Home Stiri Nico, Tania Popa și Daniel Iordăchioaie pun voci în filmul „Vivo” de pe Netflix

Nico, Tania Popa și Daniel Iordăchioaie pun voci în filmul „Vivo” de pe Netflix

0
0

Solista Nica (foto), actrița Tania Popa și cântărețul Daniel Iordăchioaie pun voci în noul film animat „Vivo”, care a avut premiera pe 6 august pe Netflix.

Pe cine dublează cei trei?

  • Nico o dublează pe Marta Sandoval
  • Daniel Iordăchioaie îl dublează în română pe Andres
  • Tania Popa o dublează pe Valentina

Despre filmul Vivo

Vivo este un kinkaju – un animăluț care trăiește în pădurile tropicale, cunoscut drept „ursul de miere”.

Acesta pornește în aventura vieții sale, aceea de a transmite un cântec iubirii de mult pierdute pierdute a stăpânului său, cu ajutorul lui Gabi, o adolescentă plină de viață, care se mișcă în propriul ei ritm neobișnuit.

Producția este semnată de Netflix și Sony Pictures Animation. Este o aventură muzicală animată ilustrată muzical cu cântece semnate de Lin-Manuel Miranda, câștigător al premiilor Tony, Grammy și Pulitzer și creator al musicalurilor Hamilton și In the Heights.

Filmul este regizat de cineastul nominalizat la Oscar Kirk DeMicco (The Croods) cu sprijinul coregizorului Brandon Jeffords (Cloudy with a Chance of Meatballs 2), după un scenariu de Quiara Alegria Hudes (In the Heights) și este produs de Lisa Stewart (Monsters vs. Aliens), Michelle Wong (Hotel Transilvania 2) și Rich Moore (Zootopia), câștigător al premiului Oscar. De consultanța pentru elementele vizuale s-a ocupat Roger Deakins (Blade Runner 2049) de asemenea distins cu premiul Oscar.

Alex Lacamoire (The Greatest Showman), deținător al premiilor Tony și Grammy, a fost compozitorul și producătorul muzical executiv, filmul avându-i ca producători executivi pe Miranda, Laurence Mark (Dreamgirls), distins cu Globul de Aur, și pe Louis Koo Tin Lok (The Mitchells vs. The Machines).

CITEȘTE ȘI: VIDEO. Animația „Vivo” vine pe Netflix, la început de augustJobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …