Home Seriale TV Recomandările lunii ianuarie la Crime+Investigation

Recomandările lunii ianuarie la Crime+Investigation

0
0

În luna ianuarie, la Crime+Investigation descoperiți povești adevărate, concentrate pe cel mai comun tip de omor – o persoană căsătorită își omoară partenerul – dar și o serie de cazuri complexe și șocante.

LISTA CU RECOMANDĂRILE LUNII IANUARIE:

  1. Criminalistul | Sezonul 1 – Premiera luni, 9 ianuarie, de la ora 23:00

Fostul detectiv și criminolog, Graham Hill – cunoscut pentru munca sa în cadrul anchetei dispariției lui Madeleine McCann – este protagonistul noului serial despre crime adevărate. El scoate la iveală provocările cu care se confruntă poliția și apropiații victimelor pe tot parcursul unui astfel de caz. 

  1. Primele 48 de ore | Sezonul 24 | Partea a 4-a – Premiera joi, 5 ianuarie, de la ora 23:00

„Primele 48 de ore” îi urmărește pe detectivii criminaliști în cele 48 de ore critice, luptându-se cu timpul pentru a rezolva toate cazurile pe care le au. Fiecare episod îi prezintă pe unii dintre cei mai buni detectivi criminaliști, pe măsură ce urmăresc cazuri complicate, ce devin și mai greu de rezolvat cu trecerea celor 48 de ore critice.

  1. Mari criminali | Sezonul 2 – Din 3 ianuarie | de luni până vineri, de la ora 23:55

Detectivii David Quinn și Vince Velazquez lucrează împreună la o serie de cazuri de omucideri. Seria prezintă cele mai șocante cazuri la care au lucrat cei doi și prezintă fiecare moment important al anchetei lor. 

  1. Întâlnire, căsătorie, crimă | Sezonul 3 – Din 9 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 22:00

Este o serie despre crime reale care prezintă cea mai comună formă de omucidere din lume. Cazurile scot în evidență varietatea motivelor care duc la crimă într-o relație: lăcomia, gelozia sau chiar comoditatea. 

Crime+Investigation prezintă lumea complexă a crimelor și este disponibil la nivel internațional, difuzat in 18 limbi. Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Anul începe cu seriale la superlativ la TVR

La început de an, telespectatorii TVR au parte de o gama de seriale laureate cu mari premi…