Home Grile POSTURI Noutăți la Discovery și HGTV, în octombrie. Emisiuni despre mașini, viață sălbatică și situații extreme

Noutăți la Discovery și HGTV, în octombrie. Emisiuni despre mașini, viață sălbatică și situații extreme

0
0

Luna octombrie aduce multe emisiuni la Discovery Channel și HGTV. Se vor difuza emisiuni despre mașini, viața sălbatică, situații extreme, dar și povești ale căutătorilor de case din America.

Pe Discovery vor avea loc trei premiere: emisiunile Expediție la capătul pământului, Legendele sălbăticiei și Mașini la comandă. De asemenea, vor mai fi și episoade speciale din Indigenii din Alaska.

Pe HGTV se pot urmări noi episoade din Case mari la prețuri bune, dar și seria Ne mutăm în Bahamas, care prezintă poveștile căutătorilor de locuințe din America.

Principalele emisiuni din octombrie pe Discovery:

„Mașini la comand” – De miercuri, 7 octombrie, de la 21:00

Fiecare episod îi urmărește pe Beau, Dave și “Mad” Mike descoperind automobile unice, istorice, pe care le refac și le reintroduc în cărțile de istorie auto. La sfârșitul fiecărui proiect, echipa testează produsul finit: mașinile intră în cele mai mari competiții, sunt încercate pe cele mai dure piste și prezentate în fața întregii lumi, alcătuind una dintre cele mai trăsnite colecții de mașini din toate timpurile.

„Legendele sălbăticiei” – De sâmbătă, 10 octombrie, de la 22:00

Această serie urmărește doi specialiști în sălbăticie, buni prieteni din copilărie, care investighează, studiază și încearcă să rezolve unele dintre cele mai incredibile mistere ale naturii. Împreună, ei se avântă curajoși în sălbăticie, din Alaska până în Papua Noua Guinee, ca să găsească descifreze unele dintre cel mai înfiorătoare taine din lumea naturii.

„Indigenii din Alaska” – De vineri, 23 octombrie, de la 22:00

În străfundurile sălbăticiei din Alaska s-a format și a crescut o familie incredibilă: Billy, Amy Brown și cei șapte copii ai lor supraviețuiesc izolați de civilizație, bizuindu-se unii pe alții.Clanul și-a dezvoltat propriul accent și dialect și se autoproclamă „o haită de lupi”. Ce le rezervă oare viitorul celor din această haită de lupi absolut unică?

„Expediție la capătul pământului” – De duminică, 25 octombrie, de la 22:00

Seria aduce o perspectivă sinceră și necenzurată asupra motivelor, spaimelor și eforturilor trăite de cei care au supraviețuit unei aventuri de 11 luni în legendarul Pasaj de Nord-Vest.

Principalele emisiuni din octombrie pe HGTV:

„Case mari la prețuri bune” – De sâmbătă, 3 octombrie, de la 20:55

Pentru Tamara Day, expertă în restaurări de locuințe, nu există case prea mari! Născută în Kansas City și mamă a patru copii, ea se specializează în renovat case de mari dimensiuni, proiecte pe care alții se tem să le accepte.

De la un conac demodat, construit în stil Tudor în anii 1970, până la o casă în stilul tipic regiunii franceze Provence, Tamara le redă acestor splendori frumusețea originală, pentru ca alte familii să se îndrăgostească de ele și să se mute aici.

Cu ajutorul tatălui ei, Ward, Tamara insuflă o nouă viață unor structuri cândva impunătoare, demonstrând că o casă mare nu are neapărată nevoie de un buget la fel de mare ca să fie reparată, iubită și locuită.

„Ne mutăm în Bahamas” – De duminică, 25 octombrie, de la 20:55

Plaje cu nisipuri albe, soare strălucitor tot anul și oameni prietenoși – iată de ce Bahamas este o destinație de vis pentru orice vacanță.

De la alegerea insulei pe care își pot cumpăra proprietatea care li se potrivește, fiecare episod ne prezintă în detaliu căutările celor care sunt gata să își vadă visul cu ochii. Există o mulțime de locuri și proprietăți, deci singura problemă este ca fiecare să decidă ce bucățică de paradis își va alege!Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …