Home Stiri Primul și ultimul. Netflix oprește serialul SF „Away”, după doar un sezon

Primul și ultimul. Netflix oprește serialul SF „Away”, după doar un sezon

0
0

Primul și ultimul sezon. Netflix a hotărât să oprească serialul SF „Away” după doar un sezon, anunță publicația Variety.

Anunțul vine la doar șase săptămâni după ce producția a fost lansată, pe 4 septembrie, după cum Paginadeseriale.ro a scris AICI.

Astfel, pelicula nu va mai continua cu al doilea sezon.

Serialul spune povestea unei călătorii pe Marte. În timp ce se pregătește să conducă un echipaj internațional în prima misiune pe Marte, astronauta americană Emma Green (Hilary Swank) trebuie să se împace cu decizia de a-și lăsa în urmă soțul (Josh Charles) și fiica adolescentă (Talitha Bateman), atunci când amândoi au mai multă nevoie de ea.

Călătoria în spațiu a membrilor echipajului devine mai intensă, dinamica relațiilor dintre ei și efectele distanței față de cei apropiați rămași pe Pământ devin din ce în ce mai complexe.

Din distribuție au mai făcut parte: Hilary Swank, Josh Charles, Talitha Bateman, Mark Ivanir, Ato Essandoh, Ray Panthaki, Vivian Wu sau Monique Curnen.

Primul și unicul sezon din „Away” a avut 10 episoade.

Recent, Netflix a mai oprit câteva producții, printre care “GLOW,” “Teenage Bounty Hunters,” “The Dark Crystal: Age of Resistance,” “Altered Carbon,” “The Society” și “I Am Not Okay With This”.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Netflix, anunț despre serialul Elita. Va exista și un al șaselea sezon

Netflix a anunțat că serialul spaniol „Elita” („Elite”) va avea și un al șaselea sezon. …