Home Seriale TV Experiențe romantice, prietenii și viața adolescenților în noul serial Netflix – Sex Education

Experiențe romantice, prietenii și viața adolescenților în noul serial Netflix – Sex Education

0
0

Netflix anunță data de lansare a serialului Sex education, noul serial de comedie și dramă despre maturizare.

Producția se va lansa la nivel global (inclusiv România) pe 11 ianuarie 2019, cu 8 episoade de câte o oră și va spune povești despre experiențe romantice, prietenii și viața adolescenților din ziua de azi.

Sex Education are în roluri principale, printre alții, pe Gillian Anderson (Dosarele X și Crimele din Belfast) și Asa Butterfield (Jocul lui Ender și Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children).

Personajele sunt:

JEAN MILBURN (46 de ani)

Interpretată de: Gillian Anderson

Jean Milburn este amuzantă, atentă și spontană. Este extrem de independentă și nu are limite atunci când îi întreabă pe oameni despre viața lor personală, ceea ce o transformă într-un sexolog de excepție.

Ea locuiește cu unicul său fiu, Otis. Jean și fostul ei soț, un alt sexolog, nu au păstrat o relație apropiată, cu excepția discuțiilor despre fiul lor.

Încă de la început, a luat decizia de a nu ascunde nimic de Otis și de a vorbi întotdeauna cu el ca un adult. Pe măsură ce Otis crește și își reprimă sexualitatea, Jean își face griji că deciziile sale de parenting nu au fost cele mai potrivite.

OTIS MILBURN (16)

Interpretat de: Asa Butterfield

Otis este unicul copil al celor doi sexology, Jean și Remi. Acum părinții lui sunt divorțați, iar Otis locuiește cu Jean și crește ascultând sesiunile ei de terapie cu clienții prin crăpăturile din podea.

Această supraexpunere, alături de trauma de a-l vedea pe tatăl său Remi în timp ce o înșela pe mama sa cu o clientă de la terapie, l-au făcut pe Otis să își dezvolte o fobie față de sexualitate. Adolescentul are darul de a înțelege intuitiv problemele oamenilor, însă este blestemat să nu se poată ajuta pe sine.

Cunoștințele sale extraordinare despre sexualitea umană sunt atât super-puterea, cât și kriptonita lui. Într-o zi, Maeve devine interesată de Otis, iar această întâlnire îl schimbă pentru totdeauna.

ERIC NEVIN (16)

Interpretat de: Ncuti Gatwa

Eric este prietenul cel mai bun al lui Otis, iar cei doi nu au secrete. Un vorbăreț care se simte confortabil cu statutul de gay, dar nu este cel mai cool din școală.

Eric are cinci surori și părinți stricți și religioși. Tatăl său a acceptat faptul că Eric este gay, dar își face griji în legătură cu lumea în care crește fiul său.

MAEVE WILEY (16)

Interpretată de: Emma Mackey

Maeve este fata rea din liceu. Personalitatea pe care o afișează este de tipă dură, inteligentă și spontană, cu un simț al umorului pe care îl păstrează doar pentru cei apropiați.

Maeve locuiește singură într-o rulotă pe care abia și-o poate permite: trebuie să se gândească la moduri ingenioase prin care să își plătească facturile, printre care și o afacere de redactat eseuri pentru colegi și o clinică de sexologie cu Otis. Maeve nu își cunoaște tatăl și mama sa este dependentă de droguri. Visul ei este să obțină o bursă la o universitate bună, însă planurile nu îi ies întotdeauna.

JACKSON MONROE (17)

Interpretat de: Kedar Williams-Stirling

Jackson nu a eșuat niciodată în viața lui. Este popular, arată bine și are un viitor ca înotător olimpic.

Este fiul unui cuplu de același sex și este presat să renunțe la viața socială pentru viitoarea carieră de înotător profesionist. Acolo unde Otis este capabil de o legătură emoțională cu Maeve, dar nu îi poate oferi sex, Jackson și Maeve au parte de sex, dar el nu îi poate da conexiunea de care ea are nevoie.

AIMEE GIBBS (17)

Interpretată de: Aimee-Lou Wood

Aimee este parte din grupul cool “The Untouchables” (chiar dacă ei nu se comportă prea frumos cu ea) și iubita lui Adam (chiar dacă ea îl consideră jenant).

Ea este cea care trebuie să care gențile fetelor populare, să le plătească băuturile și să se asigure că ajung acasă după petreceri. Este în secret și cea mai bună prietenă a lui Maeve, dar nu le poate spune celor din grup. Este un om plăcut, cu o inimă de aur, care încearcă să treacă în siguranță prin experiența liceului.

ADAM GROFF (17)

Interpretat de:  Connor Swindells

Adam este băiatul rău cu o problemă legată de furie. Tatăl lui Adam este domnul Groff, directorul școlii, care îl ameniță constant cu școala militară. Adam a fost agresiv cu Eric încă de la începutul gimnaziului, însă Eric speră ca lucrurile să se îmbunătățească.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…