Home Grile POSTURI Noutăți la National Geographic și Disney, luna viitoare: Cele mai tari stadioane din Europa. Unul e din România

Noutăți la National Geographic și Disney, luna viitoare: Cele mai tari stadioane din Europa. Unul e din România

0
0
Foto – Telekom Sport

Listă lungă de noutăți, în octombrie, la posturile National Geographic, Disney Channel, Disney Junior și National Geographic Wild.

Una dintre emisiunile noi pe care le propune National Geographic se leagă de cele mai spectaculoase stadioane din Europa, care ar fi trebuit să găzduiască meciurile de la Euro 2020, amânat din cauza pandemiei.

Arena Națională din București este unul din ele. Emisiunea Megastadion: Turu Europei debutează pe 6 octombrie, la 22:00.

National Geographic și Wild, producțiile noi din octombrie

Megastadion: Turul Europei

În fiecare marți, din 6 octombrie, de la ora 22:00 – pe National Geographic.

Arenele de fotbal sunt pregătite să își primească fanii, deși Campionatul Euro 2020 a fost amânat. Va fi o călătorie în culisele proiectării și construirii celor mai impresionante stadioane din Europa, selectate să găzduiască meciurile celui mai important eveniment fotbalistic al Europei. Arena Națională și stadionul din Budapesta deschid seria.

Oceanul pe uscat, sezonul trei

În fiecare luni, din 12 octombrie, de la ora 21.00 – National Geograhic.

„Oceanul pe uscat” explorează necunoscul adâncurilor. Arheologii maritimi și istoricii caută veriga crucială în comerțul cu sclavi din Atlantic: nava. O fortăreață pe apă, care funcționează de peste patru secole capturând și transportând peste 12 milioane de africani, ulterior vânduți și forțați să lucreze în condiții grele în Lumea Nouă.

Salvatori pe drumuri înghețate, sezonul cinci

În fiecare miercuri, din 7 octombrie, de la ora 22.00 – National Geographic

Eroii înghețului se confruntă cu o altă iarnă grea și cu noi provocări. Pentru a rămâne pe linia de plutire trebuie să își asume noi alianțe și să exploreze noi teritorii. Dar nu este ușor când sunt obișnuiți să dețină controlul, iar generația care vine din urmă e pregătită să preia lupta cu drumurile de gheață.

Ziua internațională a animalelor – Duminică, 4 octombrie, pe National Geographic Wild

Pentru o mai bună cunoaștere a minunatelor specii de pe planeta noastră, National Geographic Wild dedică o întreagă zi celebrării Zilei Internaționale a Animalelor.

Croctombrie – Din 11 octombrie, la ora 19:00, pe National Geographic Wild

În luna octombrie, postul va difuza un program special dedicat unuia dintre cei mai de temut prădători din sălbăticie: crocodilul.

Disney Channel și Disney Junior, programe pentru cei mici

Ne vedem la Paris, sezon doi – Disney Channel

Lena Grisky, prințesa rusoaică ce călătorește, accidental, în timp, rămâne captivă în secolul nostru și în sezonul 2, în timp ce rivala sa, Thea, se luptă cu constrângerile sociale ale secolului trecut, aruncată în timp, mai bine de o sută de ani în urmă, în imperiul rus.

Din 12 octombrie, de luni până vineri, de la ora 19.30.

Coop și Cami întreabă lumea – Disney Channel

În sezonul doi al comediei de familie live-action „Coop și Cami întreabă lumea” Cooper (Coop) și Cameron (Cami) Wrather, cei doi frați de școală gimnazială care co-găzduiesc emisiunea online a lui Coop, „Would You Wrather”, ajutați de fratele lor mic Ollie și de cel mai bun prieten al lui Coop, Fred, continuă să rezolve problemele existențiale, banale sau nebunești ale urmăritorilor lor. Nu există provocare căreia cei doi frați să nu îi poată face față, cu umor și bună dispoziție.

Din 5 octombrie, de luni până vineri, de la 15.30.

Marile filme, pe marile ecrane

Animațiile clasice Disney și Pixar vin pe micul ecran în octombrie, într-un weekend prelungit de excepție: Ratatouille, Incredibilii, Compania Monștrilor și Universitatea Monștrilor, între 24 și 27 octombrie, de la ora 16.30.

Zombi și Halloween – Disney Channel

31 octombrie este ziua spiritelor și a sperieturilor cu episoade speciale de Halloween din serialele Disney îndrăgite, începând cu ora 6am, dar și cu premiera Zombi 2, de la ora 9.10, cu reluare de la ora 17.00.

Fetița rachetă apără orașul – Disney Junior

Kit Secord, o tânără pilot în vârstă de șapte ani, află că urmează să primească un echipament de super eroină cu care poate zbura pentru a-și proteja orașul și pe locuitorii acestuia. În aventurile sale eroice o ajută cel mai bun prieten al ei, Tesh, buldogul Butch și bunicul Ambrose Secord.

De luni până vineri, de la ora 18.00.

Eroii în pijama, noi episoade din sezonul trei și un nou sezon Disney Junior

Eroii în pijama continuă în octombrie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 19.00, cu episoade noi din sezonul 3 și un episod special care prefigurează noul și ultimul sezon din aventurile nocturne, fără egal ale lui Pisoi, Șopi și ale Bufniței.

Eroii în pijama: Eroii cerului va fi difuzat pe 17 octombrie de la ora 11, iar sezonul 4 va avea premiera pe 19 octombrie, de la ora 19.00.

Transportul organizat al tuturor specilor – Disney Junior

Click și Zglobi își demonstrează abilitățile de curieri în momentul în care livrează doi bebeluși în același timp. Repede și bine cum numai cei doi știu. Acestea și multe alte livrăril fericite, din 12 octombrie, de la ora 17.30.

Vampirina revine cu noi episoade din 19 octombrie, de la ora 18:30, pe Disney Junior.

Nancy Clancy se întoarce cu noi aventuri din 26 octombrie, de la ora 18:00, tot la Disney Junior.

Vor fi și episoade speciale de Halloween în săptămâna 26-31 octombrie.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…