Home Seriale TV Narcos: Mexico se întoarce cu sezonul doi

Narcos: Mexico se întoarce cu sezonul doi

1
0

Netflix a anunțat continuarea serialului Narcos: Mexico, cu sezonul al doilea.

Anunțul vine la nici nouă săptămâni de la lansarea primului sezon al producției.

Deocamdată, reprezentanții Netflix nu au anunțat o dată pentru ce de-al doilea sezon al serialului despre narcotraficanți.

Narcos: Mexico este produs de Gaumont Television pentru Netflix. Eric Newman este producător executiv alături de José Padilha, Doug Miro și Carlo Bernard.

Despre Narcos: Mexico (primul sezon)

Narcos: Mexico explorează originile războiului împotriva drogurilor, concentrându-se pe originile acestuia și pornind dintr-un moment în care traficul din Mexic era reprezentat de un grup dezorganizat de producători și traficanți independenți.

Urmărește creșterea cartelului Guadalajara din anii 1980 în timp ce Félix Gallardo (Diego Luna) preia frâiele și unește mai mulți traficanți cu scopul de a crea un imperiu.

Atunci când agentul DEA Kiki Camarena (Michael Peña) se mută cu soția și fiul său din California în Guadalajara pentru un job nou, își dă seama repede că misiunea sa va fi o provocare mai mare decât și-a imaginat.

În timp ce Kiki află mai multe informații despre Félix și se implică din ce în ce mai mult în misiune, au loc o serie de evenimente tragice care afectează traficul de droguri și lupta impotriva lui din următorii ani.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Un comentariu

  1. […] doi Narcos: Mexico a început deja în Mexico City, Mexic, după cum a mai scris Paginadeseriale.ro aici. Deși a fost anunțat sezonul doi, reprezentanții Netflix nu au dat o dată pentru difuzarea […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Riverdale are dată de lansare. Când revin Archie, Jughead, Betty și Veronica?

The CW, postul care produce serialul Riverdale a anunțat data pentru premiera noului sezon…