Home Seriale TV Noutățile Netflix: Queen Charlotte, din universul Bridgerton, premiera lunii mai

Noutățile Netflix: Queen Charlotte, din universul Bridgerton, premiera lunii mai

0
0

Cele mai așteptate titluri ale lunii mai pe platforma Netflix sunt: Queen Charlotte: A Bridgerton story, un prolog al universului Bridgerton, centrat pe ascensiunea reginei Charlotte către faimă și putere; The Mother, un film cu Jennifer Lopez în rolul unei asasine care, după ani de zile petrecuți în ascunzătoare, se întoarce pentru a-și salva fiica pe care nu a putut-o crește; FUBAR, primul serial din viața de actor a lui Arnold Schwarzenegger, o producție care abordează dinamica familială universală în contextul misiunilor cu spioni și al acțiunii palpitante, pline de umor.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: The Tailor, un nou serial turcesc ce spune povestea unui tânăr și celebru croitor care descoperă odată cu moartea bunicului său noi secrete îi dau viața peste cap;

Queen Cleopatra, un documentar despre lupta ultimului faraon al Egiptului pentru a-și proteja tronul, familia și moștenirea;

Metronom, o nouă producție românească care va veni pe Netflix, unde în anii ’70, o fată merge la o petrecere pentru a asculta o emisiune radio interzisă și descoperă libertatea sexuală, dar totul devine un coșmar dictatorial.

Tot la capitolul filme românești, Netflix aduce și producția Romina VTM.

QUEEN CHARLOTTE: A BRIDGERTON STORY – SERIAL NETFLIX, din 4 mai

Centrat pe ascensiunea reginei Charlotte către faimă și putere, acest prolog al universului Bridgerton spune povestea căsătoriei între tânăra regină și regele George, care a dat naștere unei mari povești de iubire, dar și unei schimbări în societate. Ea a dus la apariția înaltei societăți moștenite de personajele din Bridgerton.

THE MOTHER – FILM NETFLIX, din 12 mai

O asasină cu formare militară iese din umbră pentru a-și proteja fiica necunoscută de niște criminali necruțători însetați de răzbunare.

FUBAR – SERIAL NETFLIX, din 25 mai

Un agent CIA în pragul pensionării descoperă un secret de familie și este nevoit să revină în activitate pentru o ultimă misiune. Serialul urmărește dinamica familială universală într-o lume a spionilor, presărată cu acțiune și umor

LISTA EXTINSĂ CU TITLURI NETFLIX, în luna mai:

2 MAI 2023

Love Village – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Satul iubirii

Persoane singure având peste 35 de ani, din diverse medii, se adună la țară pentru a da o nouă șansă iubirii. Oare își vor găsi perechea ideală sau vor pleca singure?

The Tailor – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Tânărul croitor

Un celebru croitor coase o rochie de mireasă pentru logodnica prietenului său cel mai bun, însă cei trei ascund secrete întunecate care le vor da viețile peste cap.

3 MAI 2023

Jewish Matchmaking – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Căsătoriile aranjate între evrei

Când celibatarii evrei sunt gata să-și asume o relație, apelează la Aleeza Ben Shalom pentru a-și găsi perechea în Statele Unite și Israel.

4 MAI 2023

Larva Family – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Familia larvelor

Familia Larvelor crește! După ce în viața lor apare un pui de omidă, Red și Yellow sunt nevoiți să învețe rapid să fie părinți și să se descurce în noile condiții.

Sanctuary – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Sanctuarul de sumo

Un puști disperat și dur, care devine luptător de sumo, atrage fanii cu îndrăzneala lui, dar tulbură o întreagă industrie ancorată în tradiții.

8 MAI 2023

Spirit Rangers: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Gardienii pădurii: Sezonul 2

Eddy, Summer și Kodi revin în parcul național Xus, unde învață despre natură și au parte de peripeții alături de noi vizitatori, dar și de vechi prieteni!

9 MAI 2023

Hannah Gadsby: Something Special – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX 

Titlu localizat: Hannah Gadsby: Ceva special

O cerere în căsătorie făcută în panică, un tort de nuntă original și un iepuraș. În acest spectacol de comedie, Hannah Gadsby vorbește despre dragoste și căsnicie.

10 MAI 2023

Dance Brothers – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Frații dansatori

Doi frați care vor să ajungă dansatori își deschid propriul club, dar elanul lor artistic le dă peste cap afacerea, amenințându-le relația.

Missing: Dead or Alive? – DOCUMENTAR NETFLIX 

Titlu localizat: Dispariții: Morți sau vii?

Urmărește-i pe ofițerii din cadrul unei secții de poliție din Carolina de Sud, care pornesc în căutarea persoanelor dispărute în condiții speciale.

Queen Cleopatra – DOCUMENTAR NETFLIX 

Titlu localizat: Regine africane: Cleopatra

Ca ultim faraon al Egiptului, Cleopatra luptă să-și protejeze tronul, familia și moștenirea în acest serial documentar cu reconstituiri și interviuri cu experți.

11 MAI 2023

Royalteen: Princess Margrethe – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Royalteen: Prințesa Margrethe

După scandalul de la banchetul de absolvire, prințesa Margrethe tânjește după normalitate, încercând să păstreze o fațadă perfectă în timp ce luptă cu drama din familie.

Ultraman: Season 3 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Ultraman: Sezonul 3

În acest captivant final de sezon, lumea se întoarce împotriva lui Ultraman, iar Shinjiro înțelege că puterile pe care le-a moștenit l-ar putea costa scump.

12 MAI 2023

Black Knight – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Cavalerul în negru

În 2071, Pământul e devastat de poluarea aerului, iar supraviețuirea omenirii depinde de Cavalerii în negru, un grup de curieri nu tocmai obișnuiți.

Mulligan – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Mulligan: Partea 1

În această satiră aflăm dacă o mână de supraviețuitori ai unei invazii extraterestre pot reconstrui America ruinată și forma o Uniune și mai grozavă!

Queer Eye: Season 7 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Queer Eye: Sezonul 7

Vino în New Orleans și bucură-te alături de cei cinci fabuloși în acest nou sezon cu eroi care te vor inspira și cu transformări uluitoare.

16 MAI 2023

Anna Nicole Smith: You Don’t Know Me – DOCUMENTAR NETFLIX 

Titlu localizat: Anna Nicole Smith: Nu mă cunoști

De la apogeul celebrității ca model și până la moartea ei tragică, documentarul ne-o dezvăluie pe Anna Nicole Smith din perspectiva celor care i-au fost aproape.

17 MAI 2023

Doctor Cha – SERIAL NETFLIX 

La douăzeci de ani după ce și-a abandonat cariera medicală, o casnică revine ca rezident în primul an și se luptă să se adapteze într-un loc de muncă plin de surprize.

Faithfully Yours – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Minciuna fidelității

Oferindu-și alibi una alteia, două prietene se furișează pentru a trăi aventuri secrete. Dar seria lor complicată de minciuni se destramă când una dintre ele dispare.

Fanfic – FILM NETFLIX 

Doi liceeni formează o legătură intensă în timp ce trec prin provocările de a-și descoperi și exprima adevărata identitate.

McGREGOR FOREVER – DOCUMENTAR NETFLIX 

Acest incendiar serial documentar descrie cariera lui Conor McGregor, care, cu loviturile sale brutale și cu limbajul colorat, s-a bucurat de mare succes în UFC.

Rhythm + Flow France: Season 2 – episoadele 1-4 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Ritm + rimă: Franța: Sezonul 2

O nouă serie de rapperi aspiranți din Franța concurează pentru faimă și un premiu de 100.000 de euro în această competiție jurizată de Niska, Shay și SCH.

Working: What We Do All Day – DOCUMENTAR NETFLIX 

Titlu localizat: Muncă: Ce facem toată ziua: Miniserial

Pentru unii, e vorba de bani. Pentru alții, e o chemare. Acest serial documentar descoperă ce înseamnă munca pentru americani în aceste vremuri de schimbări rapide.

18 MAI 2023

Kitti Katz – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Trei adolescente se transformă în supereroine feline feroce pentru a salva lumea de o zeiță egipteană malefică. Și încă au destul timp și pentru antrenamentul de fotbal.

XO, Kitty – SERIAL NETFLIX 

Iată o nouă poveste de dragoste: pețitoarea Kitty se revede cu iubitul ei cu care avea o relație la distanță în același liceu din Seul la care a mers și răposata ei mamă.

Yakitori: Soldiers of Misfortune – SERIAL NETFLIX 

Pământul a fost colonizat de o civilizație extraterestră superioară, iar singura șansă a lui Akira pentru un viitor mai bun este să devină un soldat Yakitori.

19 MAI 2023

Kathal – A Jackfruit Mystery – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Fructele discordiei

După ce două fructe yaka dispar din grădina unui politician, o polițistă caută adevărul, însă ancheta ei ia o turnură neașteptată.

Muted – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Mut

Sergio n-a mai vorbit din ziua în care și-a ucis părinții, în urmă cu șase ani. Acum, o psihiatră încearcă să descopere adevărul conducând o investigație complexă.

Selling Sunset: Season 6 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Apusul e de vânzare: Sezonul 6

Miza și tocurile sunt mai mari ca oricând la agenție, fiindcă veteranele fac mari schimbări, iar cele două noi membre ale echipei încing atmosfera.

Young, Famous & African: Season 2 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Africani tineri și celebri: Sezonul 2

Vedetele s-au întors și sunt puse pe harță! Urmărește protagoniștii care revin în Johannesburg pentru un alt sezon de distracție, certuri și dramă.

20 MAI 2023

The Good Bad Mother – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Buna mamă rea

După un accident tragic, un procuror ambițios rămâne cu mintea unui copil. El și mama lui au acum un drum lung de parcurs pentru vindecarea relației lor.

22 MAI 2023

The Creature Cases: Chapter 3 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Brigada blănoșilor: Capitolul 3

Sam și Kit s-au întors pentru a aduna indicii și a rezolva alte mistere ale animalelor din întreaga lume, cu noi cazuri, noi atracții și noi creaturi prietene!

23 MAI 2023

Merpeople – DOCUMENTAR NETFLIX 

Titlu localizat: Sirenele: O industrie turistică în pericol

Bun venit în fascinanta lume a înotului cu aripioare profesionist! Pasiunea unora pentru această activitate a clădit o industrie de o jumătate de miliard de dolari!

Victim/Suspect – DOCUMENTAR NETFLIX 

Titlu localizat: Victimă/suspect

O jurnalistă anchetează în detaliu cazul unei femei acuzate de reclamarea în fals a unui viol și constată că există un tipar: autoritățile dau vina pe victime.

Wanda Sykes: I’m An Entertainer – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX 

Titlu localizat: Wanda Sykes: Sunt entertainer

Legenda comediei vorbește pe șleau despre viața de părinte alături de soția ei franțuzoaică, pericolele toaletelor publice și de ce s-a săturat de mojiciile altora.

24 MAI 2023

Hard Feelings – FILM NETFLIX 

Doi prieteni încearcă să facă față anilor de liceu, în timp ce se luptă cu noi dorințe jenante și sentimente reciproce incomode.

Mother’s Day – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Ziua Mamei

Fiul pe care nu l-a cunoscut niciodată este răpit, iar fosta agentă FBI Nina își scoate abilitățile letale de la naftalină pentru a-l aduce acasă. Și nu iartă pe nimeni.

Rhythm + Flow France: Season 2 – episoadele 5-7 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Ritm + rimă: Franța: Sezonul 2

O nouă serie de rapperi aspiranți din Franța concurează pentru faimă și un premiu de 100.000 de euro în această competiție jurizată de Niska, Shay și SCH.

The Ultimatum: Queer Love – episoadele 1-4 – SERIAL NETFLIX 

Bal sau scandal? Cinci cupluri trebuie să decidă dacă se căsătoresc sau își văd de drum în continuarea LGBTQ a serialului „Ultimatum: Cununie sau așa a fost să fie”.

26 MAI 2023

Barbecue Showdown: Season 2 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Duelul grătarelor: Sezonul 2

Noua gazdă, Michelle Buteau (The Circle: Statele Unite), se alătură juraților pentru o nouă rundă a competiției în care se întrec cei mai buni opt grataragii din țară.

Blood & Gold – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Sânge și aur

La sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, un dezertor german și o tânără sunt prinși într-o luptă contra unui grup de naziști care caută niște aur ascuns.

Tin & Tina – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Tin și Tina

După trauma pierderii unei sarcini, un tânăr cuplu înfiază doi gemeni de la o mănăstire. Obsesia lor pentru religie devine curând deranjantă pentru familie.

Turn of the Tide – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Valurile schimbării

O barcă plină cu cocaină se scufundă în apele din Azore, iar Eduardo întrevede o oportunitate riscantă, dar interesantă de a face bani și a-și îndeplini visuri nesperate.

30 MAI 2023

I Think You Should Leave with Tim Robinson: Season 3 – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX 

Titlu localizat: Cred că ar trebui să pleci, cu Tim Robinson: Sezonul 3

Comedia absurdului distinsă cu premiul Emmy revine cu un al treilea sezon. Creatorii Tim Robinson și Zach Kanin iau în râs cele mai bizare și banale situații din viață.

31 MAI 2023

Mixed by Erry – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Mixed by Erry: Imperiul nostru muzical

În anii ’80, în Napoli, un tânăr DJ și cei doi frați ai lui înregistrează și fac contrabandă cu casete, devenind producători muzicali puternici, dar vânați de autorități.

Rhythm + Flow France: Season 2 – episodul 8 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Ritm + rimă: Franța: Sezonul 2

O nouă serie de rapperi aspiranți din Franța concurează pentru faimă și un premiu de 100.000 de euro în această competiție jurizată de Niska, Shay și SCH.

The Ultimatum: Queer Love – episoadele 5-8 – SERIAL NETFLIX 

Bal sau scandal? Cinci cupluri trebuie să decidă dacă se căsătoresc sau își văd de drum în continuarea LGBTQ a serialului „Ultimatum: Cununie sau așa a fost să fie”.

7 IUNIE 2023

The Ultimatum: Queer Love – episoadele 9-10 – SERIAL NETFLIX 

Bal sau scandal? Cinci cupluri trebuie să decidă dacă se căsătoresc sau își văd de drum în continuarea LGBTQ a serialului „Ultimatum: Cununie sau așa a fost să fie”.

ÎN CURÂND

Siren: Survive the Island – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Sirena: Supraviețuire pe insulă

24 de femei fac echipă în funcție de profesie (polițiste, pompieri, gardieni, soldați, sportive, cascadori), concurând pentru supraviețuire pe o insulă îndepărtată.

Titluri licențiate (achiziționate) de Netflix, din luna mai

1 MAI 2023

 • Bad Boys
 • Bad Boys II
 • Inferno
 • Legally Blonde
 • Legally Blonde 2: Red, White & Blonde
 • Spider-Man: Far from Home
 • The Blair Witch Project
 • The Da Vinci Code
 • When the Weather Is Fine: Sezonul 1

2 MAI 2023

 • Romina, VTM
 • The Blacklist: Sezonul 10 – episoade săptămânale
 • VINLAND SAGA: Sezonul 2

5 MAI 2023

 • The Flash: Sezonul 9 – episodul 10

7 MAI 2023

 • A Quiet Place

15 MAI 2023

 • Angels & Demons
 • Hitch
 • The Amazing Spider-Man
 • The Amazing Spider-Man 2
 • Venom

16 MAI 2023

 • Jaws
 • Shark Tale
 • Split
 • The Great Wall

17 MAI 2023

 • Metronom

18 MAI 2023

 • Shrek
 • Shrek 2
 • Shrek the Third


Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Emily in Paris se întoarce vara aceasta. Cum arată primele imagini

Netflix aduce un serial mult-așteptat. După un an și jumătate de pauză, Emily in Paris vin…