Home Seriale TV National Geographic difuzează o nouă serie dramatică – Barkskins

National Geographic difuzează o nouă serie dramatică – Barkskins

0
0
(National Geographic/Philippe Bosse)

National Geographic lansează, de luna aceasta, în România, Barkskins, un nou serial dramatic, cu David Thewlis și Marcia Gay Harden, în roluri principale.

Drama istorică în 8 episoade are la bază bestseller-ul New York Times al laureatei cu premiul Pulitzer, Annie Proulx

National Geographic va difuza câte două episoade din Barkskins, în fiecare vineri, de la 22.00 și 23.00, începând cu 7 august.

David Thewlis cunoscut publicului pentru rolul Sir Patrick în Wonder Woman și Marcia Gay Harden (The Newsroom) dau viață personajelor Claude Trepagny, respectiv Mathilde Geffard, în noua miniserie Barkskins.

Drama istorică în 8 episoade documentează un masacru al coloniștilor din zona sălbatică a Noii Franțe, de la sfârșitul secolului al XVII-lea. Regiunea, revendicată de englezi, de canadienii de la Hudson’s Bay Company, de băștinașii Kanien’kehá:ka (irochezi) și de francezi, riscă să se transforme în teatru de război.

În Lumea Nouă, la granița dintre civilizații, proscrișii și visătorii, urmăriți de trecut și agasați de viața dificilă, de interesele divergente și  de loialitățile încurcate au un atu: pot fi cine vor ei să fie, așa cum Rene Sel îi promite lui Charles Duquet încă din primul episod.

CINE SUNT PERSONAJELE

David Thewlis în rolul lui CLAUDE TREPAGNY — un proprietar bogat cu viziuni mărețe pentru Noua Franță. Relațiile amoroase și convingerile religioase controversate ale lui Trepagny îi complică viața pe parcursul sezonului.

Marcia Gay Harden în rolul lui MATHILDE GEFFARD — hangiță și  un pion important în jocul de putere din oraș. Știe secretele tuturor și ia sub protecția ei o fată misterioasă, rămasă orfană în urma masacrului din comunitate.

Aneurin Barnard în rolul lui HAMISH GOAMES — un misterios agent al lacomei companii Hudson’s Bay Company. Goames investighează masacrul, dar are un plan personal secret.

James Bloor în rolul lui CHARLES DUQUET — un escroc ingenios și bătăios în serviciul lui Trepagny. Duquet își dă seama rapid că nu este făcut pentru munca fizică și plănuiește să evadeze și să se reinventeze.

Christian Cooke în rolul lui RENE SEL — un servitor al lui Trepagny, fără strop de sarcasm și plin de moralitate. Sel își dorește să lucreze pământul și să își întemeieze o familie în Noua Franță.

David Wilmot în rolul AGENTULUI BOUCHARD — Agentul local arțăgos al Regelui Ludovic al XIV-lea însărcinat să mențină legea și ordinea în orașul fără de lege Wobik.

Thomas M. Wright în rolul lui ELISHA COOKE — un producător de butoaie și contrabandist englez nemilos care a ajuns în New France prin uneltiri și e mereu în conflict cu localnicii francezi.

Tallulah Haddon în rolul lui MELISSANDE — o tânără Fiică a Regelui calculată care urmează să se mărite cu un francez și să ajute la popularea noului ținut.

Kaniehtiio (Tiio) Horn în rolul lui MARI — o femeie aparținând atât națiunii franceze cât și celei Wendat care locuiește cu Trepagny. Bănuiește că acesta intenționează să se însoare cu o Fiică a Regelui și ia măsuri.

Lily Sullivan în rolul DELPHINE — o Fiică a Regelui inocentă, cu un secret teribil. A trecut Atlanticul sub patronajul Regelui Ludovic al XIV-lea pentru a-și găsi un soț francez și a popula Noua Franță.

Zahn McClarnon în rolul lui YVON — un tânăr Anishinaabe (Ojibwe) educat la Harvard care lucrează pentru Hudson’s Bay Company.

BAKRSKINS este amplasat în Wobik, o mică așezare din actuala provincie canadiană Quebec. Atunci când Biserica Catolică trimite preoți iezuiți să convertească populația indigenă, Franța își trimite propriii oameni să populeze aceste teritorii, împreună cu ”Filles du Roi” (Fiicele Regelui), femei tinere care să fie căsătorite cu acești bărbați, să formeze familiii și să ajute coloniile să prospere. Acest grup disparat de marginalizați, delincvenți și inocenți trebuie să facă față greutăților vieții, intereselor antagoniste și loialităților încâlcite la răscrucea civilizației, în Noua Franță din anii 1690.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

(P) Cele mai întâlnite joburi în filme/seriale

Vizionarea filmelor sau a serialelor poate avea o contribuție în alegerea jobului potrivit…