Home Seriale TV Netflix a eliminat scena sinuciderii din serialul 13 Reasons Why, primul sezon. Care e motivul

Netflix a eliminat scena sinuciderii din serialul 13 Reasons Why, primul sezon. Care e motivul

0
0
13 REASONS WHY

Netflix a scos din serialul 13 Reasons Why scena dură în care personajul principal, o adolescentă de liceu, se sinucide. Decizia Netflix vine la doi ani de la premiera producției, și în apropierea lansării celui de-al treilea sezon al producției.

Care este motivul? Netflix spune că a luat această decizie ca urmare a controverselor stârnite în jurul acestei scene, foarte explicite.
„Am aflat de multe cazuri de tineri încurajați de 13 Reasons Why să discută despre chestiuni sensibile, precum depresia sau sinuciderea și, mai apoi, au decis să ceară ajutor. Cum ne pregătim să lansăm sezonul al treilea, în această vară, am fost atenți la dezbaterile din jurul acestui serial. Prin urmare, la sfatul specialiștilor, am decis, împreună cu producătorul și creatorul serualului, să edităm scena în care Hannah își ia viața, în primul sezon”, au arătat aceștia într-o declarație citată de Variety.

Scena o prezenta, chiar în ultimul sezon, pe Hannah în cadă, timp ce își taie venele cu o lamă de ras. La scurt timp de la apariție, serialul a fost aspru criticat de activiști și de medici care și-au arătat îngrijorarea că e posibil ca scena să fi contribuit la un efect de copiere a modului de sinucidere în rândul adolescenților.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…