Home Seriale TV Prietena mea genială continuă cu sezonul al doilea

Prietena mea genială continuă cu sezonul al doilea

0
0

Nici nu a apucat să se încheie primul sezon, că HBO și postul RAI au anunțat că povestea Prietena mea genială va continua cu sezonul al doilea, anunță Variety.

Primul sezon format din opt episoade are la bază romanul cu același nume semnat de Elena Ferrante, un pseudonim al unei scriitoare care se ține departe de ochii publicului.

Sezonul al doilea se va baza pe tiltul „Povestea noului nume”, al doilea volum, din patru, al „Tetralogiei napolitane”, seria de cărți a Elenei Ferrante.

„Suntem încântați că povestea Elenei Ferrante a rezonat cu criticii și cu telespectatorii și abia așteptăm să continuăm povestea Elenei și a Lilei”, a spus Casey Bloys, președintele programelor HBO.

„RAI este foarte mândru de succesul extraordinar al serialului Prietena mea genială”, a spus Fabrizio Salini, directorul executiv RAI.

Serialul spune povestea Elenei Greco și a cele mai bune prietene ale ei, Raffaella Cerullo, pe care întotdeauna a numit-o Lila. Acțiunea are loc în Napoli, anii `50, iar povestea tetralogiei acoperă mai bine de 60 de ani din viața celor două.

 

 

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…