Home Seriale TV Netflix testează abonamente săptămânale în România. Care sunt prețurile și ce spun reprezentanții platformei

Netflix testează abonamente săptămânale în România. Care sunt prețurile și ce spun reprezentanții platformei

0
0

Platforma Netflix testează în mai multe țări, printre care și România, variante de plată săptămânală.

Recent, în secțiunea de abonare a platformei au apărut și oferte pentru o perioadă mai scurtă de timp, de doar o săptămână.

Prețurile sunt de 2,49 de euro (varianta minim), 2,99 de euro (varianta standard) și 3,49 de euro pentru premium.

Contactați de PaginadeSeriale.ro, reprezentanții Netflix au explicat că platforma „testează variante de abonamente ușor diferite pentru a înțelege ce alegeri consideră membrii ca fiind utile.”

„Nu toți utilizatorii vor vedea acest test și există posibilitatea de a nu oferi niciodată elemente specifice incluse în test membrilor”, au explicat reprezentanții Netflix, pentru PaginadeSeriale.ro.

Menționăm că, la verificările noastre, opțiunea de plată săptămânală a apărut în momentul în care ne-am delogat de pe platformă. Foto, la finalul știrii.

Reprezentanții Netflix, pentru PaginadeSeriale.ro:

„Este un test pe care Netflix il face pentru a face experiența mai plăcută și accesibilă pentru oameni din întreaga lume. În acest caz, se testează variante de abonamente ușor diferite pentru a înțelege ce alegeri consideră membrii ca fiind utile.

Aceste teste teste variază de obicei ca durată. Nu toți utilizatorii vor vedea acest test și există posibilitatea de a nu oferi niciodată elemente specifice incluse în test membrilor.”

Citește și: Cât costă să-ți faci abonament la Netflix România

 Varianta în engleză a declarației, pentru PaginadeSeriale.ro: 

„We are always looking for ways to make Netflix more enjoyable and more accessible to people all over the world. In this case, we are testing slightly different payment options to better understand what payment choices members find useful.

These tests typically vary in length of time, not everyone will see this test, and we may not ever offer the specific price points or features included in this test.”Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…