Home Seriale TV „Norocul lui Loli!” (2021), un nou serial la Diva, de săptămâna viitoare

„Norocul lui Loli!” (2021), un nou serial la Diva, de săptămâna viitoare

0
1
La Diva începe o nouă telenovelă, „Norocul lui Loli!” (2021), din 25 aprilie 2022

Diva aduce iubitorilor de seriale o nouă producție, de săptămâna viitoare. Serialul se numește „Norocul lui Loli!” și este o producție Telemundo din 2021.

Telenovela va începe luni, 25 aprilie, chiar a doua zi de Paște.

Va fi difuzată de luni până vineri, câte două episoade, de la ora 18:00.

Rolul principal este interpretat de Silvia Navarro, o actriță mexicană care a mai jucat în telenovele alături de alți actori cunoscuți precum Fernando Colunga sau Leticia Calderon.

Care este povestea lui Loli?

În noua producție, Silvia Navarro joacă rolul lui Loli Aguilar, o femeie independentă, cu o carieră strălucită de producător executiv la Global Radio Group, cea mai mare rețea de radio de pe Coasta de Vest a SUA. 

Însă viața ei se schimbă radical după ce cea mai bună prietenă a ei, Mariana (Jacky Bracamontes), moare și îi lasă totul lui Loli, inclusiv doi copii.

Loli va trebui să înfrunte noua ei realitate și să realizeze că cel mai important lucru nu este cariera ei, ci familia și dragostea.

Silvia Navarro a mai jucat în telenovele precum “La heredera”, “Catalina y Sebastian”, “La candidata”, “Cuando seas mia”, “Mi Corazon es tuyo”.

Ce alți actori mai sunt în distribuția telenovelei?

Actrița Jacky Bracamontes, gazda celui de-al doilea sezon al “La Voz México”, se alătură și ea distribuției pentru o apariție specială. Pe lângă rolul din “La Voz”, Jacky Bracamontes este cunoscută pentru rolurile sale din mai multe telenovele de succes precum “Las Tontas No Van al Cielo”, “Heridas de Amor” și “Sortilegio”.

Din distribuție mai fac parte: Osvaldo Benavides (Monarca, The Perfect Dictatorship), Gaby Espino (Playing with Fire, Broken Angel), Joaquín Ferreira (Yo, Potro, Club de Cuervos), Mariana Seoane (The Inmate, Lord of the Skies) și Rodrigo Vidal (Amigas y Rivales, Hasta que el Dinero nos Separe), Carlos Ponce (Playing with Fire, Manuel și Silvana), Jeimy Osorio (Celia, Betty la New York) și Jesús Moré (Lord of the Skies, El Chema).

Norocul lui Loli!” (La suerte de Loli, Telemundo 2021) este o poveste originală semnată de Lorena Miraglia și María José Riera. Serialul a fost dezvoltat și scris de Ricardo Álvarez și Amaris Páez

Regia este semnată de Miguel Varoni, Danny Gavidia și Richard Schwarz. Elizabeth Suárez este producător general, iar Karen Barroeta și Marcos Santana dețin rolurile de producător executiv pentru Telemundo Global Studios.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Sezonul patru din Hudson și Rex începe la Diva

Hudson și Rex, sezonul 4, revine la Diva Hudson și Rex revine la Diva de săptămâna viitoar…