Home Seriale TV Chilling Adventures of Sabrina continuă cu sezonul doi în aprilie 2019

Chilling Adventures of Sabrina continuă cu sezonul doi în aprilie 2019

0
1

Chilling Adventures of Sabrina (Sabrina: Între lumină și întuneric) va avea un al doilea sezon, anunță reprezentanții Netflix. Serialul original va avea premiera pe 5 aprilie 2019, la nivel global (inclusiv România).

Până atunci, Netflix va lansa un episod special de Crăciun pe 14 decembrie (vezi lista programelor, AICI)

Serialul este inspirat din seria de benzi desenate Archie Comics și recreează aventurile din serialul Sabrina, vrăjitoarea adolescentă, într-o poveste întunecată despre maturizare.

Serialul amintește de producții precum Rosemary’s Baby sau The Exorcist și o aduce în prim plan pe vrăjitoarea Sabrina, în timp ce se luptă pentru a găsi un echilibru în natura ei duală, aceasta fiind jumătate vrăjitoare, jumătate om.

Acțiunea se petrece într-o lume în care forțele răului amenință binele oamenilor și, mai ales, pe cel al Sabrinei și al familiei ei.

Din același univers Archie Comics vine și Riverdale. De asemenea, în serialul Riverdale este menționat orașul Greendale, în care se întâmplă acțiunea serialului Sabrina.

Din distribuție fac parte Kiernan Shipka, Miranda Otto, Lucy Davis, Ross Lynch, Michelle Gomez, Chance Perdomo, Jaz Sinclair, Richard Coyle, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph, Abigail Cowen, Lachlan Watson, Bronson Pinchot și Gavin Leatherwood. Roberto Aguirre-Sacasa, producătorul Riverdale și directorul de creație Archie Comics, este cel care a scris scenariul serialului.

TeaserJobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Riverdale are dată de lansare. Când revin Archie, Jughead, Betty și Veronica?

The CW, postul care produce serialul Riverdale a anunțat data pentru premiera noului sezon…