Home seriale romanesti “Oamenii legii” a ajuns la final. Despre ce au fost ultimele trei episoade?

“Oamenii legii” a ajuns la final. Despre ce au fost ultimele trei episoade?

0
0

Serialul OAMENII LEGII a ajuns săptămâna aceasta la ultimele episoade. Au fost aduse pe micile ecrane cazuri de care Poliția Română se lovește în fiecare zi – jafurile, abuzurile sau contrabanda fiind cateva teme abordate. Ultimul episod a fost difuzat miercuri.

Unul dintre episoadele din această săptămână a avut în prim-plan cazul unei femei care sună la 112, după ce a descoperit că un bărbat s-a mutat în casa ei. Aceasta a fost plecată în concediu și a publicat poze pe paginile ei de Social Media. Ajunsă mai devreme acasă, găsește un necunoscut care s-a mutat la ea acasă și care voia să plece cu obiectele de valoare ale acesteia. 

În această săptămână am aflat și cum poți să organizezi un flagrant. Un bătrân anunță Poliția că a fost abordat de doi tineri pe care îi suspectează că sunt hoți de locuințe, astfel că se organizează un flagrant pentru prinderea lor. Un alt caz este unul de realitate virtuală, pornit de la un apel la 112 făcut automat de o mașină inteligentă, în trafic.

Serialul OAMENII LEGII este prima producție locală AXN în România și este realizat cu sprijinul Poliției Române și al Corpului Național al Polițiștilor. Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale romanesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Anul începe cu seriale la superlativ la TVR

La început de an, telespectatorii TVR au parte de o gama de seriale laureate cu mari premi…