Home Seriale TV Narcos: Mexico se întoarce cu sezonul doi

Narcos: Mexico se întoarce cu sezonul doi

1
0

Netflix a anunțat continuarea serialului Narcos: Mexico, cu sezonul al doilea.

Anunțul vine la nici nouă săptămâni de la lansarea primului sezon al producției.

Deocamdată, reprezentanții Netflix nu au anunțat o dată pentru ce de-al doilea sezon al serialului despre narcotraficanți.

Narcos: Mexico este produs de Gaumont Television pentru Netflix. Eric Newman este producător executiv alături de José Padilha, Doug Miro și Carlo Bernard.

Despre Narcos: Mexico (primul sezon)

Narcos: Mexico explorează originile războiului împotriva drogurilor, concentrându-se pe originile acestuia și pornind dintr-un moment în care traficul din Mexic era reprezentat de un grup dezorganizat de producători și traficanți independenți.

Urmărește creșterea cartelului Guadalajara din anii 1980 în timp ce Félix Gallardo (Diego Luna) preia frâiele și unește mai mulți traficanți cu scopul de a crea un imperiu.

Atunci când agentul DEA Kiki Camarena (Michael Peña) se mută cu soția și fiul său din California în Guadalajara pentru un job nou, își dă seama repede că misiunea sa va fi o provocare mai mare decât și-a imaginat.

În timp ce Kiki află mai multe informații despre Félix și se implică din ce în ce mai mult în misiune, au loc o serie de evenimente tragice care afectează traficul de droguri și lupta impotriva lui din următorii ani.

Jobs Database
Load More In Seriale TV

One Comment

  1. […] doi Narcos: Mexico a început deja în Mexico City, Mexic, după cum a mai scris Paginadeseriale.ro aici. Deși a fost anunțat sezonul doi, reprezentanții Netflix nu au dat o dată pentru difuzarea […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

#3seriale. Actorul George Piștereanu și definiția serialului: „de cele mai multe ori nu îl poți lăsa, devine o dependență”

George Piștereanu face parte din distribuția serialului Pro TV Vlad și joacă rolul lui Tib…