Home Seriale TV 3 Motive pentru care serialul OZN: Investigații, de pe National Geographic ar putea să vă schimbe părerea despre OZN-uri

3 Motive pentru care serialul OZN: Investigații, de pe National Geographic ar putea să vă schimbe părerea despre OZN-uri

0
1

Există OZN-uri? Ce impact ar putea avea OZN-urile asupra vieții pe Pământ? Ar trebui ca guvernele să investigheze OZN-urile și să facă publice informațiile despre ele?

Serialul documentar “OZN: Investigații” a fost lansat pe National Geographic pe 28 aprilie și difuzat în fiecare vineri, de la ora 21:00.

Documentarul explorează investigațiile de zeci de ani ale guvernului american cu privire la OZN-uri. Indiferent dacă sunteți sceptici în privința OZN-urilor sau credeți în ele, iată 3 motive pentru care seria documentară merită atenție.

Informații, informații, informații

Subiectul OZN-urilor este adesea tratat ca o glumă sau ceva senzațional și se bazează mai degrabă pe speculații decât pe fapte reale.

“OZN: Investigații” se bazează pe fapte, nu pe afirmații.

Veți vedea fotografii și videoclipuri exclusive și veți asculta înregistrări colectate de la surse guvernamentale, științifice și civile care nu au fost dezvăluite până acum.

Serialul urmărește din punct de vedere istoric investigațiile asupra OZN-urilor derulate în SUA și analizează datele și dovezile.

Documentează faptul că autoritățile americane au ascuns adevărul despre OZN-uri pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Documentarul prezintă o serie de cazuri de apariții de OZN-uri susținute de poveștile personale ale multor martori oculari.

Unii dintre ei sunt civili, dar există și piloți și experți din Marina Militară care își împărtășesc experiența.

Seria “OZN: Investigații” nu urmărește atât de mult să demonstreze dacă OZN-urile există sau nu, ci mai mult modul în care a fost abordat acest subiect de-a lungul anilor și cum au reacționat guvernele.

Surse de încredere

Informațiile prezentate în “OZN: Investigații” se bazează pe surse cu credibilitate.

În cele 5 episoade ale serialului, veți vedea mai multe interviuri cu foști și actuali oficiali guvernamentali, oameni de știință, piloți ai Marinei, jurnaliști, istorici, investigatori civili și martori civili care au fost implicați în unele dintre cazurile de apariție a OZN-urilor sau în investigarea acestora.

Principalul colaborator al serialului este reporterul de investigații Leslie Kean, care lucrează de zeci de ani în domeniul OZN-urilor, cercetând în profunzime un număr mare de relatări.

Este unul dintre co-autorii unui articol de primă pagină din New York Times axat pe aparițiile de OZN-uri pe teritoriul SUA și pe programele guvernamentale, care a fost publicat în 2017 și a provocat o discuție aprinsă.

O altă sursă de informații demnă de încredere pentru documentar este fostul oficial al Pentagonului Luis Elizondo, care a condus un program de investigare a cazurilor militare de OZN-uri.

El ne împărtășește experiența sa directă, precum și motivele pentru care a demisionat din funcție. În serial îl veți vedea, de asemenea, pe fostul senator de Nevada, Harry Reid, unul dintre numeroșii oameni cu un trecut solid care vorbesc despre OZN-uri (și chiar își riscă reputația).

OZN-urile – o chestiune de securitate și știință

“OZN: Investigații” subliniază de ce este important să abordăm subiectul OZN-urilor cu prudență și respect.

Câteva exemple foarte puternice de incidente cu OZN-uri care au reprezentat o amenințare pentru securitatea Statelor Unite sunt prezentate în această serie pentru a evidenția un aspect semnificativ al subiectului OZN-urilor – securitatea națională.

Documentarul nu încearcă să impună vreo opinie, ci să arate un alt unghi al poveștii și să sublinieze că fenomenele aeriene neidentificate trebuie explorate în continuare.

Un alt aspect valabil este relația dintre OZN-uri și știință.

De mulți ani, subiectul OZN-urilor a fost înconjurat de stigmate. În trecut, mulți oameni de știință din întreaga lume obișnuiau să considere subiectul un tabu și să îl perceapă ca pe un nonsens, mai degrabă decât ca pe ceva în care merită să depună eforturi.

Această atitudine pare să se schimbe treptat. Una dintre dovezi se regăsește în “OZN: Investigații”.

În această serie apare și astrofizicianul de la Harvard, Dr. Avi Loeb, fondatorul Proiectului Galileo de la Harvard, al cărui scop este de a muta subiectul OZN-urilor și al extratereștrilor din sfera observațiilor accidentale sau anecdotice în cea a cercetării științifice transparente, validate și sistematice.

Astfel, se pare că comunitatea științifică are o nouă oportunitate de a aprofunda un domeniu sub-explorat și de a face descoperiri care ar putea aduce beneficii umanității.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Emily in Paris se întoarce vara aceasta. Cum arată primele imagini

Netflix aduce un serial mult-așteptat. După un an și jumătate de pauză, Emily in Paris vin…