Home Grile POSTURI Noutăți HBO GO în octombrie: Sezoane noi din Spanish Princess și Warrior

Noutăți HBO GO în octombrie: Sezoane noi din Spanish Princess și Warrior

0
0
The Spanish Princess 2020

Ce de văzut și revăzut pe HBO și pe platforma HBO GO în luna octombrie.

Sezonul 10 din The Walking Dead va intra pe HBO GO cu primele 15 episoade. Tot în octombrie se vede pe HBO GO cel de-al doilea sezon al serialului Warrior, bazat pe scrierile legendei artelor marțiale Bruce Lee. Dar și cel de-al doilea sezon din The Spanish Princess.

La capitolul filme, HBO GO aduce partea a doua a filmului horror IT.

De văzut sunt și producțiile A beautiful day in the neighborhood, cu Tom Hanks sau Chemarea străbunilor, cu Harrison Ford.

PaginadeSeriale prezintă în continuare noutățile lunii octombrie pe HBO și HBO GO, în materie de filme și seriale:

HBO

DOOM PATROL – II

Din 6 octombrie, în fiecare marți, de la ora 18:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Doom Patrol – Photo Credit: Bob Mahoney / 2019 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.

Doom Patrol e o echipă de supereroi. Fiecare membru a suferit câte un accident oribil, care i-a oferit abilități superumane, dar l-a lăsat și cu cicatrici și desfigurat. Aceștia sunt chemați să acționeze când mentorul lor, Șeful, e răpit.

TRIGONOMETRY/ TRIGONOMETRIE

Din 19 octombrie, în fiecare luni, de la ora 21:00 (disponibil pe HBO GO din 3 octombrie)

Serialul urmărește un cuplu, format din Gemma și Kieran, cu probleme financiare. Viețile lor sunt date peste cap când noua lor chiriașă, Ray, se dovedește a fi mai mult decât o simplă colegă de apartament.

RAISED BY WOLVES/ CRESCUȚI DE LUPI

Din 23 octombrie, în fiecare vineri, de la ora 21:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Serialul, a cărui acțiune se petrece pe o planetă virgină misterioasă aflată în primele etape ale colonizării, se concentrează pe doi androizi. Aceștia au sarcina de a crește copii umani într-o colonie de oameni care este în pericol.

THE UNDOING/ DE LA ÎNCEPUT

Din 26 octombrie, în fiecare luni, de la ora 04:00 și 20:00 (disponibil și pe HBO GO)

Serialul o prezintă pe Grace Fraser, o terapeută de succes, pe soțul ei și fiul lor. Peste noapte, un abis se deschide în viețile lor aparent perfecte: o moarte violentă și un lanț de revelații teribile.

HBO 3

DIGNITY/DEMNITATE

Din 8 octombrie, în fiecare joi, de la ora 22:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Membrii cultului germanic Colonia Dignidad au abuzat copii și au torturat și ucis prizonieri în tabăra lor secretă. Acum că dictatorul Pinochet nu mai e, procurorul Leo Ramirez trebuie să-l aducă pe liderul sectei în fața justiției.

BEARTOWN/SCANDALUL

Din 18 octombrie, în fiecare duminică, de la ora 21:00 (disponibil și pe HBO GO)

Orășelul Beartown pierde teren în fața copacilor din jurul său. Eroul local și fosta vedetă de hochei, Peter, se întoarce acasă, în Beartown, ca să consolideze echipa de juniori și să asigure viitorul orașului. E o povară grea pentru băieții din Beartown să poarte pe umeri toate speranțele orașului. Când tânărul star al echipei este acuzat de un act oribil, orășelul este cuprins de haos și toți locuitorii sunt afectați. Serialul explorează speranțele care aduc o comunitate mică împreună, secretele care o destramă, curajul de care e nevoie pentru ca un individ să înfrunte grupul și consecințele modului în care ne creștem copiii.

4 BLOCKS – II

Din 28 octombrie, în fiecare miercuri, de la ora 21:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Serialul spune o poveste despre prietenie și familie, trădare și vinovăție într-un clan arab care trăiește în Berlin. În centrul poveștii este Ali ‘Toni’ Hamady, care vrea să-și lase în urmă viața de infractor, dar nu îi este atât de ușor.

CONDOR/CONDORUL

Din 28 octombrie, în fiecare miercuri, de la ora 22:00 (disponibil și pe HBO GO)

Bazat pe romanul “Six Days of the Condor” scris de James Grady și pe adaptarea cinematografică din 1975 (“Cele trei zile ale condorului”), serialul “Condorul” îl prezintă pe analistul CIA Joe Turner (Max Irons), care descoperă un plan ce amenință viețile a milioane de oameni. Joe mereu s-a aflat în conflict cu munca lui la CIA. Însă când ceva ce a aflat provoacă moartea tuturor colegilor din biroul lui, iar Joe este singurul supraviețuitor și e obligat să fugă, îndoielile teoretice pe care le avea se transformă în adevărate dileme morale. Aflat sub o presiune pe viață și pe moarte, Joe va fi forțat să redefinească cine e și de ce e capabil ca să descopere cine este în spatele acestei conspirații și să-i oprească să-și îndeplinească obiectivul fatal care amenință viețile a milioane de oameni.

Maratoane – în fiecare sâmbătă la HBO 3:

  • 3 octombrie – Fosse/Verdon, de la ora 20:00
  • 10 octombrie – Povești de groază: Orașul îngerilor, de la ora 20:00
  • 17 octombrie – Miliarde – V, de la ora 20:00
  • 24 octombrie – Obsesia Evei – III, de la ora 20:00
  • 31 octombrie – Love Life, de la ora 20:00

HBO GO

OTHER PARENTS/ ALȚI PĂRINȚI

Din 1 octombrie (2 sezoane)

„Alți părinți” este un mockumentray amuzant, care prezintă un grup de părinți și viitori părinți, care încearcă să înființeze grădinița perfectă. Serialul abordează subiectul părinților foarte grijulii într-un mod amuzant și uneori absurd.

THE WALKING DEAD – X

Din 1 octombrie (15 episoade)

Serialul surprinde drama umană continuă după o apocalipsă zombi. În centru se află un grup de supraviețuitori, conduși de fostul polițist Rick Grimes, care călătoresc în căutarea unei case sigure.

WARRIOR/ RĂZBOINICUL – II

Din 3 octombrie (un episod pe săptămână)

Bazat pe scrierile legendei artelor marțiale Bruce Lee și creat de Jonathan Tropper („Banshee”), serialul este o dramă violentă și plină de acțiune ce are loc în timpul brutalelor războaie Tong din Chinatown-ul din San Francisco în a doua jumătate a secolului al XIX-lea. Serialul îl are drept protagonist pe Ah Sahm (Andrew Koji), un expert în arte marțiale emigrat din China în condiții misterioase. După ce-și demonstrează valoarea ca războinic, Ah Sahm devine ucigaș plătit pentru Hope Wei, una dintre cele mai puternice familii mafiote din Chinatown.

THE SPANISH PRINCESS/ PRINȚESA SPANIOLĂ – II

Din 12 octombrie (un episod pe săptămână)

The Spanish Princess

Catherine de Aragon este prințesa Spaniei și i s-a promis tronul englez din copilărie. Când soțul ei moare subit, Catherine pare să fi pierdut tronul, asta până când pune ochii pe noul moștenitor, viitorul rege Henric al VIII-lea.  

ROADKILL/ ȚINTĂ POLITICĂ

Din 19 octombrie (un episod pe săptămână)

Viața lui Peter Laurence se destramă. Fără să se simtă vinovat sau să aibă remușcări, el încearcă să meargă înainte cu planurile lui în timp ce alții vor să-l distrugă. Va putea să treacă peste probleme pentru a câștiga premiul suprem?

Filme noi pe HBO și HBO GO în luna septembrie

A BEAUTIFUL DAY IN THE NEIGHBORHOOD – O ZI MINUNATĂ ÎN CARTIER

Regia: Marielle Heller

Cu: Tom Hanks, Matthew Rhys, Chris Cooper, Susan Kelechi Watson, Maryann Plunkett

Dramă, S.U.A. 2019

Difuzări: 3, 4, 9, 19, 20, 30

Filmul este bazat pe povestea adevărată a prieteniei dintre jurnalistul Tom Junod și Fred Rogers, gazda și creatorul unei populare emisiuni TV pentru copii.

LITTLE WOMEN (2019) – FIICELE DOCTORULUI MARCH (2019)

Regia: Greta Gerwig

Cu: Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh, Eliza Scanlen, Meryl Streep

Dramă, S.U.A. 2019

Difuzări: 11, 12, 14, 15, 17, 29, 30

Cele patru surori March învață despre iubire, viață și pierdere pe măsură ce se maturizează în America de după războiul civil american. Inima familiei este Jo March care vrea să-și creeze propriul drum.

THE CALL OF THE WILD (2020) – CHEMAREA STRĂBUNILOR

Regia: Chris Sanders

Cu: Harrison Ford, Omar Sy, Dan Stevens, Karen Gillan, Bradley Whitford

Aventură, S.U.A. 2020

Difuzări: 4, 5, 7, 8, 10, 22, 23

Buck, un câine cu o inimă mare, trebuie să se lupte pentru supraviețuire după ce este răpit din confortabila lui casă din California și e forțat să devină câine de sanie în sălbăticia înghețată din Yukon în timpul goanei după aur din anii 1890.

UNDERWATER (2020) – SUB APE

Regia: William Eubank

Cu: Kristen Stewart, Vincent Cassel, Mamoudou Athie, T.J. Miller, John Gallagher Jr.

Horror, S.U.A. 2020

Difuzări: 18, 21, 24

Mai mulți cercetători care lucrează pentru o companie de foraj sub ape încearcă să supraviețuiască după ce un cutremur misterios le distruge centrul aflat pe fundul Gropii Marianelor.

IT: CHAPTER 2 – IT: CAPITOLUL 2

Regia: Andy Muschietti

Cu: Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Hader, Isaiah Mustafa, Jay Ryan

Horror, S.U.A. 2019

Difuzări: 25, 28, 31

La 27 de ani după ce Pennywise a fost învins, acesta se întoarce să terorizeze orașul Derry. Copiii dispar din nou astfel că Mike, singurul din grup rămas în oraș, își cheamă prietenii acasă.

PARADISE HILLS

Regia: Alice Waddington

Cu: Emma Roberts, Danielle Macdonald, Awkwafina, Eiza González, Milla Jovovich

Fantazie, Spania 2019

Difuzări: 2, 8, 16

Pe o insulă îndepărtată, Uma se trezește la Paradise Hills, o școală aparent idilică unde familiile bogate își trimit fiicele să devină doamne perfecte. Dar Uma își dă seama că școala ascunde un secret întunecat.

PROXIMA

Regia: Alice Winocour

Cu: Eva Green, Zélie Boulant-Lemesle, Matt Dillon, Aleksey Fateev, Lars Eidinger

Dramă, Franța 2019

Difuzări: 10, 11, 16, 23

Filmul explorează povestea unui astronaute aleasă să participe la o misiune spațială alături de mai mulți bărbați. Ea se confruntă cu un antrenament riguros, cu sexism și cu faptul că trebuie să-și părăsească fiica.

UNPREGNANT – CĂLĂTORIE NEPLANIFICATĂ

Regia: Rachel Lee Goldenberg

Cu: Haley Lu Richardson, Barbie Ferreira, Sugar Lyn Beard, Alex MacNicoll,

Dramă, S.U.A. 2020

Difuzări: 24, 25, 30

Filmul spune povestea Veronicăi, o adolescentă care rămâne însărcinată. Ea nu-și dorește copilul și îi cere ajutorul unei foste prietene, iar ele pornesc într-o călătorie lungă în căutarea unei clinici unde Veronica poate face avort.

A DOSE OF HAPPINESS – O DOZĂ DE FERICIRE

Regia: Yana Titova

Cu: Valentina Karoleva, Dimitar Nikolov, Aleksandar Aleksiev, Assen Blatechki, Lydia Indjova

Dramă, Bulgaria 2019

Difuzări: 16, 26, 27, 29

Povestea adevărată a jurnalistei Vesela Toteva care își caută fericirea în tulburii ani 1990 în Bulgaria. O poveste despre droguri, cădere, frică și ispășire.

ELSEWHERE (2019) – ORIUNDE ALTUNDEVA

Regia: Hernan Jimenez

Cu: Aden Young, Parker Posey, Ken Jeong, Beau Bridges, Jacki Weaver

Dramă-comedie, S.U.A. 2019

Difuzări: 1, 2, 13, 19

Bruno, care e încă în doliu după soția lui, ține foarte mult la cabana pe care au construit-o împreună. Când este dat afară de socrii lui, Bruno pune la cale un plan riscant ca să o recupereze.

WEDDING MARCH 5: MY BOYFRIEND’S BACK – MARȘUL NUPȚIAL 5: IUBITUL MEU S-A ÎNTORS

Regia: Mike Rohl

Cu: Jack Wagner, Cindy Busby, Josie Bissett, Tyler Hynes, Aaron Pearl

Romantic, S.U.A. 2019

Difuzări: 8, 9, 20

Organizatoarea de nunți Annalise are o nuntă la hanul lui Mick și al Oliviei, dar situația se complică atunci când descoperă că fostul ei iubit este cavalerul de onoare.

CONSTANTINE

Regia: Francis Lawrence

Cu: Keanu Reeves, Rachel Weisz, Shia LaBeouf, Tilda Swinton, Djimon Hounsou

Acțiune, S.U.A. 2005

Difuzări: 9, 20, 21, 29

În umbra lumii noastre, a suprafețelor pe care le vedem ziua și a formelor pe care le distingem noaptea, e un univers care fierbe în clocot. Iar între ele două? – o linie fină pe care merge Constantine.

DINNER FOR SCHMUCKS – CINĂ PENTRU FRAIERI

Regia: Jay Roach

Cu: Steve Carell, Paul Rudd, Zach Galifianakis, Jemaine Clement, Stephanie Szostak

Comedie, S.U.A. 2019

Difuzări: 29, 30

Există doar un singur lucru care îl împiedică pe Tim să ajungă într-un post de conducere la o mare corporație.

THE INCREDIBLES – INCREDIBILII

Regia: Brad Bird

Animație, S.U.A. 2004

Difuzări: 10, 11

O superbă producție Pixar despre un grup de supereroi care sunt nevoiți să renunțe la acțiunile de salvare a celor aflați în pericol și obligați să ducă o viață liniștită într-o suburbie.

THE INCREDIBLES 2 – INCREDIBILII 2

Regia: Brad Bird

Animație, S.U.A. 2018

Difuzări: 17, 18

Helen se află în lumina reflectoarelor, iar Bob încearcă să se descurce cu actele de eroism zilnice ale vieții normale.

THE IRON GIANT – URIAȘUL DE FIER

Regia: Brad Bird

Animație, S.U.A. 1999

Difuzări: 24, 25, 30

Povestea unui băiat de 9 ani, Hogarth, care salvează un robot venit pe pământ din spațiu. El încearcă să-l protejeze pe uriașul genial de un agent guvernamental și de armată.

ZODIAC (2007)

Regia: David Fincher

Cu: Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo, Robert Downey Jr., Anthony Edwards, Brian Cox

Crime, S.U.A. 2007

Difuzări: 31

Un asasin în serie din San Francisco Bay își bate joc de poliție trimițând scrisori cu mesaje criptice. Filmul este un thriller psihologic, o cronică ușor ficționalizată a unui caz real de la sfârșitul anilor ’60.

ACASA (AKA. MY HOME)

ACASĂ

Regia: Radu Ciorniciuc

Documentar, România 2020

Difuzări: 15, 22, 26

Timp de 20 de ani, membrii familiei Enache au locuit în sălbăticia din Delta Bucureștiului în armonie perfectă cu natura. Asta până când sunt dați afară din paradis și sunt obligați să se adapteze trăiului în marele oraș.

RETURN TO EPIPO – ÎNTOARCEREA LA EPIPO

Regia: Judit Oláh

Documentar, Ungaria 2019

Difuzări: 1

În tabăra de vară Epipo, copiii trăiau într-o lume fermecată plină de magie. Dar dincolo de jocurile nevinovate se aflau umilirea și abuzul. Acum adulți, ei caută răspunsuri.

SIEMPRE, LUIS – AL TĂU MEREU, LUIS

Regia: John James

Cu: Lin-Manuel Miranda, Luis Miranda

Documentar, S.U.A. 2020

Difuzări: 22

Când Luis A. Miranda Jr. a părăsit Puerto Rico în anii 1970, avea visuri mari, dar nu știa până unde va ajunge. Documentarul este portretul unui imigrant care a ajutat la modelarea politicii din New York mai mult de 3 decenii.

WILD CARD: THE DOWNFALL OF A RADIO LOUDMOUTH – STAR LA RADIO: GRANDOARE ȘI DECADENȚĂ

Regia: Martin Dunn, Marie McGovern

Documentar, S.U.A. 2020

Difuzări: 15

Acest documentar urmărește ascensiunea și decăderea lui Craig Carton, o vedetă radio foarte cunoscută din New York. Prin intermediul unor interviuri cu el, filmul dezvăluie modul în care dependența de jocuri de noroc i-a distrus cariera.

LEKCJA MILOSCI (AKA. LESSONS OF LOVE)

LECȚII DESPRE DRAGOSTE

Regia: Malgorzata Goliszewska, Katarzyna Mateja

Documentar, Polonia 2020

Difuzări: 8

Jola a făcut mereu ceea ce toți așteptau de la ea. Mamă a șase copii și soția unui bărbat abuziv, ea pretindea că totul este în regulă. Dar într-o zi găsește puterea să-și părăsească soțul și să ia viața de la capăt.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

(P) Cele mai întâlnite joburi în filme/seriale

Vizionarea filmelor sau a serialelor poate avea o contribuție în alegerea jobului potrivit…