Home Grile POSTURI Un nou film din seria „Legile misterelor” se vede la Diva

Un nou film din seria „Legile misterelor” se vede la Diva

0
1

Postul de televiziune Diva difuzează un nou film din seria Legile misterelor. Se numește „Educație pentru crimă” și se va difuza duminică, 4 octombrie, de la ora 16:00.

În prim-plan se află Amy Winslow (Jill Wagner), o profesoară specializată în ficțiune literară de la Colegiul Elmstead și detectivul Travis Burke (Kristoffer Polaha).

Amy Winslow, un apreciat profesor de literatură, este uimită să descopere că Mac McKinnon (Steve Bacic), colegul ei, a fost arestat sub suspiciunea de crimă, fiind acuzat că a introdus otravă în inhalatorul unui coleg. Mac jură că este nevinovat și Amy se vede nevoită să ceară ajutorul Detectivului Travis Burke pentru a o ajuta în rezolvarea acestui mister.

Aparent predecesorul lui Travis, un ofițer pensionat, este cel care l-a arestat pe Mac și face tot posibilul ca acesta să rămână sub acuzare. Când acțiuniii se alătură și un tânăr scriitor, care a descoperit un caz de crimă petrecut cu 5 ani în urmă și încă nerezolvat, care implică de asemenea un profesor otrăvit, misterul atinge apogeul.

De menționat că Jill Wagner a fost însărcinată în timpul filmărilor pentru acest film.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Dustin Diamond, Screech din „Salvați de clopoțel”, are cancer

Actorul Dustin Diamond, care a devenit faimos în urma rolului din serialul „Salvați de clo…