérémie Laheurte, câștigător al titlului Cel mai bun actor la Festivalul Internațional de Film Vilnius – ediția 2020, pentru rolul din filmul „Tu mérites un amour”) aflat la prima sa anchetă a unei crime, decide să lanseze o investigație chiar în sediul central al poliției.

Pe de altă parte, Joseph Fiersi (Thibaut Evrard), un ofițer corupt cunoscut pentru șantaj și ucigaș plătit de polițiști sub acoperire, devine extrem de interesat de investigație și recurge la ajutorul curtezanei Meg Steinheil (Evelyne Brochu), care va începe să spioneze pentru el.

În Parisul unde crimele și păcatele se amestecă cu opulența și puritanismul, o serie de personaje fascinante se vor intersecta și își vor uni forțele pentru a salva Franța.

Paris Police 1900 – Rezumatul primelor două episoade

Episodul 1

Paris, 1899. Președintele Felix Faure tocmai a murit în brațele amantei sale, Marguerite Steinheil, cunoscută și sub numele de „Meg”. Între haitele lui Jules Guerin, naționaliști și anti-semiți, și pericolul anarhiei, Republica Franceză se confruntă cu o nouă amenințare existențială, ca urmare Șeful Poliției Louis Lepine este rechemat de urgență de la pensie.

La Siguranță, departamentul francez de investigații criminale, un tânăr inspector, Antoine Jouin, anchetează un scandal sexual.

Când o valiză cu rămășițele unei femei neidentificate este pescuită din râul Sena, el se trezește implicat în prima sa anchetă de crimă.

Episodul 2

Meg a început să lucreze sub acoperire pentru Puybaraud, șeful Siguranței. și se infiltrează în familia Guerin. Între timp, Lepine trece în revistă haosul care predomină la sediul poliției.

Între inamicul său declarat Puybaraud și comandantul Cochefert au loc fricțiuni permanente, iar protejații fiecăruia, Fiersi și Jouin, ale căror metode și personalități contrastează puternic, anchetează fiecare afacerea valizei însângerate și descoperă identitatea victimei, Josephine Berger, una dintre informatoarele lui Puybaraud.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Netflix, anunț despre serialul Elita. Va exista și un al șaselea sezon

Netflix a anunțat că serialul spaniol „Elita” („Elite”) va avea și un al șaselea sezon. …